un altfel de mama

un altfel de mama | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

m-a cutremurat aceasta scrisoare... si nu pot cred e ca poate fii adevarat ceea ce am citit! http://www.kudika.ro/articol/special/4137/Secretul-meu-amar-mama.html

exista asa ceva? caci eu vibrez de dragoste pentru fiul meu.. si nu cred ca am trait pana i-am dat viata... si nici nu vad sensul decat avand copii!

cum le poate indura Dumnezeu pe fiintele acestea!?
eu nu cred ca mai poate avea o viata normala aceasta copila! off

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Trist.....dar exista.
Mare pacat.

Ai mare dreptate cand spui ca

quote:

si nu cred ca am trait pana i-am dat viata
quote:

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

tocmai ce am terminat si eu de citit articolul si il comentam cu o colega. din pacate exista si astfel de mame, chiar eu am intalnit o astfel de "mama" care si-a parasit fetele, minore fiind si cu tatal mort.
este foarte trist ceea ce se intampla.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Mi se pare de-a dreptul incredibil ce am citit. Ireal chiar. Si ma intreb de ce oare Dumnezeu le da copii unor astfel de femei, care NU MERITA sa fie mame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Tcmai imi povestea bona ca a fost angajata intr-o astfel de familie de unde a plecat ca sa nu se imbolnaveasca de nervi. O mama care isi batea fetita pentru orice...
Am intrebat-o bine, dar de ce a facut copii? Pai o lasa barbatul daca nu facea. Iata un raspuns.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

m-ai facut sa plang.chiar exista astfel de mame,chiar as de crude,incat sa nu poata sa ofere nici macar o singura dovada de dragoste copilului sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

da, exista!
cica din prea multa dragoste, sa nu faci aceleasi greseli pe care le-am facut eu...

unele se trezesc atunci copilul isi ia lumea in cap si pune oceane intre...si atunci ai surpriza amara sa auzi: te iubesc! in telefon, lucru nespus in aproape 40 de ani de trai...

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Incredibil!!! Pentru mine mama a fost si este echilibrul si lumina vietii mele, iar copilul meu este ca aerul pe care-l respir.
Nu pot sa cred ca exista si astfel de "mame" carora le lipseste complet o doaga!
Credeam ca e pur fictiune cinematografica......dar se pare ca NU !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Doamne,mai fetelor am citit si urlu in hohote...
Dumnezeule mare!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

DD sa o binecuvinteze.si sa-i fereasca pe altii de asa "mame". e mult mai puternica decit crede.copilul ei va fi un copil fericit! sint sigura ca stie sa daruiasca dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Doamne da-i sanatate mamei mele si te rog din suflet nu mi-o lua.......ce am citit acolo e strigator la cer....mi s-a ridicat parul pe mine....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput