***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Multumim "Sadicutzule" ca ne tii la curent!!! Si...
pentru SADICUTZA sa se dilate repede si sa primim cat de curand vestile bune!!!

Dianalaura, Lavini cand vad majorete pt. mine parca ma iau niste emotii!!! Mereu mi-am imaginat ca voi vedea majoretele la intoarcerea acasa... cand as fi citit din urma ... Nu ma gandeam ca voi vedea MAJORETELE, dar bine asta era pe vremea cand ma gandeam ca vine bebe pe neasteptate mai repede Ce ganduri pe capu' meu!!! Va multumesc mult FETELOR!!!

Lulu26... pijamale am si eu vreo 3: una primita de la mama, una de la o prietena si una cumparata de mine (toate 3 sunt ROZ )... Dar imi trebuie camasi (pe care nici eu nu le suport )...

HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Sadicutza!!! hai cu 4 !!!

offf, andrada, c-ai ajuns la termen !!! lasa ca-i bine ca poti sa-i iei tot ce-i trebuie lui Antonio !

oana 32+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 26-36zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by lavini
Ce e nasol pt mine e ca voi o sa mergeti la Giulesti sa nasteti si io sa ma apuc de cursuri...Recunosc ca sunt geloasa....

Lavinia, 33+,

Lasa ca o sa vezi ce bine iti vor prinde cursurile. Eu chiar ziceam ca nu stiu cat ma vor ajuta exercitiile sau respiratiile, dar psihic m-au ajutat foarte mult . Eu sunt cea mai linistita din toata familia cand vb de nastere

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andradap

Lulu26... pijamale am si eu vreo 3: una primita de la mama, una de la o prietena si una cumparata de mine (toate 3 sunt ROZ )... Dar imi trebuie camasi (pe care nici eu nu le suport )...

Si eu tot roz..unele roz si altele cu roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

ELTEKA... acum am vazut in cap. trecut... Cum sa ma supar daca razi??? Pai de-aia v-am si povestit azi... cand stiam SIGUR ca bebe e bine!!! Daca era va povesteam de ieri si va tineam in suspans pana azi... ca ce-o face bebe dupa lovitura!!! SI crede-ma ca si eu cand ma gandesc ma bufneste rasul

Chiqui, Poohy, Didialex, Alynta27, Eimotto (acum am citit in cap. trecut )

Alyna24.. .dupa cum vezi... sanse sa vina mai repede cu o zi doua ...mai mult nu VREA

Monytza... Ai dreptate: NU asa vreau sa vina pe lume ANTONIO

PS: Astea sunt raspunsuri pt. capitolul trecut

KAY, MULTUMESC!

Lulu26... asa e moda la GIULESTi, nu??? Traiasca ROZUL

HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Andrada,la cat te agiti si cate drumuri faci zilnic,nici eu nu cred ca mai sta Antonio pana pe 14
sadicutza.Mai ai putin si iti vei vedea puiutul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Sadicutza, curaj!

Am fost la farmacie sa iau Garmastan si Bepanthen. Mi-a zis ca Garmastan nu se mai importa de 3 luni si Bepanthene am gasit doar bepanthene plus. Am luat si asa, banuiesc ca e la fel.

35+

Mergi la inceput

Eu am luat garmastan de la babyexpo. Daca vrei iti pot trimite datele importatorului de pe cutie sa suni la ei. Poate iti spun ei de unde le poti lua produsele.

Mergi la inceput

m-am uitat pe site-ul de la helpnet...vad ca inca il au in stoc...ai incercat la ei?

Mergi la inceput

la fel si sensiblu

Mergi la inceput