Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Acina..e superb baiatul vostru , cred ca va avea par cretz...
Anasebe, la fel ca mine gandesti!
Giova, acum doarme, poate va manca ceva azi. Ma uit cand se scoala in gura, VREAU sa vad odata ceva alb acolo!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

te cred Ingrid...si la noi se vede coltisorul la maseluta. eu credeam ca iesise, dar cand colo...azi nu m-am uitat la el in gura, dar a avut o noapte super linistita la el in patut.
Acina l-am vazut si eu pe Andrei tuns. e mortal asa, super ii sta .

merg sa-mi intind parul ca in Italia nu l-am intis si aveam o mecla...de speriat nu alta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Cata nu ai permis??Doamna ce mai astepti ? Pune mana si ia ca nu e mare scofala. Faci scoala inveti si dai examenul.Scoala e ok faci o ora pe zi nu e perioada mare de timp. Si mai ales o sa-ti placa sa conduci.
AnaS am vazut pozele de la munte mai ce v-ati plimbat
Ingrid, Giova, Cata merci.
Mai fetelor cred ca eu am ramas singura al carei copil se trezeste noaptea pt bibe.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Nu te agita atat, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti mai putin.G.G.Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Chiar Cata pune mana si i-ati permis...
Eu abia asteptam sa fac 18 ani sa pot da de permis.
La orice ora din zi si din noapte daca m-ai trezi nu as pregeta sa conduc.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti,
Gagice, cine ma ajuta si pe mine cu Baby Einstein pls? Eu DC++ nu mai am de cand mi-a virusat Ovi laptopul si l-am cam golit. Ar putea sa imi trimita cineva DVD contra cost?

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 ,
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> 4, www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ali, daca papa si mincarica nu cred ca-i o problema ca bea atit lapte. Daca n-ar vrea deloc mincare ci numai lapte, atunci da ar fi o problema. Si ce de cuvinte zice Iarinutza.
Si Sabina se crizeaza rau la baie. Numai cind vede cada sau baliutza cu apa tipa si se tine de gitul meu sa n-o bag acolo. Sa vedeti cum o spal la foc automat . Cred ca e singura ocazie cind Sabina plinge din tot sufletul si cu foarte multi decibeli. O fi ceva ce tine de virsta ? Ca vad ca mai fac si alti bebei la fel. Ori s-o fi speriat de ceva.

Moni, Sabina seamana cu mine sigur ca si eu sunt temperamentala . Speram sa mosteneasca mai mult de la sot in privinta asta. Insa dupa cum o vad , e ma-sa in picioare.
Da, noi voiam la mare in august , dar dupa cum se anunta sezonul de lucrari pt sot cred ca asta pupam anul asta si nu marea. Sper ca macar in septembrie pe la inceput sa ajungem cu nasii. Tare mi-ar placea sa se intilneasca Sabi cu Diana. Om trai si om vedea, dar mi-a cam pierit speranta ca vom ajunge la mare anul asta.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu fusai prin oras cu colega,cu declaratii si pe la banca.
Sa vedeti faza: ne-a zis directorul acum vreo 2-3 luni sa ducem o declaratie rectificativa la salubritate,dar noi o tot plimbam,ba aveau pauza de masa,ba e super coada,ba am uitat,ba n-am avut chef de ea ... Azi am pregatit maldarul de declaratii lunare,carti de munca , diverse pentru banca si pusesem si alea pe masa,macar asa de faza ca n-aveam de gand azi sa mergem si acolo. Si trece directorul p-aci,o vede si zice "asta in fiecare luna trebuie dusa?" Colega-mea era cat p-aci sa izbucneasca in ras.Eu am marait ceva ca nu trebuie,dar n-am apucat,ca ultima data am stat trei sferturi de ora la coada si m-am enervat si am plecat. (de fapt statusem 15 minutesi m-am saturat )
Si n-a zis nimic . Evident ca nu am dus-o nici astazi

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rali eu sapt. asta trebuie sa primesc DVD-urile cu BE. ti le trimit si tie daca vrei.
Acina dar nu-l poti prosti cu ceai?

pe prima pagina la Cum crestem, am reactualizat tabelul cu datele de la 15 luni.
Sunt multi spiridusi care nu au datele complete.
Sariti cu PM, ca oricum le sterg astia fara sa ne anunte.

merg sa ma imbrac sa plec dupa Marco si la dr.
pe mai tarziu .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova nu tine prosteala cu ceai sau apa , am incercat si asa.
CUm simte ca altceva decat lapte scuipa din gura si tipa , pana primeste lapticul; ma zapaceste sculatul asta noaptea.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Nu te agita atat, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti mai putin.G.G.Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cata, ia-ti carnetul, e mult mai bine sa fii independenta. Eu sunt super relaxata cand apuc sa conduc...imi si place, trebuie sa recunosc.
Acina, la cat se scoala Andrei? Incearca sa-i dai mai mult lapte seara la culcare, poate se satura si nu se mai scoala noaptea. A mea, daca nu a baut cat trebuie seara, daca se trezeste in cursul noptii primeste doar ceai si atat. Ei suporta si fara lapte daca papa consistent seara, dar se scoala din obisnuinta...si problema e la tine, cred ca te-ai saturat de peste un an sa te trezesti.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput