dana super misto faza cu bazinul. eu mor cand o tin pe emmi asa pe mine, mai ales ca acum apuca orice si ma strange de piele, de ce apuca. ufff ce as mai merge si eu cu ea la bazin dar la noi e ff scump, cel putin pt mine.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Messa mama, te rog mult sa imi zici pe unde stai sa viu si io o data sa te tzuc, ca nu o data imi aduseshi zambetul pe buze. Eu m-am panicat ca el de fel abia facea un kk pe zi. Dar daca zici mata, si cu baza in Capraru, m-am mai linistit. Da, el e f vesel si a si dormit, si mananca chiar mai bine ca ieri.
Muci nu prea mai are asa ca ... sa zicem ca abia dupa al 4 lea kk azi ar fi cazul sa ma ingrijorez? Ok
Marina ... da' tu crezi ca io am coborat din plop cu diversificarea daca am inceput? aaaaa, nuuuu mamica, ma simt lovita cu tramvaiul. si sa nasc mi s-a parut infinit mai usor, nu ma organizez bine deloc. iote azi nici nu ii mai dadui mere ca n-avui cum. ce ziceti, daca ii dau dupa masa de la 3 o avea ceva? doar azi, adica pe la 4. ca sa nu il sar de o zi de mere.
pupici
fete
Mihacarm2002, Marinar, Daconst, Rali, Maryela, Aelita si sa ma ierte daca am ratat pe cineva - va multumesc pentru urari!
si tie [red Messa {/red] pt tel!!!
Acum am reusit sa va citesc pe ziua de azi, caci am fost plecati de dim (intai la vaccin), apoi parculetz, vizita, seara un spectacol - Dialoguri muzicale..e super!!! - si acum sunt franta!!
Margicutza e oki dupa vaccin!
pup fete cucuiete!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................