Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ralwka, draga mea! Se pare ca tu esti mai dependenta de Iulia decat ea de tine Cred ca aveti nevoie amandoua urgent sa va desprindeti una de alta!! Tu ai nevoie sa te raportezi si la tine ca persoana individuala, nu esti doar "mama Iuliei". Sa stii ca face bine la intelect sa mai fi si colega cuiva, si prietena, ca sa nu zic de nevasta cuiva.
Iar Iulia are neaparat nevoie sa inceapa sa fie putin independenta. Sa stie ca tu esti acolo, mamica ei, ca o iubesti, ca la nevoie tu o aperi si o sustii, dar nu-i face bine deloc sa fie dependenta de tine in totalitate. Trebuie sa mai interactioneze si cu alti oameni. Ea deja a trecut de faza in care daca nu te mai vede crede ca ai disparut de tot. Stie ca pleci si te intorci.

Andrei cand vede ca ma imbrac dimineata vine sa-l pup si imi spune pa si se detaseaza de mine. Deja atentia lui trece spre bona, stie ca ea e responsabila in urmatoarele ore de el. Asta nu inseamna ca ma iubeste mai putin pe mine. Sa vezi de ce dragaleala si pupici avem parte dupamiaza. Nici tu nu esti o mama rea ca te intorci la servici.

Hai, curaj! Te pup si mai bine vino aici si povesteste decat sa te apuce depresiile. Am mai zis, aici e locul de luat de motz si scos din butoiul cu depresii

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hai ca mai voiam sa va-ntreb ceva, si-am apucat sa dau send ca aparuse cineva pe la birou pe la mine.

Aveti idee daca un mic magazin cu haine de bebelusi/copii mai reprezinta o investitie in ziua de azi? Ca am ochit un spatiu de inchiriat (micut) langa blocul meu, si langa un loc de joaca pentru copii destul de maricel, si ma bate gandul sa-l inchiriez sa m-apuc de comert. N-am facut asta niciodata, nu stiu nici daca se merita, da' mi-ar surade ideea sa fac si altceva decat serviciu actual.
Sau daca aveti idee ce alt ceva as putea vinde "printre blocuri"? Ca magazinase de cartier sunt gramada, acolo era inainte o optica medicala....dar presupun ca a dat faliment .......

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cuscra simplu...vreti sa spargeti...pai spargeti frate,mutati mobila,reparati cu aceasi culoare,eventual sa nu se vada nimic,curatenie la fatza locului...adica sa faca poze inainte si dupa si sa caute in ele eventualele diferente...daca nu sa foreze la aia in perete pana le iese pe nas ca se poate...numai ca-i mai simplu sa o ia si pe la vecinu...si cum meseriasul are cetatenia romana sigur mai bine se scarpina invers...
SPOR LA BAGAJIT

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mickyyy, eu sunt pro magazinas cu haine pt. copii! Daca zici ca e langa un loc de joaca sunt sanse mari sa nu urmeze soarta magazinului de optica . Si te gandesti sa renunti la servciiu??? Sau sa fie activitate extra?

Androix, spor la facut bagaje! Cu vecinul si eu spun ca e cu dus-intors. Poate au dreptate si doar de la tine se poate rezolva. Dar si sa mergi pe incredere si sa iti demoleze casa ?! Vorba lui Chris, suna un prieten!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Onixone nu-i circa de politie e cata-i magadoaia de Directie...dar e aia de pe coltul Zmeurei cu Tulcei...
Las ca la anul faci tort frumos ...si-asa acuma mare lucru nu au ineles din ce s-a intamplat...mai mult pentru amuzamentul nostru...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cristina (mynicegirl) daca pe mine m-ai socat, imi imaginez cum te-ai simtit tu. Dar eu nu pricep de ce n-a spus faza asta mai demult, nu cu o zi inaintea evenimentului, nu in pragul examenlor tale. Of, tare imi pare rau! Clar, e mai bine acum, decat sa fi aparut surpriza cand si Catarina ar intelege si ar suferi. Chiar daca nu vrea sa faca parte din viata ta, sa nu uite ca are o fata!
Putere iti doresc sa treci peste soc, sa faci fatza examenelor, sa te poti mobiliza sa mergi mai departe, dar din putinul cat te cunosc cred ca esti o fire puternica si ambitioasa. Vei reusi! ...multi !

Mickyyy in meseria de mama intotdeauna e loc de framantari, lacrimi, asa suntem setate, desi mi-ar place sa impartim toata durerea asta si cu tatii, mult mai mult. sa treaca depresia, cand vei vedea fetisoara fetelor tale la orele dupa amiezii vei uita ca ai fost trista din pricina despartirii...dar o vei lua de la capat cu prima ocazie

Androix du-te si in apartamentul lor si vezi cum sta treaba de numa' la tine se poate face operatia. Acum asta-ti lipseste, balamucul deranjului...insist si eu cu intrebarea: e gata bagajul ?

Simona of cat iti e de greu...daca vrea Dragos o masinuta de gunoi ii pot trimite eu una, ca si-asa zac de nu s-a mai jucat Andreas cu ele. Numa' spune-mi!

Clara amuzanta patania telefonului, pe Teo o felicit pentru inventivitate, pe tine te compatimesc pentru factura, dar cred ca te-ai amuzat si tu...spuneam si mai demult, telefonul meu e numai al meu, de cand a sunat la inv. lui Andreas de mi se parea atat de jalnica scuza ca Bianca a facut-o, de cand mi l-a blocat bagandu-i un cod aiurea, sub nici o forma nu il mai las la indemana, il pun la cele mai inacesibile inaltimi sau in haina de pe cuier ca acolo inca n-a reusit sa dea atacul. Mai nou e pasionata sa-mi cotrobaie in geanta, numa ce-o vad ca merge pas pas cu geanta dupa ea si-mi devalizaeaza portofelul, dar le gasesc toate in body.

Cristina (CrisDun) sper sa gasesti loc pentru concediu in perioada dorita, poate s-o gasi vreun coleg care poate renunta sau sa faca schimb de data. Pe mine ce ma enerveaza cu concediile e faptul ca trebuie programate la sfarsitul anului pentru anul urmator, eu care habar n-am ce fac maine mi-e foarte greu sa prevad ce-oi face vara, exact perioada, ca ccc concediu stiu sigur ca vreau vara.

Laura m-ai intrebat cum merge tratamentul...JALNIC!!! Noaptea e chinul de pe lume sa-i dau amareala aia, mi-a scupiat-o pe fata, i-am dat-o cu putin suc, eram toata naclaita si cu nervi dar am cules praful de pe mine, i-am deschis cu forta gurita, tot cu forta am pus-o sa bea. Nu ma intreba cum e aia cu forta, pur si simplu sunt imuna la plansetele ei, stiu ca trebuie sa il dau si gata ca nu vreau sa ajung la urgenta sau in spital cu septicemie, pentru ca bubele arata foarte rau, s-au coalizat intre ele, sunt umflate, stau sa puste, dar pana s-or retrage mai e cale lunga.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mai, fetelor v-ati propus sa ma tineti toata ziua la computer , n-apuc sa raspund (nu mai recitesc ce-am scris, ma ia durerea de cap cand vad cate pot scrie si ma invart in jurul cozii, cu aceeasi propozitie spusa in nspe feluri ) ca mai umpleti o pagina, noroc ca astept un telefon si tre' sa stau lipita de compu...gasesc si eu o scuza

Merg sa ma uit la pozele Corneliei si revin...a cata oara am spus asta ?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Hai ca nu ma mai dau dusa d epe DC.

Elisor, pupici Biancai! Mititica, nici eu nu pot inghiti amareli, dar ea. Sa se faca bine repede! Bravo tie ca reusesti sa ii bagi pe gat medicamentul. Eu am reusit doar la Maria cu amenintarea injectiei .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

Mersi fetele, am nevoie de 100 de umeri sa duca supararea, noroc cu voi si cu familia mea care este minunata si inca 2 prietene. Si el, nu e o persoana rea si este o persoana speciala, si nici nu se pune problema sa nu se gandeasca la caterina, probabil din cauza ca a mai fost castorit inainte si nu a mers si am avut in ultimul timp discutii(pe care eu le-am considerat cold feet inainte de castorie), cand ficare are asteptari si sperante(cel putin eu aveam sperante)... de asta nici nu inteleg si a fost o surpriza si pentru mine...si nu inteleg nici eu de ce nu a spus mai din timp sau de ce a sustinut ideea cu casatoria. Asta este, cum ati zis si voi caterin e importanta si eu sunt importanta, asa ca poate la vara o sa fie cald si bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by Cornelia

Mickyyy, eu sunt pro magazinas cu haine pt. copii! Daca zici ca e langa un loc de joaca sunt sanse mari sa nu urmeze soarta magazinului de optica . Si te gandesti sa renunti la servciiu??? Sau sa fie activitate extra?

poze

Sincer, nici eu nu stiu ce vreau. Oricum, in prima faza n-am de gand sa renunt la serviciu. Pur si simplu, am parcat aseara acolo sa iau o paine de vis-a-vis si-am vazut anuntul pe geam, peste drum erau vreo 20 de pitici care alergau prin nisip, tropaiau pe leagana si pe topogane, mamici bunici stateau la barfa, si mi-a venit ideea. Ce-ar fi daca.... Si s-a suprapus si cu faptul ca acum o luna am luat un credit (in cu totul si cu totul alt scop, initial am vrut sa inchid alte credite) si as avea si niste bani de investit in asta. Firma am...asa ca n-ar mai fi decat un pic de alergatura sa deschid un punct de lucru, sa-l amenajez si sa gasesc o vanzatoare-doua. Insa n-am nici cea mai vaga idee cat ar fi costurile (nici chiria nu stiu cat e) si daca ar renta sa bag banii in asa ceva.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput