***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 6

andradap spune:
andradap spune:
 Anka...  esti o dragutza dar tu nu ai vazut de  cat timp sunt eu agitata si tot nu vine???
 esti o dragutza dar tu nu ai vazut de  cat timp sunt eu agitata si tot nu vine??? 
Si eu cand am fost acum vreo 6 sapt la farmacie (SENSI BLUE) mi-au zis ca nu au garmastan...asa ca am luat BEPANTHEN (care si el e bun pt sani  )
) HAINUTZE Antonio
HAINUTZE Antonio
Andrada  39+ cu
 39+ cu Antonio
 Antonio

ralucami spune:
ralucami spune:
 Am terminat  de pregatit  tot pt  maine, la munci, am facut si  baita, am si  mancat.  Tare "harnica" am fost!
 Tare "harnica" am fost!
Pitica si eu simt  nevoia non stop sa rontai ceva si azi, din nefericire am dat  peste o inghetata cu cioco . Era  aruncata  "saraca" prin frigider si  mi s-a facut  mila de ea.  Maine ma duc la  control, parca vad ca se isterizeaza iar asistentele alea cand m-or  cantari.
 Maine ma duc la  control, parca vad ca se isterizeaza iar asistentele alea cand m-or  cantari. 
Elteka si eu am constat ca la reduceri cei de la GAP  au preturi mult mai avantajoase  decat cei  no-name. De-aia nici  nu ma agit sa cumpar ceva din "noua colectie" pt ca nu se  merita.  Daa, ala e body  dupa care am "plans", dar  ti-am zis: il  bagase la set  cu alte  minuni si  chiar  nu am vrut sa-l iau. Mai astept  putin ca SIGUR SIGUR  vor incepe reducerile si atunci imi fac un calcul  , si am sa ii iau  hainute   Mariei si  pt  cand va fi  mai maricica. O alta  firma de hainute  dupa care ma dau in vant , dar tot asa, nu  se merita sa iei decat la reduceri  mai e si Miki House.
 dupa care am "plans", dar  ti-am zis: il  bagase la set  cu alte  minuni si  chiar  nu am vrut sa-l iau. Mai astept  putin ca SIGUR SIGUR  vor incepe reducerile si atunci imi fac un calcul  , si am sa ii iau  hainute   Mariei si  pt  cand va fi  mai maricica. O alta  firma de hainute  dupa care ma dau in vant , dar tot asa, nu  se merita sa iei decat la reduceri  mai e si Miki House. 
  Ai dreptate cu  bouncerul : aici au preturi duble fata de State.( si  mor de nervi caci  salariile sunt cam la fel  ). Dar am si eu  o  "framantare" la faza cu  vibratiile: nu  dauneaza bebelusilor? Intreb chestia asta pt ca citisem in Spock- si  nu  numai- ca bb NU trebuie  zgaltait, scuturat  etc pt ca  poti sa-i provoci chiar leziuni cerebrale.  Eu am vazut  bouncerele astea cu  vibratii la magazin si intr-adevar, nu  tremura foarte tare, dar ma gandesc ca pe termen lung  pot avea efecte negative. Ma rog, eu sunt si cam paranoica la unele faze, dar daca ai un contraargument si stii  vreun efect pozitiv al inventiei astea cu vibratii, chiar sa-mi zici si  mie, poate  ma "calmez".
). Dar am si eu  o  "framantare" la faza cu  vibratiile: nu  dauneaza bebelusilor? Intreb chestia asta pt ca citisem in Spock- si  nu  numai- ca bb NU trebuie  zgaltait, scuturat  etc pt ca  poti sa-i provoci chiar leziuni cerebrale.  Eu am vazut  bouncerele astea cu  vibratii la magazin si intr-adevar, nu  tremura foarte tare, dar ma gandesc ca pe termen lung  pot avea efecte negative. Ma rog, eu sunt si cam paranoica la unele faze, dar daca ai un contraargument si stii  vreun efect pozitiv al inventiei astea cu vibratii, chiar sa-mi zici si  mie, poate  ma "calmez". 
 Dupa  produse de la Mustela m-am uitat si  eu si   nu am gasit  nicaieri. Vad ca nu au patruns pe  piata  japoneza. Chiar o sa-i fac o lista lui frate-meu sa-mi aduca din Ro. (de-aia citesc cu atentie si  notez  tot ce spun fetele ca au folosit si e bun ).
).
 Andrada deci  e "pe vine" Antonio.  Hai  ca-ti pun si eu  doua  majorete
Hai  ca-ti pun si eu  doua  majorete 
 pt incurajare, mai ales ca  tu esti aproape  de termen si  se poate intampla oricand !
 pt incurajare, mai ales ca  tu esti aproape  de termen si  se poate intampla oricand !  Ar fi culmea sa ajungi la provocare, tu care ai sperat  mereu  sa nasti  mai repede. Atunci chiar  ca Antonio ar dovedi ca e mai incapatanat decat  tine!
  Ar fi culmea sa ajungi la provocare, tu care ai sperat  mereu  sa nasti  mai repede. Atunci chiar  ca Antonio ar dovedi ca e mai incapatanat decat  tine!  Si ai grija la scari Zapacilaaaaa!!!  Aaa pijamale  roz am si eu , la greu, dar nu-mi fac probleme pt ca aici rozul e culoare nationala: pana si  masini  roz o sa vezi, si cladiri roz, si  covoare+mobila roz, telefoane mobile roz bombon.
 Si ai grija la scari Zapacilaaaaa!!!  Aaa pijamale  roz am si eu , la greu, dar nu-mi fac probleme pt ca aici rozul e culoare nationala: pana si  masini  roz o sa vezi, si cladiri roz, si  covoare+mobila roz, telefoane mobile roz bombon. 
 HAI  SADICUTZA!!!
HAI  SADICUTZA!!!
Eu  ma duc la culcare ca maine se anunta o zi  plina. 
V-am lasat in "formula completa", in afara de Sadicutza nu are nimeni voie sa nasca.  Care vrea sa nasca face o cerere ,frumos, ia numar de ordine si asteapta  sa i se aprobe de catre "consiliul
 Care vrea sa nasca face o cerere ,frumos, ia numar de ordine si asteapta  sa i se aprobe de catre "consiliul  ".
". 

O  seara  frumoasa! 
Raluca si  Maria Bucuria
POZE BEBE
  Film eco 4D 
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

chiquitita spune:
chiquitita spune:
 lulu, da-ni-l just in case. Eu inca mai sper ca mai e pe stoc la vreo farmacie. Am inteles ca il pot folosi inainte sa nasc. La fel si ceaiul de chimen, anason si fenicul. Nici din asta nu am gasit  . In schimb am luat hainute mai mari ca daca e fata uriasa si nu am in ce sa o imbrac
. In schimb am luat hainute mai mari ca daca e fata uriasa si nu am in ce sa o imbrac  .
. 35+
35+

lulu26 spune:
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
lulu, da-ni-l just in case. Eu inca mai sper ca mai e pe stoc la vreo farmacie. Am inteles ca il pot folosi inainte sa nasc. La fel si ceaiul de chimen, anason si fenicul. Nici din asta nu am gasit. In schimb am luat hainute mai mari ca daca e fata uriasa si nu am in ce sa o imbrac
.
35+
Ti-am trimis toate datele de pe cutie PM.
Ceaiurile eu tot in farmacii le-am gasit
 saptamana trecuta.
 saptamana trecuta. 

lulu26 spune:
lulu26 spune:
Daca garmastanul il poti folosi inainte de nastere, se pare totusi ca ceaiurile nu prea e bine. Nu cel putin pentru persoanele care suspecteaza ca au canalele infundate ca atunci pot aparea complicatii...se produce lapte si n-are pe unde sa iasa si mai mare chinul pana la desfundarea canalelelor.

piticasigogosica spune:
piticasigogosica spune:
 Iris a fost vedeta la gradi  ,adica asa cum ma asteptam a tinut sa se afirme,sa fie in centrul atentiei,sa-i dirijeze pe altii
,adica asa cum ma asteptam a tinut sa se afirme,sa fie in centrul atentiei,sa-i dirijeze pe altii 
Nu a avut nici o problema de acomodare(stiam!),ba a fost foarte contrariata ca am venit sa o iau.A dormit insa nu a vrut sa manace nimic,ba chiar a facut scandal  .Sper ca va incepe sa si manace.
.Sper ca va incepe sa si manace.
Noi tot 2 in 1 chiar si cu roscul de al naste la volan  .Ma uit la burta mea mareeee si nimic,dar dupa cum vad eu de pe azi pe maine se poate intampla.
.Ma uit la burta mea mareeee si nimic,dar dupa cum vad eu de pe azi pe maine se poate intampla.
Andrada  ,apropos de dilatatia colului,parca ma vad pe mine cu Iris.Ma tot avertiza doctora ca e colul dilatat ca intra indexul,ca azi-maine nasc si tot la provocare am ajuns.
,apropos de dilatatia colului,parca ma vad pe mine cu Iris.Ma tot avertiza doctora ca e colul dilatat ca intra indexul,ca azi-maine nasc si tot la provocare am ajuns. Eu sper ca tu sa fi mai norocoasa
Eu sper ca tu sa fi mai norocoasa 
Iar am mancat,iar mi-e foame si tocmai am mancat o inghetata mare in 2 minute 

poze
Iri 37-38+ si Iris

pauly spune:
pauly spune:
 carrie

curaj "lucky girl" maine ai sa-ti ti bebeul in brate.
sadicutza

.nastere usoara si un bebe sanatos.
.nastere usoara si un bebe sanatos.
andradap in sfarsit micutul Antonio da semne ca ar vrea sa vina pe lume.pun
 in sfarsit micutul Antonio da semne ca ar vrea sa vina pe lume.pun 

ca sa-l incurajez putin.
 ca sa-l incurajez putin. , dar si ptr tine ca de acum poti deveni mamicuta oricand.
, dar si ptr tine ca de acum poti deveni mamicuta oricand.
 33+
33+ Riana Alessya
Riana Alessya
poze
bebelina mea

Androix spune:
Androix spune:
 Fetele, scuze ca nu pot citi nik. Am intrat doar sa va spun pentru cine mai vrea:
Am gasit intamplator un magazin de tehnica medicala unde are colaci de cauciuc.  Deci este in centru, vis-a vis de biserica sf. gheorghe, pe strada blanari, se intra printre magazinul leonardo pe dreapta si kenvelo pe stanga si magazinul e la 20m pe partea stanga. Colacul costa 19 ron.
Andreea  mamica lui
 mamica lui  Filip Stefan
 Filip Stefan Georgia
Georgia