Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)
Raspunsuri - Pagina 22
irinatunza spune:
Bianca, de ce nu-i plac blondele ? I-a placut cindva vreo blonda ce l-a refuzat si de atunci a prins ura pe ele ? Hehehe, ca asas-s vulpile cind n-ajung la struguri, cica-s acri. 
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Biancas spune:
Fetelor eu merg in pat ca ca cate "scule" am vazut azi mi s-a facut pofta 

Si calul era "activ"
...la care sotul meu spune: Si cand te gandesti ca la unele le place cu caii
. Alea sunt bolnave la cap
.
Noapte buna, pe maine 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Irina, nu stiu. De cand ne-am cunoscut mi-a spus ca nu a avut decat o amica blonda , in rest prietena nici una.
Si dupa mine nu a mai avut pe nimeni...din cate stiu eu
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
Gata si baia,gata si We 
IRINA mdaaa ... deci macar m-ai consolat un pic
Eu ma gandeam ca o fi asa pentru ca si noi suntem mai temperamentali.Dar si la nepoata-mea din Oradea,chit ca ei sunt amandoi super calmi si Nicu cuminte foc si linistit ... tot am prins niste faze cu flacaul plangand,dand din picioare si trantindu-se pe jos
Bine,nu o ajungea el pe Diana la manifestari nici pe jumate,dar ea e "speciala"
... inca din maternitate a zis Ghitza ca ea plange mai tare decat toti din zona
Are o voceeeeee 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
Giova spune:

Marco a papat un cremvusti si 3/4 bucatele de paine cu branzica.
Baita si doarme de o ora. imediat ii dau lapticul cu cereale si miere. asa tuseste...sper sa ma poata primi maine dr. sa-l vada.
Marco a pus intr-o luna 300 gr. acum o sapt. avea 11 kg, dar a slabit 100 gr cum nu a prea papat.
Bianca eu nu sunt asa amatoare de chestii tari. M-am dat acum 3 ani doar pe unul din ele. In schimb sorella cu Clau le-a facut pe toate.
Maraki esti tare cu girafa.
Bianca maine intru sa vad pozele voastre de la Zoo. Marco ar fi interesat de animale. a vazut un tigru desenat pe un camion pe autostrada si a inceput sa faca "hau-hau".
Irinatunza poate din cauza dintilor nu mamanca. si noi la fel patim.
Anasebe super pozele. se vede ca a fost misto la munte. Primele 2 comentarii le-am facut logata cu Ioana, caci ma uitasem mai devreme la nasicul mic
.
Bee are o burtica super faina!!!
Imi pare rau ca nu am ajuns la Zoo-ul de langa Verona, era chiar misto si avea ce vedea Marco. daca nu a tinut vremea cu noi....
.
merg si eu sa-i dau lapticul si pe urma la
.
o sapt. buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anasebe spune:
Bianca Am fost la Pensiunea Simona. Adica: un apartament cu 2 dormitoare un living mare, o bucatarie dotata bine, 2 bai. Apartamentul costa 1.600.000 /noapte.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
Biancas spune:
Neatza...si eu treaza. Dani s-a trezit la 7.40 a baut laptele iar acum sta in pat.
Maraki, eu stiu ca animalele nu fac nimic copiilor pt ca ei nu sunt agresevi si nu le e frica de ele. Mie nu mi-a fost frica
Giova, Marco a pus bine 300 g , si Dani a avut perioade dinastea si apoi nu manca bine vreo sapt si mai dadea jos din ele. Eu nu imi fac probleme cu kg lui, sta bine. Alaltaieri au fost ceilalti nasi cu finul si chiar am adus cantarul si s-au cantarit, Dani avea in pijama, body si scutec si mancat 11 kg, iar finul meu mai mic cu 3 luni avea 10.500 imbracat cu haine de strada.
E bine ca ii dai miere, macar ii calmeaza tusea. Sper sa mergeti la medic azi sa va dea ceva pt gat.
frumusului blondin.
Moni, despre crize ce sa zic...nush sincer, Dani a facut in perioada 10 luni-1 an dar s-a calmat. Acum cand ii convine ceva plange dar de lasat jos nu se mai lasa.
Anasebe multumesc. Arata tare bine inauntru.Cred ca are de toate(frigi, tv,,etc) E bine de notat![]()
Bianca
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
anasebe spune:
La inceputul lunii septembrie megrme la mare? Mai merge cineva in perioada asta?
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:
Hai mai ANO in auguuuuust !!!
Nu stiu inca cum o fi vremea ,dar vreau sa mergem cam 7-10 nopti la mare si 3 la Predeal (pe langa gara ca noi cu trenul ...)
IRINA parca tu ziceai de august? Hai cu Sabina ca se asorteaza cu Diana
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
cosmi1975 spune:
neata ...stefan al meu inca doarmeeeeeeeee

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975