Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Giova si restul fetelor cu permis de conducere...va invidiez..eu nu am si cine stie cind imi mai iau..am fost fraiera ca nu mi-am luat cind s-a ivit ocazia!
Aici e o vreme nasoala...iar nu iesim afara!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare si de la noi, mai traim...inca
Aseara m-am delectat si eu cu niste pozici ca tare am mai ramas in urma, ce mai sunt toti copilasii deja , le-am vazut pe papuselele Diana (de mamica Ingrid), Diana (de mamica Moni) ,Bia,Emma, pe frumuseii Dani,Ayan,Tiberica,Filip,Marco si cam atat imi aduc aminte acuma , ca am mai vazut si zilele trecute ceva pozici dar nu am avut timp sa scriu ca am o terminatoare prin zona , care ma taremina si fizic si psihic, ne laudam cu o buza sparta rau de tot care acum a trecut, si cu o vanataie pe fata (asta recenta) de zici ca e de la circ...dar ce sa-i fac daca nu asculta.
Avem si noi ceva cuvinte prin vocabular mai cu inteles mai fara inteles dar e bine si asa...zice: "MAMA", "TATA" (numai cand are chef),"NENEA" (mai iese si nena cateodata), "BABA", "BOBO"=bobica, "DATA"=gata , "AITA"=alta, "APA" , "APAPA"=papa, "BOU"=balon, "ATA"=asta ,"MBUMBU"=bunica, "DEIDEI"= da-mi, "MADA"=telecomanda, "NAI-NAI"=nani-nani si mai zice si nume ALI sau AI cand cum are chef, ALU la sora-mea Ralu si INA de la Iarina...cam atat imi aduc eu aminte acuma.

De papat papa bine dar nu stiu cum sa-i mai scot din lapte ca bea si 800-900 ml. pe zi , defapt numai cu lapte vrea sa se culce si cum inca mai sunt zile in care doarme cate doua somnuri pe zi baga cate 250 ml. plus ca dimineata la trezire numai lapte vrea si seara la culcare...ceai sau suc nu vrea in loc de lapte mai bea cate putin suc dar numai cu paiul dupa ce papa felul doi.

Am cantarit-o ieri si are la aproape 15 luni 10,500 kg. eu sunt super multumita.

Felicitari burticilor ca am inteles ca toate aveti baieti...sper sa nu gresesc dar am citit numai pe sarite

V-am

ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Mirela cum mai e cu ..s-a vindecat?

Mergi la inceput

Mama Ali cit lapte bea Iarina!...Off..pupici sa treaca repede vinataia si buzita sparta Imi place ca vad ca e mare vorbareata
Am uitat..Anca este superb Andrei tuns!

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic , ca mai nou se crezezaza la baita de abia o tine Mitica sa o pot spala eu, jucarii ii pun o duzina in baie , apa e buna , io nu inteleg ce are de face fitze dar sper sa nu o tina mult ca eu si tampesc...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu am avut ieri o zi cam naspa, dupa-masa s-a trezit Diana plangand non-stop, timp de o ora, cu pumnii in guritza si tot tacamul, ce Calgel...apa de ploaie, apoi am descoperit un inel gingival, nici vb. I-am dat Panadol sa se calmeze, a mancat putin, a facut baitza si s-a culcat pe la 22. Dupa nici jumatate de ora, iar urlete, a trebuit sa o iau la mine in pat, atunci s-a calmat si a adormit. Zici ca avea senzor in fund, cum am incercat sa ma scol, cum a inceput sa urle, asa ca am dormit cu ea de la 22,30 pana dimineatza la 8. Cel putin m-am refacut.
Anasebe, frumoase poze, frumos locul...iar cei doi niste papusi in marime naturala. Cand i-am vazut asa cuminti, ma batea gandul de al doilea bebe...dar atat...repede mi-am revenit.
Giova, doar la filmulete m-am uitat, vai ce m-a distrat cand catelul l-a apucat pe Marco de maneca, intai era cam nedumerit, apoi s-a speriat putin saracutul . Dupa ce trimit copilul la plimbare, ma uit si la poze. Oricum, se vede ca v-a priit mini-vacanta asta.
Bianca, mi-au placut pozele de la Zoo, mai ce curaj pe tine sa lasi calutul asa de aproape de Dani..iar pe roata se vedea pe el ca nu-i convine, ma mir ca a stat atata timp cuminte acolo.
Cata, nu-i bai..nu tu vroiai inca o fetitza? Parca asa spuneai in emisiunea lui Marutza. Iaca, poate ti se implineste dorinta . Noroc ca Bia sta si fara tine, Diana nu mai suporta pe nimeni in afara de mine, ce sa ma fac??? Nu mi-ai raspuns daca se mai poate vota o alta persoana de pe acelasi comp, ca imediat o votez pe frumoasa ta. .
Maivroiam sa scriu ceva, dar ma apeleaza prietena mea din Germania. Intru mai incolo, va pe toate!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Da mai Cata si nu stiu cum sa ii scad din el ca numai "ATE"=lapte (ca am uitat sa il scriu la mesajul de sus) imi cere si merge la frigider si trage sa deschida sa ii dau lapte. Asta de vreo 3-4 saptamani , ca imi bea 3-4 bibe depinde cum o pot fraieri sa nu ii dau lapte si plus ca mai mananca si supica+felul doi la pranz cu o pauza de o jumate de ora si astea le papa bine , si bineinteles ca mai baga si fructe , mai nou prune si pere ca e cam constipata si degeaba ca tot greu se +biscuiti si pufuleti, ciocolata si orice mancam noi, pana si chips-uri a papat si ii plac la nebunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ali...pai Iarina papa foarte bine lapte. Diana nu mai vrea decat max 350-400 ml pe zi, si asta cu povesti, eforturi si alea-alea. Ce sa-ti zic cu baitza...a mea nu vrea sa o spal cu dusul pe cap, in rest, ii place. Mai insista, ceva a speriat-o sau nu i-a convenit. E super bine cu greutatea, de cele 8800 gr ale Dianei..nu mai vreau sa vb. dragalasei!
Acina, ma uit acum la Andrei. Sper ca nu ai taiat mult...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata daca imi ziceai acum 1 an ca o sa conduc de una singura cu marco in masina ziceam ca visezi. dar uite ca m-am invatat, de voie de nevoie. si tare bine si comod e. ma mai pot misca si eu in stanga dreapta. acum ca sunt cu asta mare incerc sa evit trafiucul din centru in orele pranzului, ca e jale si nu gasesc parcare.
Ali !!
Chiar ca bea mult laptic Iarinutza. si ce de cuvinte zice!!! Bravo!!
sa-i treaca buzita sparta, lasa ca uita si se reface repede.
Ingrid frumoasa mica. azi cum mai e?
a fost total cand l-a prins Bobby de maneca pe marco. s-a speriat putin. Ne-a distrat cand i l-am dat cu lesa sa-l plimbe. la inceput nu stiai care pe care plimba.dar si-a intrat pe urma in mana Marco si m-a prins chiar si pe mine in lesa sa ma plimbe, vezi in poze.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ingrid Asa am patit si noi. Cand i-am vazut pe amandoi, mai aveam putin si ziceam sa mai facem unul. Dar am ajuns acasa si ne-a trecut.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput