Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
flore26 spune:
desiree acum am constatat si eu . Am votat si cand am vrut sa votez si ceilalti fulguleti nu am mai putut. 
Poze printesuca marmaluca
desiree spune:
....completare la mesajul meu de mai sus
votul unic se poate acorda saptamanal..de duminica pana duminica
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
Ktrinel spune:
neatze (la mine),
vorbaretze sunteti pt o zi de luni...am citit tot si am si eu multe raspunsuri, dar incep prin a sesiza ca nu a citit sau remarcat nimeni povestea mea cu rufele chinezilor....daca sunt penibila, prefer sa mi se spuna...pe mine tot ma obsedeaza ...dar deh, daca alte preocupari nu am ... nu tu functionari, trotuare, bus=uri...te tampesti.
mirona, si eu am patit cu Julia sa tipe asa ...dar masurat in ore nu in km
sa stii ca uneori sunt chiar prea obositi sau au fost prea impresionati sau excitati de ceva...trebuie sa se linisteasca singuri...prea multe interventii gen leganat, mangaiat, lapte, ceai, muzica, etc nu fac decat sa inrautateasca situatia.
bine ca te=ai hotarat sa scoti ficatul si oul... da-i inainte de cerealele, nu e slaba Kara, dar e bine sa aiba niste rezerve pt mai tarziu (vezi mers, boli, etc)...ai avut dreptate cu certurile dintre soti ieri...doar ca noi nu am izbucnit , ne-am certat "pe mutzeste"...stiti cum, din priviri, putine vorbe si multi nori pe cer...ii simteam in cap..
dianocica, noi de mult iesim de 2-3 ori pe zi...la halul in care nu adoarme singura in casa ....nu stiu cum as rezista, nici eu , nici ea..eu zic ca numai bine poate sa le faca iesitul, atata timp cat nu sunt prea multe magazine si galagie implicate...
roxanica, ma bucur ca nu e dermatita, eczema trece...la noi a trecut fara interventii.
donia , eu sunt datoare cu raspunsul la tema ta: seara dupa baie si biberon, Julia adoarme singura, pe intuneric, uitandu-se la ceasul electroni cu luminitze si ascultand CD=ul cu muzica de=a ei.
in timpul zilei avem probleme cu adormitul. niciodara singura, de bunavoie...atunci iesim la plimbare si adoarme in carutz, sau ...si asta poate incerci si tu ...i-am creat un pattern ...adica ii dau perinitza (doar cand vad ca ii e somn) ca sa o mozoleasca, sa si=o puna pe fazta..si adoarme . trebuie sa le creem o rutina a adormitului, ceva pe care ei sa asocieze mereu cu somnul...eu am inceput cu perinitza si ma tin de asta, nu am de gand sa schimb ...perseverez .de cele mai multe ori merge...sper sa se obisnuiasca asa.
nu e cazul sa va dau ore de somn , ca nu sunt stabile, dar e clar ca doarme mai putin ca inainte si adoarme mai greu.
kokorina, bine ai revenit!
Ktrinel spune:
dbunny, ce e chestia aia turceasca??? ai si o alta denumire pt ea?
ruxandra, sa stapaniti sanatosi caruztul...la cat mai multi km , va dorim. cum se pliaza? nu ocupa mult loc?
dianarus78, nu esti singura care arzi supa...
...de=aia incep sa trec mai mult la borcanele..cica si mai sanatos, din anumite puncte de vedere
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele.......iar am ramas in urma...de abia l-am adormit pe Mark...la noi e o vreme nasoala...aseara a fost furtuna si a plouat cu grindina...Mark a fost foarte agitat...de abia l-am linistit!
Trebuie sa raspund fetelor...ca bicicleta nu este a lui Mark....si poza a fost facuta..de amorul artei...cum spunea cineva....adica Roxanica...
...n-oi fi eu atat de nebuna sa-mi pun baiatul la 5 luni sa mearga cu bicicleta!Bine macar ca nu ati scos biciul...!
Miro,Crykett,Yagmur,Teutz,Miraco,Asiza....
...si multumim pentru aprecieri!
Asiza...felictari pentru dintisor!!!!!!!!Si sa te refaci cat mai repede....
Desiree.....yupiiiiiiiiiiiiii....ce ma bucur...asa sa fie corect...hai sa bagam sms-uri!!!!
Yagmur...
...si ma bucur macar ca ai gasit dadacele potrivite...adica ca esti tu multumita de ele...
Danita...pe unde umblii???????....

Kokorina....
...si ma bucur ca a iesit totul ok...abia astept sa vad pozele!
Asa si acum de final...sa va spun marea veste.....
....aflati aici...premiera
Monicabb spune:
Donia, ma crezi ca acelasi subiect voiam sa-l deschid si eu (cu somnul ziua)? Dar na, mi-ai luat-o inainte, la cat de des prestez eu...
Nici un program bineinteles...Ieri si alaltaieri a adormit la san si a dormit vreo doua ore. Stiu ca e gresit, dar... Bine ca doarme afara destul de mult. Asa ca daca nu reuseste sa adoarma acasa il imbrac si il scot afara. Ca sa ma pot intelege cu el.
Acum l-am pus in patut. Il aud cum 'canta'. Sper sa nu se transforme in plans ci in somn. Cateodata reusesc. Rareori.
Am intalnit ieri o mamica cu un copil de 1 an si sapte luni. Care stia sa citeasca toate literele alfabetului. Cica le stie de la 1 an si trei luni. Culorile cica le stie de la 9 luni. Eu m-am mirat dar mama-sa mi-a zis de trei ori ca toti copiii sunt asa numai sa te ocupi. Hai ma, chiar asa? Oare ar trebui de pe acum sa le aratam culorile si literele alfabetului?
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
crykett spune:

ALEXANDRA felicitari pentru reusita
la mai multe MARK s-a facut baiat mare ,sa va traiasca si sa fie sanatos 
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
crykett spune:
MONICABB stii tu ca orice cioara isi lauda puiul,l-ai auzit tu spunind ceva sau citind?al meu baiat mare abia si-a dat drumul la vorba( ca a fost c-am puturos
)si pot sa iti spun ca mereu am stat cu gura pe el sa invete sa vb mai repede si nimic.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
Donia spune:
Buna dimineata! Dar nu din aia frumoasa, ci din aia somnoroasa, ca s-a trezit Cristi inca dinainte de 7 si mi-e un soooomn...!
Acum doarme, l-am pus din nou in sacul de dormit, am dat drumul incetisor la radio si jaluzelele sunt trase. Sa vedem cat o sa-l tina.
Mi-am adus aminte in timp ce ma jucam cu Roxana si Cristi in pat dis de dimineata ca am uitat sa-l felicit pe Denis pentru primul dintisor
si pe Kara pentru prima rostogolire 
Am apucat aseara sa vad poze cu frumusica zvarluga a lui miraco (e super miscareata
) si cu inca o frumoasa
care o ia din loc, a lui bambo - grozave sunt, pozele, filmul si fetitele voastre.
Azi sper sa ma mai uit la poze, ca am vazut ca ati mai pus poze ieri dar n-am mai apucat.
Mirona, am citit postarea ta despre zilele tale de week-end si sper sa ai o saptamna mai buna, ca doar se zice ca dupa furtuna iese soarele, nu? M-a atins ce ai scris: "M-am simtit depasita de situatie" - am trait-o si eu cateodata, dar pana la urma ajungem noi din nou calare pe situatie! 
Dianarus, iti multumesc si tie pentru povestea somnului (chiar... asa ar trebui sa-i zic...).
Ma duc sa mai citesc, dar vroiam sa va spun ca desi nu am reusit sa raspund cum se cuvine zilele care au trecut, imi face mare placere sa va citesc postarile si ma bucur sa stiu ca sunteti aici cand ma trezesc si ca mai am cate ceva de citit si cand ma duc la culcare. Pup toate mamicile si toti bebelusii. 
Se foieste... oare mai adoarme sau nu? 25 de minute a dormit...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
alexandra_25 spune:
Buna dimineata Donia....
...de aici de unde se agata harta-n cui!
Crykett...

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti