PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by Bysko

S-o iau pe rand!
1. Vad ca sunteti fane trat homeopate, dar tin sa va spun ca eu am facut un optional de homeopatie si nu cred ca reprezinta trat minune! Nu toata lumea reactioneaza bine la ele, la unii nu au absolut niciun efect.E bine sa dati bebeilor chestii din astea cand problema nu este grava, dar cand este ceva serios mai bine cu trat alopat( clasic, sa zic asa). Parerea mea(bie, cred ca sunt subiectiva,nu?)

3. Ce fel de peste dati piersicutzelor? Stiu ca s-a mai discutat, dar mi-e lene sa caut acum, mai ales k sunt o groaza de capitole...

Bysko,io am ales homeopatia-n cazul lui Andrei cand avea el vreo 3 anisori neimpliniti...pt ca am facut greseala de a-l lasa la cresa si-n a-2-a zi de 'distractie" mi-a facut bronsita.Si de-acolo i s-au tot tras.El,o sapt era cu medicamente,2 nu...pana m-am saturat.Si-am fost la Centrul de homeopatie si acupunctura,caci pe vremea aceea nu prea erau particulare,si-am pus copchilul pe picioare,vorba vine.Si mai stiu ca cei mici raspund nemaipomenit de bine la acest tratament...mai greu cu adultii.Daca va fi cazul,o voi duce si pe Daria.Decat sa-nfund copchilul cu fel de fel de medicamente si antibioticuri(gen ciprofloxacin),prefer sa-ncerc homeopatie.Nu-i nimik de pierdut.

Daria papa file de pangasius.Are 2 avantaje:n-are un miros puternic de peste si e ca pieptul de pui,fara niciun oscior.Nu mai stau cu grija ca la pastrav...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!

martta, da, am citit si eu de asta, oricum saptamina viitoare trebuie sa mergem la pediatra sa ne faca vaccinul de 6 luni care l-am tot aminat din motive de raceli si atunci mai vorbesc cu ea de papitzi. pina acum am mers pe mina ei in ceea ce priveste mincarea, si la krisztina a mers f. bine, o sa vad ce mai zice. ai grija de nora-mea, ii trimitem un pupik mare-mare!
bysko, si eu am apelat la homeopatie tot din aceleasi motive ca si gabi. robi mi-a facut o dermatita urita si cu remedii bine alese i-a trecut frumos si repede. si la krisztina am inceput un tratament pt. imunitate, vedem cum o fi la toamna.
eu m-am tratat toata iarna de raceli tot cu homeopate pt. ca alaptez si mi-a mers tare bine. la unii merge, la altii poate mai putin...
michella, felicitari pt. progrese!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

am trimis pe mailul comun cateva poze cu teodora,
sa o cunoastei si voi.
mi-ar fi placut sa le fac publice dar tatal ei
a insistat sa nu punem poze cu ea pe net.
sunt prea multi dementi in zona si cum el cam
lucreaza in domeniu m-a rugat sa nu fac asta
si ii respect dorinta.
pe mail insa este sigur si am vrut sa o vedeti si voi
pentru ca si eu va admir copii ori de cate ori am ocazia.
nu nominalizez pentru ca nu vreau sa uit pe nimei si toate pozele pe care le-am vazut pana acum sunt super.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata gagici
martta merci ...imi pare rau dar nu pot sa iti zic ce tip de exerciti face ca eu din cauza piciorului nu ma duc cu el...dar pot sa zic ca nu este numai gimnastica ci si un pic de presopunctura...o combinatie asa
muuh hai ca mi-e dor de tine
michella felicitari
lucians file de pangasius zici ca nu are miros prea tare de peste....hmm poate il pacalesc si io ca nu vrea deloc peste...ia zi de unde il iau?
bysko eu am mare incredere in homeopatie ptr ca, cu risul de a ma repeta, m-a salvat de la cutit...aveam o endometrioza urata si am tras mult de tot cu tot felul de medicamente care mi-au facut numa' rau iar in 6 luni de tratamnet homeopat am fost ok si pe urma am ramas gravida cu rares, ceea ce nu speram nici eu nici dr ginecolog...
miti si mie mi-e dor de fetele de la odisee asa ca hai sa le mai strigam poate mai apar: alooo fetele hai la raport
va pup gagici ca am treaba

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

si daca are cineva timp sa imi trimita si mie parola de la mailul comun....

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

michella nu ai PM-ul acitvat si nu iti pot trimite parola

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

bulinutza,pangasius gasesti la Cora.Au si la Metro...incearca sa i-l combini cu cartofior si putin usturoi,pe care i-l pui la aburi odata cu pestele;Dariei nu-i place combinatia lui cu morcovi,dovlecei,etc

Apropo,la cine ai fost tu pt tratament homeopatic? M-ar interesa si pe mine...sa nu merg la ghici,please

pupici

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Fetelor,in jurul carei ore punem intalneala? Care-i ora potrivita? Haideti sa stabilim impreuna...

Nu s-a mai bagat nimeni? Haideti,fetelor...zau...oricum iesiti cu bb afara,de ce n-am face-o-n grup?

pupici

9-10 luni

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Fetelor sunt furioasa rau ca al meu nu a vrut sa pape fructe si zic hai sa ii dau lapte si de unde din asta a baut doar 90 ml ....ma termina cu nervii definitiv , ca ma chinuie la fiecare masa cu mancarea, mai nou imi da cu amandoua mainile peste lingurita...si rar deschide si el gurita pana la sf. mesei in rest trebuie sa il pacalesc sa inghita sau ii deschid eu gurita cu mana...ma exaspereaza ...si cu vitaminele ma descurc greu in ultima vreme ca nu vrea sa le mai inghita deloc....
Voi ce faceti daca nu vor sa pape fructe le pregatiti si alte combinatii imediat sau nu le mai dati nimik?
Cred ca mai bine as incepe seviciul ca eu nu mai suport cand vad ca are perioade din astea si tare imi e ca o sa ii dau vreo doua de nervi....

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru

poze luna a-8-a
vacanta de 1 mai
greutate

Si eu mamica de Paul...
M-am recunosut la faza cu nervii... Asa mi-a papat si mie Paul nervii vreo 3-4 sapt - deja eram disperata... Da' a iesit o masea, si acuma papa ff frumos - asa cum papa el de obicei.
I-am dat si eu lapte cat mi-a refuzat mancarea - si a revenit singurel la mancare - am incercat in fiecare zi intai mancare, apoi lapte.
Bafta si rabdare muuulta

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni 9-10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetelor, imi trimiteti va rog si mie parola de la mail-ul comun, plsss!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput