Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
Daconst spune:
Raluco,cred ca e iluzie optica,nu e asa mare copchilu meu.![]()
Are "doar" 7,600kg si tot cam 68cm.Macar nu e mai mare ca al tau,sunt doar la aceeasi categorie...grea adica.
Liudo,puschea pe limba sa fiu gravi.Cred ca mi-o tai jos...sau mai bine zis pe-a lui o tai ca-i mai usor.![]()
Stai sa creasca asta sa-l invat sa aibe grija de fra-su mai mic si apoi poate mai fac unu.![]()
Lore,felicitari la bb,e voinic bine si al tau.
O sa traduc si planul meu de diversificare si-l trimit pe mail in contul comun.
Ma pregatesc sa merg la cumparaturi sa vedem ce pampersi buni la apa gasim ca de maine incepe bb cursul de inot.![]()
Naspa ca acum ma gasira rushii,dar ne-om descurca noi si cu ei.Am emotii cum se va comporta bb in bazin,dar ma gindesc ca daca-i place in cadita se va balaci si in bazin ca are mai mult spatiu.
Numai sa nu se invete sa dea tare din craci ca apoi la baie ne inunda casa cu balaceala.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
aiska spune:
Salut mamicilor de stelute!
N-am mai scris de foarte mult timp dar am absentat motivat.
Nona a mai crescut un pic, are 3 luni insa colicii nu au trecut inca.
Stiam ca in jur de 3 luni ar trebui sa ne paraseasca.Poate ca sintem noi o exceptie sau e vorba de vreo alergie de are un stomacel asa sensibil,nu stiu.
As fi dorit sa intru in mailul comun dar nu mai stiu nici numele de user nici parola fiindca le-am pierdut odata cu mesajele personale ce au fost sterse de administratorii forumului.
Am vazut doar pozele pe care le aveti la semnatura si v-am admirat bebelusii nazdravani.
Daca intererseaza pe cineva si fetele din alte tari deschid subiect cu diversificarea va pot traduce schema pe care o primim in Finlanda.
Va doresc o dupa amiaza frumoasa si voi reveni cu un mesaj nou dupa ce mai recuperez din urma.
Sabina![]()
mamica lui Joel si a Nonei
marinar spune:
cam toate fetele care intra in mod regulat pe forum cred ca sunt la plimbarici in pishmigiu...uff ce rau imi pare ca nu ne-am dus si noi dar eu am plasat bebelina la socrela si ma duc la cosmetica. de maine sper sa-mi iau avant sa merg la aerobic.
aiska ti-am trimis PM.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Liuda spune:
aiska - mama ce rau imi pare ca voi luptati inca cu colicii... cu ce hranesti? ai laptic sau formula, daca e formula - incearca sa o schimbi, daca e lapticul tau - nu stiu ce sa zic, ca cred ca nu mananci tu acolo mazare si fasole de 3 luni de doare burtica.... chiar rar intalnit colici la vrsta asta . mai are cineva? Noi nu prea am avut, doar cateva episoade spontane asa ca sab simplexul - il pot vinde ca e aproapre neatins.... Multa sanatate fetita tie si la bb! si mai intra pe aici!
Liuda spune:
Daconst - ce fata , ce bazin, unde te duci cu copchu' zi-mi si mie sa nu mor proasta? Adica el sa inoate?! Vreau si eu!!!!!! Vin la tine ca in Galati nu a venit civilizatia nu cred ca gasesc asa ceva.... Ma primesti?
Da de baie, - noi trebuie sa ne mutam la baie cu baia, ca ii faceam in camera, puneam cadita pe pat... da de 2 seri a prins hoata ca datul din picioare e o disperare pentru mine, asa ca da din craci de se muta apa din cada pe pat! asa ca si eu sant pe punctul de a ma cara la baie cu zestrea ca nu se mai poate, nu ma pot intelege cu ea, nu intelege cand ii explic ca "mata iar o sa doarma cu curu' in apa" - ea rade si mai tare da din bulane!
aelita spune:
meey,am vazut si eu abia acum ca am neshte stele .
cand mi le-or fi pus,ai ?
alinatxa,bine ai revenit! spor la pregatiri!
daconst : a mea se trezeste la 1 noaptea,la 3,la 6,la 9 dimineata. o mai fentez raaaaaaar cu o masa doua in minus...
marinar ce repede se ridica dupa ce aterizeaza pe burta!!!
sraluca ce maricut e voinicul tau !!! bravo!(si-mi place mult numele)
lili ce face cutzu ??
liuda,da,mai,danutza asta...ii e dor de ciclu,auzi la ea!!!!
lore,mie mi-au dat o foaie cu diversificarea,tiparita de la directia sanatatii,dupa standardele europene.o sa ti-o trimit,ca nici eu nu am studiat-o bine.
meessa,pup mancacioasa aia mica!!sa-i sopteasca si Sofiei si Dianei la ureche secretul ,sa manance si ele !
daconst:
quote:sofiCA are 62cm...si astia aici cica e inaaaaalta
Raluco,cred ca e iluzie optica,nu e asa mare copchilu meu.
Are "doar" 7,600kg si tot cam 68cm.Macar nu e mai mare ca al tau,sunt doar la aceeasi categorie...grea adica.

aiska,mi-era dor de tine.ma intereseaza si schema de la voi,sa ne orientam un pic.
baga si aici ca eu intru greu la conturi,ca imi merge calculatorul taaare rau,trebuie sa formatez,dar cand ma gandesc ca trebuie sa asalvez tooot,imi vine rau!
sau ai dechis subiect nou? unde e?
colicii.pot fi si pana la 4 luni,dar de acum incolo trebuie sa o mai lase incet incet.
la mine au fost pana la 3 luni,dar edstul de rar,o mai apuca asa din cand in cand si nu o tinea mult.dupa 3 luni a inceput sa se constipe si a venit alta distractie!!! o durea curul de-acum!
liuda eu o spal in schimbator,are o cadita ca din musama asa,din aia care se pliaza,inca incape in ea cat de soricica e! si imi uda peretele de muult,ca da din picioare ca disperata si rade .
plange cand o scot,ea s-ar uita de tot acolo!
pe SofiCA (-ii zic asa cum zice mama ca o s-o strige lumea in Romania -), am gasit-o la marginea patului,a adormit-o al meu la noi in pat si a lasat-o in mijloc.fara sa ii puna nimic in jur .mai avea cativa centimetri si cadea ,dar ce se chinuia sa ajunga sa cada!!! facuse deja cateva rostogoliri ca sa fie pe marginea patului,unde era pe burta ,cu capul sus si se impingea sa cada.
de pe schimbator,daca o las ,aterizeaza direct in cap,pe spate fiind,se impinge in picioare,face podul si din doua salturi e cu capul la margine .o trag de picioare inapoi si o ia iar ca broasca.are ce are sa faca podul! cred ca in loc sa o ia de-a bushelea ,ea o sa se tarasca pe spate ,ca vad ca ia viteza!
cu ciclul.si cum stim daca ramanem sau nu gravi, daca nu avem ciclu?? ne trezim asa in 4 luni cand misca si credem ca e fasolea sau varza ??

sa creasca mari ,sa va bucurati de ei !!:
George Anelin
(kateryna)Vlad Alexandru
(A.Alina)Serban
(ralu74)Andrei David
(wanajo)Cristina Maria
(mcbeal)Lidia Nicoleta
(nadiutapm)Cristina Teodora Sofia
(amaya)Roni Cristian
(LOREMUNTEANU)
LA MULTI ANI !!,Monikk -pt ieri !
monu spune:
IULIA ANTONIA
http://new.photos.yahoo.com/monica_iuliana/photo/294928804370781861/0
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ALINATXA spune:
rEFERITOR LA RUSI mie mi-au vebit pe 27 si frateeeeeee ciclu ca asta nu am mai avut decand eram fata mare.Multtt rau nene dar mult ce sa va zic.
Eu am racit ptr a 2 a oara in viata mea de cand m-a nascut mama.Azi noapte am avut febra 39 cu 8 cu 9 chiar 40.Mi-am bagat sosetele in otet spirt in cap.Deci m-am trezit cu niste friguri fetelorrr de nu pot sa va explic.Aveam cred ca 3 mesade pe mine,2 pilote si eu dardaiam.Am bagat vreo 2 paracetamol,un algocalmin ,m-am incalzit mi-a scazut febra dar a reaparut la cateva ore.Iar am facut acelasi ritual acum mor de cald.Cred ca o sa iau un antibiotic ceva daca mai fac febra .Umblu ca un pampers la gura.Masca improvizata de mine sa numai merg la farmacie ptr ca e sigur ceva viral si sa nu dau la bebelina.Ce dracu raceala o fii asta fara tuse fara curs nasu fara stranut fara dureri in gat nu stiu.Ma dor doar toate incheieturile si carnea pe mine.Diseara imi face mama frectie cu tuica .Cam atat despre mine
aelita spune:
monu sunt niste scumpe fetele tale!!
alinatxa e gripa ! nu lua antibiotice atat timp cat nu ai infectie pe nicaieri.baga paracetamoale,ferete -te cat poti de copil,si o sa treaca dupa ce isi face damblaua.gripa pana nu isi face ea de cap nu pleaca.
iar pt gripa nu se iau antibiotice.
pup si insanatosire grabnica!!
S.
Catalina spune:
Nu pot sa cred ca am iesit pe usa la ora 9 dimineata si am intrat acum la 18. Sunt FRANTA!!!!! Si nu mai merg in viata vietii mele cu troleu'!
Vorbim