Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 30
gabitzam spune:
Stati asa sa deschid capitol nou, ca azi vad ca sunteti in vorbe ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, DAVID MIHAI!
Sa ai parte de tot binele din lume, numai bucurii si fericire alaturi de cei dragi!
De dimneata pana acum nu am facut decat sa stau intr-o intalnire si in rest numik. Adica am citit ce ati scris ca de cate ori dau refresh gasesc prospaturi. Ar fi timpul sa ma apuc si de lucru, dar trebuie sa spun cateva cuvinte ca altfel explodez:
Cristina - nespus de rau imi pare pentru ce ti s-a intamplat, este inuman de-a dreptul. Dar acum ca s-a intamplat, trebuie sa gasesti taria sa treci de examenele astea pentru care te-ai pregatit atata si sa gasesti solutia potrivita pentru tine si micuta. Uite aici de la mine: 

![]()
Androix - mare patanie cu Filip si geamul; v-am zis ca si noi avem aceeasi problema ca ati vazut cum e canapeaua noastra, fix in fata geamului si tac'su ii pune perne de pe camapea pe calorifer sa se uite la masini. Eu am avertizat-o pe bona sa nu deschida geamul ala niciodata, dimineata aerisesc eu si in rest n-are decat sa deschida geamul in bucatarie (si ala e jos si se poate urca daca ii vine ideea sa traga scaunelul de masa, dar macar cade in balcon daca e ceva, Doamne fereste!)
Si eu zic ca daca permiti totusi vecinilor sa sparga trebuie sa fii sigura ca repara/pun totul la loc integral. Intrebarea e cum sa fii sigura ca asa vor face? Ca la notariat nu cred io ca vin ei cu tine!
Cu mesterul ne-am lamurit pana la urma: costa 13.800.000 nu 1.380.000 cum auzise in gura barbatul, manopera si materialele. Eu tot zic ca e bine pentru 2 debarale (usile pe exterior + rafturi inauntru) si 1 pantofar asa ca daca mai esti interesata zi-mi si iti trimit nr pe PM.
Ralwka - au scris asa de frumos fetele incat nu mai are rost sa fac si eu galerie pe aici. Nu te panica asa si ai sa vezi ca va fi bine. Primele saptamani sunt mai grele, apoi o sa va obisnuiti amandoua.
Gabitzam - ce chestie, exact asa face si Ana dimineata, ne pupa de la revedere, cateodata nici macar (daca e prea preocupata de pachetul bonei
) si gata, e pregatita pentru o noua zi.
Pengunica - bine ai revenit si succes la bb 2!
Am inceput mesajul acum 2 ore. Nu am terminat, dar ii dau drumul si revin. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...