Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

acuma ma sparg in figuri si postez de 10 ori in dimineata asta
special pt dianocica:

meniul ala e rodul experientei cu ianis.
invata-ma si pe mine cum cumperi de pe amazon! ce card iti trebuie?

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianocica, si eu m-am tot gandit la chestia asta cu doua iesiri pe zi. Cred ca o sa cam incepem, asa cum ai zis si tu, inainte sa-i inlocuiesc masa de pranz cu supica.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna dimineata mamici si bebici!

am simtit,pe bune,biciul DIANOCICAI.....a fost numai sfichiul,dar credeti-ma ca a fost si asa de ajuns.ce m-a usturaaaaaaaaaat....DIANOCICA,ai o mana soro si dai nu te incurci.

fetelor,NU SANT SUPARATA!si nici VIZATA,cum am citit unele postari de ale voastre,insa nu condamn ca ati inteles gresit,pt ca de fapt eu m-am exprimat gresit.CHRIS,ai avut un mesaj catre mine,care mie mi-a placut tare,tare,tare.nu am sa te pup,ca te stiu nepupaciasa,in schimb,iti multumesc.va multumesc la toate,ASIZA;LAVINIA;CARLA;ALEXANDRA;AELITA;LAURA;BAMBO;DONIA;RUXANDRA.....la toate,ce mai.eu de fapt nu am vrut sa fac doar valuri,anuntandu-mi retragerea,urmarind pe ascuns sa vad ce reactii aveti,cine ma iubeste cine ma doreste,ca mai apoi sa apar ca pisica,ca si cum dintr-o data tot ce-am vrut sa transmit s-a risipit.la sugestia unei fete dintre voi,rugandu-ma doar sa citesc ce scriu fetele,am intrat si am ramas blocata.nu mi-am inchipuit ca va sant chiar draga si sandokanii mei la fel.am sa incerc sa mai redau in cateva cuvinte,de fapt ce-am vrut sa spun de prima data.

poate ca nu a fost o idee prea buna sa va spun ca imi iau ramas bun.se poate intelege cum ca as pleca de tot,sant suparata,sau vizata,doar pt ca scriu in ultimul timp destul de rar.timpul meu liber insa este extrem de scurt,si de cate ori ma apucam sa citesc din urma,nu mai apucam sa scriu,sau de cate ori as fi vrut sa scriu,nu apucasem sa citesc din urma.de aceea,am zis ca nu e frumos din partea mea,sa intru si sa spun cat de minunati sant sandokanii mei,fara sa vad ca poate si ai vostrii bebei au facut stiu eu ce giumbuslucuri.nu vreau sa scriu rar,vreau sa imi beau cafeaua cu voi,vreau sa ma mai plang voua8ca eu chiar nu am cui),vreau sa va povestesc despre noi,despre socrosenie si cumnata,vreau sa fiu impreuna cu voi.si impreuna cu voi raman,dar momentan nu prea e loc.am vazut ca multe dintre voi au inteles exact cum e cu doi,ca pe voi unul va aduce cateodata la "disperare"...dar eu oare?astia nu ma ajuta nici unul(in afara de sot evident)....nu-i doare nici in creasta,mai poate fata asta,nu mai poate....asa ca aste era ideea.am vrut doar sa-mi scuz absenta,ca nu plec(pt o perioada de nu stiu cat timp)ca si de la o casa straina.avand in vedere ca am fost cu voi impreuna la odisee inca aproape de inceput(cap.12),nu plec si vin sa prestez cand si cand,va povestesc pe scurt ce si cum si iar dispar o perioada.asa am considerat eu de cuviinta sa imi anunt retragerea.insa se pare ca sant pe drumul cel bun,ca de cateva zile,dorma sandokanii mei la pranz un somn bun(cam 2 ore) si atunci sigur imi voi gasi timp si pt voi.sper doar sa nu fie chestie de moment.mai intai mai verific vreo 2 zile programul asta si daca mai trec inca vreo 2 zile asa,inseamna ca rutina somnului de dupa amiaza mi i-a rapus ca pe front.repet:NU SANT SUPARATA,departe gandul asta de mine.va iubesc la fel ca la inceput,ba chiar mai mult!

sambata a fost botezul.a fost bine,frumos.pascal a stat numai cu bibe in gura ca nu-l puteam potoli altfel.sophia a dormit pe tot parcursul slujbei,dar dupa s-a pus pe un plans,de nu am mai apucat sa facem si noi o poza cu toti 4.avem poze dar separat.ori eu cu sophia si sotul cu pascal,ori invers.au avut niste haine super faine,frumoase,frumoase,frumoase.....din romaniamama mi le-a trimis.culmea e ca nu am gasit nimic frumos aici.nu au primit nici un compliment,decat de la nasa,ca e fata delicata si are niste haine intotdeauna de buna calitate si scumpe,asa ca a fost singura care a sesizat si laudat hainele sandokanilor.socrosenia o surprind la un moment dat cum freca,pipaia(scuzati,dar nu am inventat eu limba romana si nici conotatiile ei)materialul din care era facuta pelerina sophiei.atat m-a intrebat de unde le-am cumparat.zic:"din romania"..........................si atat.noi eram imbracati scosi ca din cutie,ce ma inerveaza unii....socrosenia avea sacou si pantaloni,dar un tricou pe dedesubt cu care am mai vazut-o cateodata si la cumparaturi imbracata cu el....putea sa aiba pe ea haine batute in pietre swarovsky(ca tot sant vecinii nostrii),ca tot socrosenie este si va ramane.de la biserica am mers la restaurant,unde ma gandeam ca voi cheltui cam 4-5 euro,dar toata nota a fost de 172 euro,iar cadourile in bani au fost de 800 euro.jumate-jumate,bagam maine in cardurile sandokanilor.astia doi catici sant mai bogati,ca mine.apoi am mers acasa,unde s-a cazut la datorie cu somnul,iar noi cu nasii am continuat petrecerea pana la 2 noaptea.de beut si de mancat ceva,ca muzica....aveam dar unde mai pun ca joi a murit si bunicul sotului,de ma gandeam ca vine vreunul cu vreo idee stralucita sa amanam.eu respect chestia asta,dar oricum azi e inmormantarea si apoi oricum nu dansam la botez "4 nopti si 4 zile " a lu' guta.totul s-a desfasurat intr-un cadru cat se poate de restrans si de discret.poze am facut,numai ca nu cu aparatul nostru,si asteptam sa le descarce pe dvd,dar dupa ce se intoarce toata familia de la inmormantare.sper ca cel tarziu maine seara le si pun.

la somnul de dupa amiaza a sandokanilor,daca va fi,am sa mai raspund si eu la cateva teme,ca doar am citit tot.
pupixuri

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Hai ca noi ne ducem sa mancam si pe urma plecam la dr, pentru controlul de 5 luni.

si sa aveti o zi usoara!

Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by desiree
buun, si daca nu mai e saptamana tolerantei, pun si eu intrebarea pe care am pus-o de zece ori pana acuma si ca sa se vada o scriu cu litere mari: VREAU SI EU CARTEA LUI KTRINEL DESPRE SOMN SI ALTE CHESTII DE COPII! UNDE O POT GASI?.. ca va fugaresc pe site-ul asta de nu va vedeti daca nu mi-o dati si mie !

desiree si bebe Octavian

Ar fi mers si un bici!
Sa stii ca si eu ma grabeam deja sa iti trimit cartea, dar am vazut ca ne-a salvat Ktrinel!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

da, am primit pm de la ktrinel, sarumana mult! s-a rezolvat si fara bici!bune si culorile astea la ceva!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Buna dimineata mamici si fulguleti..

Noi am fost consemnati la domiciliu week-end-ul asta ca a plouat non stop zilele astea aici , dar nici la calculator nu am apucat sa stau ca a stat papa(sotul) sa lucreze.

Sa scriu repede si apoi merg sa citesc din urma, ca am de recuperat. Am remarcat parca niste teme si sa raspundem si noi

1. eu spal lucrusoarele ei cu detergent normal, in acest moment e Dash; nu folosesc balsam si dau o extra clatire dupa ce s-a terminat programul.

2. si eu calc aproape toate lucrurile ei, mai putin paturicile si jucariile sa fiu eu linistita- aici noi nu avem masina de spalat proprie si o folosim pe cea comuna a scarii unde stam, unde spala toti vecinii nostrii si ca sa fiu linistita le calc, acum nu stiu daca chiar e nevoie.

3. cu dormitul in timpul zilei - eu am observat ca dupa vreo 2 ore Zara da semne de oboseala, isi freaca ochisorii, maraie, asa ca incercam sa adormim dar nu ne iese din prima, cateodata dureaza si jumatate de ora sau mai mult procesul de adormire. La noi sunt foarte importante urmatoarele:
- sa fi ragait complet altfel nu adoarme daca mai are aer de eliminat
- sa aiba maneca lunga la bluzita
- paturica ei preferata, mici mici dar avem tabieturi
- eventual jaluzele trase altfel isi cam acopera fata cu paturica
- cateodata suzeta, sanul sau degetelul in gurita
- cateodata adormim si in brate, dar mai rar
- si cantam Casuta din padure

in general are vreo 3-4 reprize de somn, din care unul un pic mai lung de 1-2 ore, celelalte de maxim 30 minute.

si parca mai era ceva tema intrebare dar s-a pierdut undeva prin capul meu, ma duc sa citesc din urma si poate o gasesc..

Mai vream sa spun ceva, am vrut sa votez si m-am enervat pe astia de la Pampers ca au limitat votarea doar la romania, adica eu daca nu am mobil de romania nu pot sa votez.

O saptamana placuta, plina de soare si bucurie

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Nu pot sa plec fara sa o felicit pe Kokorina pentru crestinarea sandokanilor si sa-i spun ca ma bucur tare mult ca s-a intors! Multumesc si harbujeilor ca dorm si o lasa pe mami sa forumeasca putin!

Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata fetelor!

LA MULTI ANI bbilor de CHRIS80 SI LORYM!

MIRONA, si pisica noastra a plans o data in masina vreo 10 km pana am ajuns la spial. Al meu barbat innebunea la volan, iti dai seama ca e destul de stresant sa fii atent la drum cu plansetele in cap, eu nu stiam cum s-o calmez pe pisica si imi parea rau si pt sot. Sa speram ca nu o sa vi se mai intample. Bafta la vaccin!

Vad ca multi bb adorm singurei, brava, Ana Maria o singura data a adormit singurica, la 5 dimineata in carut, si atunci am sarit din pat si fuga la ea ca a patit copilul ceva.

DONIA, hai sa te intreb cate ceva daca nu te superi: sticluta de Vigantol o folosesti pana se termina sau o anumita perioada de timp dupa care o arunci? stii daca fierul se da toata luna sau un anumit nr de zile pe luna? si ar mai fi ceva, ca le-am postat si n-am rasp la ele, poate ti se face mila de mine si-mi raspunzi: daca vreau sa ies din tara cu pisica, merg in una din tarile UE, am nevoie de acte suplimentare pt ea? multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

KOKORINA felicitari pentru increstinarea sandokanilor

DIANOCICA eu ies demult in doua reprize afara ,ca trebuie sa il culc pe Andrei la prinz si e bine. E mai bine asa ca la vara pe caldurile alea nu pot iesi din casa decit dim. si dupaamiaza ca altfel murim de cald .

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

La mule,multe lunisoare sarbatoritilor de azi!
Pup si eu mamika de sandokani
Miro bafta la vaccin! si nu te mai enerva...ca te vede si mai rau tzipa...canta-i ceva la ureche...tine-i fata lipita de a ta si mangai-o pe spate...are ea ceva discomfoort cand face asa... desi nu-ti doresc sa se repete.
teutz sa ne pove cand te intorci!
sbogdana pai daca tot a invatzat zara ceva figuri de la alessia...ia mai poveste-ne cum mai stati cu rostogolirile.
Va pupic!...papam suculetz acum (se cam amanara toate cu trezitul asta...da nu-i rau)

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

Mergi la inceput