Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Va multumesc pentru urari, azi facem 4 luni suntem mari si mami e atat de fericita!!!!
Am pus ultimele poze in album, ultimele 5 ca sa vedeti ce mari ne-am facut si ce mult ne place sa pozam

Va imbratisez

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am sosit acasa, multumesc tutror fetelor care s-au gandit la noi si s-au rugat ca totul sa fie bine, un pentru LILISOR, care n-a asteptat sa vada ce si cum pe net ci ne-a sunat deindata ce-am intrat pe usa! Imi dau lacrimile cand ma gandesc cum poate cineva, care nu ne-a cunoscut niciodata si care e geografic atat de departe, sa fie totusi atat de aproape de noi!

Deci, consultul doamnei doctor a fost destul de sumar, masurat capsor, intrebari privind comportamentul, daca plange mult, daca doarme noaptea. L-a ridicat de manute in fundulet, faza la care David i-a tras un mare zambet la doamna. M-a intrebat ce circumferinta craniana a avut la nastere, nu i-a venit sa creada ca doar 31.5, dar asa scrie pe fisa de externare, iar prietena mea din spital mi-a confirmat ca asta e, micutul ei a avut 29 cm la nastere.

Deci, pe scurt, urmeaza o echografie transfontanelara (maine) si un alt consult peste o luna, timp in care caporul n-ar trebui sa depaseasca cu mai mult de 1 cm dimensiunea de acum. Fiindca stiu ca acum v-am pus pe toate pe jar cu problema asta www.kidsgrowth.com/resources/articledetail.cfm?id=304" target="_blank">aici gasiti grafice de crestere inclusiv ale dimensiunilor capului, si si grafice pentru prematuri. Noi suntem la limita superioara, ce sa zic, ca a mostenit gena de evreu capos a lui tata?

Deci mai stam pe jar o zi, pana vedem rezultatul la echo, sper sa nu ajungem cumva la RMN,ca e cu anestezie generala.

Pupam fetele.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

La multi ani
pentru sarbatoritii zilei :
sa creasca mari stelutele noastre

Vlad~Alexandru bb de A.Alina

Serban bb de Ralu74-m-am uitat la pozici, Serban e frumos foc!

Roni~Cristian bb de loremunteanu
Lidia Nicoleta bb de Nadiutapm
Cristina Teodora Sofia bb de Amaya

fete, am ajuns acasa, plecata de dimineata de la 11..am facut o intalneala de pici in Pismigiu, a fost taaaare dlagut, mai vrem!Sunt cam obo..

Cata, si eu am zis ca nu mai vin cu autobuzul , sa vina tati sa ma ia, a fost tare aglomerat si trafic, si cald ...abia am ajuns..dar suntem bine una peste alta.

Messa, a probat Alinuk mei tai-ul cu fii-miu in el, imi cam place cum sta in el..era fff incantat gupilu'

Marina, super Emmuta in filmulet!

pupici, ma duc sa citesc la araba, ca tot e bb cu tati afara pana la 8 si am epsamen joia viitoare..brrr...

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Cristiana- sa dea Dumnezeu sa fie bine

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Cristiana, ce bine ca nu ti-a zis nimic de rau..si tinem pumnii si maine la eco!va pupacim
si multumim pt garfice, chiar m-am orbecait prin ele

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Cristiana, bafta

Aelita, bine-ai revenit!

Iar am citit doar 2 pagini, ce sa fac, n-am terminat cu perdelele...Dar mai traim! Ella e bine, eu sunt racita, ma doare in gat rau de tot.

Aiska

gata va pup pe toate, poate citesc si eu totul saptamana viitoare cand o fi gata totul si om fi mutati in casa noua. Duminica vom dormi aici prima data.

Sanatate la toata lumea

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal

cristiana sa dea DD sa fie bine.

vai ce copii frumosi am vazut in pozici, sa-i mananci nu alta!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Am reusit sa citesc capitolul asta totusi.

Dana eu tot la categoria grea am ramas, nu am scazut sub 65. Tare stresant. Si cum sunt racita si iau pastile, mananc si mai mult acum ca ma ustura stomacul de la astea.

Sa va zic ce m-am bucurat sambata: am luat examenul de traducator! Se cheama Diptrans si l-am dat la Londra, pe 18 ianuarie (am facut ceza pe 12) si nici nu ma asteptam sa trec. Sunt foarte fericita, acum ramane doar sa ma apuc de tradus. Asa ca am uitat de kg (momentan)...

Cred ca sunteti pe la plimbari ca nu miscati nimic de mult.

Cu ce legume incepeti diversificarea? Sau cu ce borcanase? Eu am Hipp dar nu stiu cum sa procedez. Ca mi-a borat cand i-am dat...

Aaa, Marina, am uitat sa zic, am vazut de multttt cum se rostogoleste Emmi, ce sportiva e! A mea nici nu viseaza rostogoliri.

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Am terminat de urlat ziua asta obositoare, nu de alta, dar ne-am si hurducait vreo ora pe strazi inainte de consult...

Si ca sa fie o zi completa, am dat si noi cepul unui borcanas cu piure de morcov, mniammm ce bun e, nimic n-am scuipat afara! Ne-am indesat si manutele-n gurita, pai? Asta fiindca m-am saturat sa tot umblu cu Debridatul dupa el sa faca kk, acum raportam mai incolo ce si cum s-a intamplat. Azi am papat vreo patru lingurite, om vedea cat servim si maine.

Sa nu dati cu legume, graficele alea mi s-au parut destul de complete, le-am pus pe prima pagina.

Mergi la inceput

IVONA, te plangi la 65 de kile? Pai eu mor la 73 ale mele!

Eu azi i-am dat leguma morcov in borcanas de la Hipp, s-a lins pe mustati. Si daca tot e sa-l belim pe tati de bani, il punem sa ne cumpere saptmana viitoare din Germania, preturile de la noi sun indecente fata de cele de afara.

Mergi la inceput