Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (183)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am pus poze in drop, mai am e pus niste filmuletze.
La prima foto din Drop sa va uitati cu ZOOM
Maraki, avem copii seriosi.. Poate isi revin dar m-as mira Nu seamana deloc cu mine, si e exact opusul lui Sandra care e foarte vsela tot timpul, intra in vorba cu oamenii fara nici o problema si e f vorbareatza
Maraki, tigrul a facut pipi pe 3 gagici chiar langa noi Chiar nush cum a reusit dar au sarit alea ca arse Miroseau a parfum de la posta si purtau maieuri pana in talie si pe laterale le ieseau suncile. Eu nush unele chiar nu se vad cum arata? Poarta maieuri pana in talie de mici pe vant si pe orice vreme si dupa aceea se mira ca nu mai pot face copii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI socrosenia iti da la ,pe alte subiecte te ,acum si girafele te scuipa ... Nu crezi ca e ceva neinregula cu tine?
Sigur ca o mai iau in brate,dar se zbate si da in mine uneori Pana la urma tot in bratze o iau,dupa ce isi face numarul,ca de obicei singura se calmeaza. Mi-a facut intr-o saptamana vreo 4 faze din astea,odata la tzara de oboseala,de trei ori de la suc si tot seara zilele astea,o fi tot de la oboseala sau de la dinti,nici nu mai stiu

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA super pozele,intradevar la Zoo parea cam plictisit Dani,iar la mashinutze deja era luminat la fatza!
E concert Goran Bregovici la sarbi la TV

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Am pus o poza cu cainele si leoaica, ea a alaptat leoaica ca mama ei a murit si acum sta impreuna cu leii. Practic e ca o mama pt leoaica. A aratat si la stiri chestia asta acum vreo 2-3 ani nu mai stiu exact.
Maraki, azi a fost ziua "sculelor" 4 animale am vazut in plina erectie. La ce ma uit si eu

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Sara buna, fetele !
Moni, si eu iau bataie de la Sabina cind nu-i convine ceva. Imi trage niste palme de chiar ma doare. Nu se intimpla des, dar se intimpla. Azi i-a tras vreo doua mamei mele. Plus ca daca n-o las sa faca ce vrea ea, se trinteste , zbiara , tipa da din miini si din picioare. nu stiu cum sa procedez. Sper doar sa treaca periaoada asta.

Fata mea papa cam prost de citeva zile. Cred ca ceva dinti, masele la orizont ca nu ma lasa sa ma uit in gura ei deloc. Am reusit sa vad ca i-a iesit un premolar, si se mai vad ceva umflaturi pe-acolo prin gura ei deci mai sunt pe vine citiva.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

De cind ii pun apa plata in suc, nu mai bea mindra mea ceai si nici apa simpla. Bea suc asa cite 100-150 odata. De asta incape in ea, da mincarea nu.

poze Sabina

Mergi la inceput

Moni, Irina, Dani numai in Sandra da. E foarte gelos pe ea si cand nu ii convine ceva o . Eu ii tot spun ca nu e voie dar si la Sandra ii place sa il maraie...deci tanda cu manda.
In mine nu da, odata mi-a dat peste mana si am scapat castonul cu supa jos si din reflex i-am dat una peste mana S-a uitat la mine si a inceput sa .
Sotului meu ii mai face draga draga frumos si apoi cu amandoua mainile da peste fatza cu drag. Inca lucram la chestia asta sa nu mai loveasca.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca, sa nu-mi zici ca ai facut poze si la "scule "

Ziceai ca e turc patronul unde vrei sa lucrezi. Am auzit ca lor le plac blondele. Apropo de asta. Cind am fost prima data in Germania, am fost la Nurnberg la Oktoberfest si un vinzator ambulant turc m-a cerut de nevasta . Zicea ca mai are vreo doua acasa, dar tare ii mai plac blondele. Asa ca Bianca, daca nu etsi blonda esti mai la adapost.

poze Sabina

Mergi la inceput

Irina...de m-as face blonda cred ca barbatu-meu ar divortza urgent Nu ii plac blondele.
Despre servici nu mai situ mare lucru, am vb alataieri cu tipa si mi-a spus ca ma anuntza cand e interviul, prima data trebuie sa scape de contabilul de acolo. Despre daca se lucreaza sambata sau nu a spus ceva de genul...pai daca e vb de sesiune...sincer nu am inteles daca e Da ori Ba. Deci mai dureaza pana la interviu.

Craciun 2006

Mergi la inceput

No, hai ca ma duc la somn ca a luat si frigul .

Pupicei si noapte buna.

poze Sabina

Mergi la inceput