gel dus celulita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Mie imi place tare Dove Firming... nu face el chiar firming (as vrea eu), dar parca tot se simte ceva,ceva, si miroase tare bine (na, ca fac reclama la Dove si nu ma plateste nimeni)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criu spune:

am folosit si eu gelul de la nivea si degeaba nu are nici un efect .folosesc un gel de dus care hidrateaza si care miroase bine de obicei tot nivea sau dove. pt celulita incerc biomed slip de 4 zile sa zicem ca e pielea mai finuta sper sa aibe rezultate ca sunt o persoana mai comoda nu fac sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Fetelor mersi ca existati !!!
Super tare treaba cu cafeaua zatul ,maine dimineata incerc si eu ca sunt tare curioasa...

Eu de creme si geluri de dus sunt satula am incercat aproape tot ce e pe piata si ebay si nici un rezultat nu am vazut....Dar asta cu ztul de cafea ma dat gata trebuie incercat neeaparat,dabia astept...

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu sunt o norocoasa fara celulita. Dar sora mea nu...A incercat toate cremele, toate gelurile de dus posibile si imposibile pana acum. Si nimic. I-am cumparat si eu o gramada. Si nu am auzit-o niciodata sa spuna ca a fost multumita de un produs.
Am sa ii povestesc si varianta asta cu cafeaua. Oricum, fara alimentatie adecvata, sport si masaj nu stiu daca se rezolva. Toate sunt legate.
Daca am reusi sa mancam sanatos am scapa de multe belele si nu ne-am mai stressa atat barbatii. :P

Mergi la inceput