Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Asiza baga suc di potricale, recent stors...cam 2-3 cani pe zi..
Mirona aici pediatrul recomanda spanac de la 11-12 luni...habar n-am de ce, in schimb frunze de sfecla poate la pape de la 6 luni. ce ficat ii dai la fata ? di porc ?hmmmmm, n-am de gand sa-i dau nika de porc pana dupa 1 an...numa pui, vitica de la 7 luni, si peshte de la 8. pui papam deja dar numai piept sau tampisor.
Noi papam pireu din urmatoarele legume: Cartofior, morcov, praz, pastai verzi, telina, ludaie turceasca sau ludaita verde, din cand in cand pastarnac. Adaugam ulei de masline.
Sambata i-am sors in apa 2 boabe de struguri.
Duminica dimineazta facuram diaree...eu cred ca de la struguri
Temele:
De spalat spal cu deterentul eftin de toate zilele, marca carrefour. Si suavizant tot de la marca carrefour bag.Nimic special.Nu bag hainele pruncului in uscator ca se micesc de vai sh-amar.
Calc numa' tzoalele elegante..vreo camasuta doua, sh-atat.
Dormitul in timpu zilei... nu dormim legat mai mult de-o ora nici afara nici niciunde. Vreo 3 -4 ture pe zi.Mai cetesc din urma si mai revin. pusi

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

e incredibil!!! doarme iar!
s-a trezit la 7, bagat bibe cu lapte. a adormit la 8.30, eu pe dc, ca niciodata, 2 ore. s-a trezit, s-a jucat langa mine pana la 11.00, apoi iar bibele cu lapte, joaca pana la 12.00, tot langa mine, in pat (pe paturica) si a adormit iar! de 2 ori, singur, uitandu-se cum butonez!!!
afara bate vantul si desi sunt 20 grade m-a luat pe sus!
si al meu doarme de rupe!!! o fii ceva in atmosfera...

editez, ca e important, si din categoria "mai proasta ca mine nu-i": am ars supa!!! supa lui marc, pe care trebuia sa i-o dau la 2! ca io stateam, repet, ca niciodata, cu orele pe forum! unde dracu' e semnu' ala ca-ti dai singur in cap cu ciomagu'? uite-s bune si astea .
na, daca m-am laudat ca stau la etajsi bucataria-i la parter... n-a ajuns mirosul pana la mine .
ma duc sa pun alta la fiert. la 14 papa cereale, la 18 legume.

see you!

probabil peste 2 saptamani cand voi mai prinde asa o dimineata lejera.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Hop si eu pe aici, ca sunt in pauza de masa si zic sa mai bag un ochi pe la voi...asa in fuga mare!
Felicitari Kokorina...ai doi crestini mititei acum!
La multi ani pt printesele de Chris si de Lorym!
Oana, ai mare grija cu raceala aia, ai bagat si paracetamol? Coldrex-ul e fff bun...si merge si la lactatie!
Temele zilei:
- spal cu Dermalin, fara balsam, cu program de clatire suplimentara si calc tot ce intra direct in contact cu pielea (inclusiv paturi si mai ales prosoape).
- am inceput sa iesim afara de doua ori de vreo saptamana. Prima iesire de pe la 9 la 10 si a doua iesire de la 5 la 6 dupaamiaza.
- de dormit doarme singurel cand este in casa, in patutul lui sau pe paturica de joaca de pe patul mare. In balansoar nu reuseste, cateodata in scoica de masina (cu masina in mers), in carut afara nu prea mai doarme. Trucuri de adormit in timpul zilei: muzica de la patut, umidificatorul, masina de spalat in functiune, sau telefonul lui mami care canta Dire Straits (nu exagerez, de cand era mic si avea colici il calmam cu Dire Straits).
Cam asta-mi amintesc eu acum...daca mai apuc...mai intru!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

noi iesim de doua ori,uneori.daca apuc sa termin treburile si ies pana in 11,prima oara,mai dam o tura pe la 17.
kokoronafelicitari pt crestinarea puiutilor!
la multi ani!sarbatoritilor de azi
am si eu o intrebare,pentru cele care mergeti la mare.unde anume?si care sunt conditiile?eu una sunt inceata totala.aveam ceva aranjat la eforie nord,dar a picat.deci astept sugestii.

poze munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

alexandra de cris
catrinel de lorym
serban de luciaro

kokorina ma bucur ca ai revenit , ma gindeam ca nu vei renunta la noi ...kiki ma intreaba destul de des: " ce face d-na kokorina ? dar gemenii?" si de cite ori ne scriai ii povesteam si ei despre pascal si sophia asa ca nu am suflat nici o vorba despre penultima postare ...felicitari pt crestinarea harbujeilor si nu le mai baga in seama pe zgripturoaicele alea doua , e foarte greu atunci cind simti ca nu mai poti si persoanele care teoretic ar tb sa te ajute iti intorc spatele , am trecut si eu prin asta dupa ce am nascut-o pe kiki ...anul ala a fost cel mai greu an din viata mea dar si cel mai frumos...sa-ti povestesc ceva: kiki era mititica , avea in jur de doi - trei ani si atunci cind obosea mergind pe jos tb sa o iau in brate , obosind si eu i-am spus hai si tu pe jos ca nu mai are mami putere iar ea mi-a dat un pupic si mi-a zis uite mami , sa ai putere... de la noi sa ai putere pt P&S
dianocica , vara din cauza caldurii , ieseam cu kiki de doua ori si asa voi face si acum, uneori , in functie si de activitatile din casa ies si dupa masa de 6 dar nu stau mai mult de o ora din cauza lipsei de timp ...la mine de la 5 la 10 seara e ca la nebuni, le dau tuturor sa mamince , verificam ghiozdan ,lectii , le bag la dus/ baie pe amindoua , cintece si descintece de somn ,pupaturi etc ...abia dupa ce se culca ele pot si eu sa respir
ruxandra arata foarte bine carutul , de pret ce sa mai zic , sa-l stapiniti sanatosi si la cit mai multe plimbari pt grigore
asiza poti sa iei linistita vitamina C si paracetamol , pt nas spray cu apa de mare ...eu cind am fost racita si alaptam am mai luat si un tratament homeopat
dianarus nici bubu a mea nu vrea sa bea decit lapte si supa , ceai sau apa ia doua gurite si cind vede despre ce e vorba se strimba si refuza, acum citeva zile apa era calda inca si mie mi s-a parut ca-i este sete asa ca i-am dat apa calduta ...a baut cu placere ...probabil eu sunt de vina pt ca am obisnuit-o sa bea laptele cald bine , nu caldut,si acum refuza tot ce e rece ...si laptele il refuza daca e un pic mai rece chiar daca urla de foame...am un nepotel care are un an si care nu bea decit rece , la tempetatura camerei, inclusiv laptele

ma duc sa fac lectiile cu kiki , tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

chinico si eu am un piroman in casa ...intr-o seara de iunie ,acum opt ani , a prajit cartofi la 11 noaptea cind a venit de la servici , eu dormeam iar copilul era la bunici ...cind m-am trezit toata casa era un fum gros cu plase de funingine peste tot , cu greu am reusit sa-l trezesc pe autor , se intoxicase cu fum ...a doua zi , desi eram inainte de salarii si nu aveam prin casa decit maruntis , ne-am apucat de zugravit ...i-am multumit lui DD ca nu era kiki acasa , ca suntem bine si ca avem prieteni minunati care ne-au ajutat sa facem lumina in casa
anateo noi vroiam sa mergem in iunie in bulgaria dar daca ne-am trezit tirziu nu am mai gasit bilete acolo unde vroiam asa ca si noi suntem in pom ...ma gindeam ca daca va cadea definitiv varianta cu bulgaria vom merge citeva zile la moeciu si poate-mi conving sotul sa mergem la navodari la o matusa care ne invita de citiva ani la ea

gata am plecat la lectii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

alexandra de cris
catrinel de lorym
serban de luciaro

kokorina bine ai revenit!

ariadna eu spal hainele cu dermalin, din cauza dermatitei, fara limpezitor.
miro felicitari pentru intoarcere. Sa inteleg ca ai avut un weekend pe cinste! Uite un pupic de la noi si bafta la vaccin. Sper sa ne vedem saptamana asta.
dianocica noi iesim afara de 3 ori pe zi: dimineata pe la 11 pana pe la 13, dupa masa de pranz, adica pe la 15/16 si seara de la 19 la 20.30 aproximativ.
asiza foarte bun pentru raceala e oscilococcilum, produs homeopat.Insanatosire grabnica!
ruxandra superb mertan! Mai, m/am molipsit si eu de la voi. CAut pe net, masina noua pentru Alessia
roxanica ma bucur ca pielea e iarasi fina. Trixera e foarte buna. Sa vedem ce zice dermmatologul.
dianarus gata/i supica?
Maine la 19.15 mergem la ortoped. Am emotii, dar sper ca e bine.

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

donia poate o sa ti se para ciudat, dar eu nu stiu sa o adorm pe printesuca. Adoarme singura. Seara ii dau cereale, 5 minute tzitzi, si apoi o pun pe burtica. Se fataie putin si adoarme. Dimineata se trezeste la 6. Mananca putin si doarme pana la 10. Mananca , si pe la 11 iesim afraa, unde adoarmne imediat pana pe la 13. INtram in casa, ne jucam, pe la 14 papam, si apoi o pun in patut cu multe jucarii pe langa ea. Se joaca, le cearta , pana adoarme. Foarte important se uita la carusel, pana adoarme. Pe la 16 iesim iar afara, mai trage un pui de somn, si la 18 papam iar. Spre seara iesim iar, de pe la 19 pana pe la 20.30, dar doarme aproape tot timpul asta. Cand adoarme in casa nu trag rolourile, nu dau mai incet la tv, pur si simplu las totul asa cum e cand se joaca. Nici afara nu se sperie de zgomote.

Mergi la inceput

tot vreau sa va intreb, si tot uit. Am vazut pe alte forumuri, ca au atasata sub numele utilizatorului, poza bebelusului. Adica in stanga, sub nume, stelute, numar de mesaje. Ar fii frumos sa se poata si la noi. Asa i/am vedea pe fulguleti fara sa fim nevoite sa accesam site/ul. Intreb si eu, ca nu ma prea pricep....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

"Stimati participanti la concursul Pampers, va informam ca s-a implementat un sistem de votare prin intermediul unui cod trimis prin SMS (va rugam urmariti pasii indicati în momentul votarii). Cu un IP si/sau un numar de telefon mobil se poate vota un singur filmulet pe saptamâna. Motivul implementarii acestui sistem este suplimentarea metodelor de securitate, pentru asigurarea unui concurs corect pentru toti participantii. Toate voturile obtinute saptamana 30 apr - 6 mai au fost sterse, neputându-se identifica voturile corecte de celei incorecte.

Filmuletele încarcate saptamâna 30 apr - 6 mai ramân în concursul pentru saptamâna 7 – 14 mai si în concursul pentru Marele Premiu. În saptamâna 7- 14 mai se vor acorda doua seturi de premii saptamânale.

Multumim celor dintre dumneavoastra care au observat si ne-au adus la cunostinta si ne cerem scuze pentru inconvenient. Va uram succes! "

..prin urmare, de acum incolo fiecare dintre voi va vota o singura data si va trebui sa alegeti voi filmuletul care va beneficia de votul vostru unic..dintre toti participantii de pe forum!

pupici

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput