gel dus celulita
Raspunsuri - Pagina 2
Iubika spune:
zatul de cafea... tel quel... aplicat pe piele la dus?...
dati mai multe detalii, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
maru spune:
Se pare ca zatul de cafea, pus pe puful imbibat cu gelul de dus pe care il folositi are dublu efect in combaterea celulitei: zatul, fiind grunjos indeparteaza pielea moarta, are iar substantele active din cafeaua ramas activeaza pielea sa lupte, sa topeasca grasimile!
Doamne'ajuta!
XIO spune:
Eu imi fac de 2 ori pe saptamana gomaj :
cafea , sare de mare , zahar si putin bicarbonat. Nu pun pe buretele de dus ci iau in palma , intind pe toata pielea masand , iar la f. cand am tot corpul acoperit iau pe segremente si fac un masaj energic...se simte extraordinar.
Am avut si Palmolive exfoliant , si Herbagen , dar cea mai buna metoda e cea naturala![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Luna75 spune:
Xio,reteta ta naturala se para ca-i prieste si lui Cindy Crawford - foloseste aceeasi combinatie exceptand bicarbonatul
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
alinabojuc spune:
Si eu folosesc de 2-3 ori pe saptamana cafeaua.Imi torn din plic in mana si ma masez cu ea. Stiu si eu...vreo 5 minute poate si un pic mai mult. nu m-am uitat la ceas. Dar e chiar buna. Si daca te mai faci si cu uleiul ce l-am scris eu pe forum cred ca o sa apara si rezultate.Dar cred ca ar trebui totusi un masaj "sanatos". Ar trebui sa fac cumva sa introduc si iedera in acel ulei. Si sport normal, doar ca mie nu-mi place sportul. Mai fac putin tae-bo cu niste greutati in maini,dar mai mult de 10 minute nu reusesc. Mai sar coarda, dar la fel mai mult de 100 de ori nu pot. Poate doar in mai multe reprize. Parca si saritul corzii e bun pentru lupta impotriva celulitei.
alina
Sense spune:
Ma bucur sa citesc ca mai foloseste cineva zatul de cafea pentru corp , respectiv celulita , deoarece discutand la servici despre zatul de cafea , am fost privita cu neincredere. Eu folosesc combinatia de zat de cafea amestecat cu ulei de masline. , nicio crema de corp folosita nu mi-a lasat pielea atat de moale si de fina.
Am amestecat cele doua , le-am intins pe picioare , respectiv brate si am frecat cu putere
, apoi am dat cu apa calda. Este super, dar nu va recomand sa va masati inainte de culcare deoarece cafea te energizeaza.
alinabojuc spune:
Este super, dar nu va recomand sa va masati inainte de culcare deoarece cafea te energizeaza.
Poate ne energizeaza la
![]()
Acum chiar serios e tare buna cafeaua la piele. Si eu zic ca nicio crema de gomaj nu va face pielea asa de fina.![]()
alina
Criss75 spune:
Si eu folosesc zatul de cafea, am inceput sa-l folosesc in fiecare seara la dus, si chiar face foarte bine la piele. Combinat cu miscare si dieta, rezultatele sunt chiar spectaculoase.
O zi pe saptamana, de regula sambata, amestec zatul de cafea cu o lingurita zahar si cu ulei de masline, si face o piele ca de bebelus.
Criss si Alex

, dar ma straduiesc..