Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Ralumat
Chiar daca este saptamana tolerantei, mi-as dori foarte mult sa ma combata cineva...inseamna ca s-a mai schimbat ceva prin Bucuresti de cand am nascut eu. Nu am avut curaj sa plec cu caruciorul si cu RATB-ul.

beeeeeei, asta ai inteles tu din saptamana tolerantei? GRESIT! pai ne toleram intre noi dar ratb....mama lui de nemernic...pai pe asta tre' sa ne varsam nervii. si pe nesimtitii aia de soferi care claxoneaza cand ei au intermitent si tu verde, si mai esti si cu caruciorul, si mai doarme si copilu', si-ti mai fac si semne ca de ce te-ai bagat sa traversezi?!?!? (la arcul de triumf, zilnic, cine nu crede e invitat de onoare)pfiu, ce bine e....am mai scos una pe care o tineam de multicel....acum ca m am racorit, continuam...
a deju se muta bai nene la voi?????? bai nene, daca nu i dai un sut sa bage un ochi pe forum sa i se faca dor, io pun biciu' pe amandoua. impreuna, separat, va ganditi voi, da' v o luati rau de tot....
marani pisici...ca sa zic asa...pai trage-ne, maica, de urechi ca lumea. scoate biciul si mai pune intrebarile o data ca toate suntem cu neuronu' . pai ce facem? asa incepe o mare...frustrare. exact asa: tu pui intrebari, nu ti se raspunde,tu nu zici nimic si....gata...dar tu, fata isteata, scoti biciul, ne pui la respect si .... gata.deja au inceput sa curga raspunsurile. bravo
roxanica si noi avem zone uscate, adica d ... dr n a zis nimic, le a vazut, i am zis ca si eu am cateva zone din astea pe brat, apar primavara si toamna si dispar in cateva sapt. si alex are unele pe maini care se fac la frig. dar n avem nici unu' alergii. asa ca...lasam asa si vedem ce si cum. o sa il dau pe picioare cu crema 'aia scumpa' si om vedea. nici cel mai mic stres n-am. auzi, io zic sa editezi repede mesaju' ala, ca nu io am drept de autor asupra relaxatilor...si daca te vede...scoate biciul. ca nici asta nu i al meu, tot ea l a descoperit prima...cand ne batea ca nu o luam la plimbare nic la mare, nici la munte, nici in herastrau...recunoasteti personajul?
ktrinel marmota, ai? o si vad scotand la bulbi sa mai faca milka cu gust de cine stie ce tampenie...numai lalelele doniei imi vin in cap. pai daca tot avem deodorant cu iaurt si iaurt din salvie...noua ciocolata cu miros de lalele de ktrinel.

eu zic ca peste tot tre sa fie un echilibru. si dupa o saptamana a tolerantei( numai la case de toleranta ma gandesc cand zic asa) eu cred ca tre' sa vina una de refulare.... da' pe chestii..'generice'. gen R.A.T.B-ul, vremea urata sau vacaroiu presedinte. glumeam. fara politica

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Buna, fetelor!

S-au discutat multe lucruri de cand prestez mai rar aici. Atat cat ma va lasa Bogdanel, voi incerca sa acopar subiectele respective.

Bamboletta, felicitari pt. performanta nou-dobandita (statul in fundulet)! Cred ca e cel mai harnicut fulgulet (de 6 luni) de aici.

dianocica, ma pregatesc de ceva vreme cu felicitarile, dar am tot ezitat din anumite motive ....o s-o fac acum totusi. (nu e nevoie sa raspunzi) Felicitari pt. dintisori (si pe mine m-a emotionat tare mult poza respectiva), pt. cele 9,7 kg sau 10,4 sau cate or fi ele in realitate...si pt. toate progresele! Bogdanel are doar 8 kg, dar nu stiu cum is proportionate, ca nu prea pare asa mare.Deh, el e destul de lungut, asta o fi explicatia...

adinazot, am admirat bebelina zambareata; e tare dragalasa. Si Bogdanel se comporta la fel cand vede aparatul, nu prea reusesc sa-l prind in poze cu zambetul pe buze.

desiree, l-am admirat si pe Octavian...si cu palariuta, si fara....e tare frumusel.

a deju, m-am amuzat copios citindu-ti mesajele de azi (ca de fiecare data, de altfel). Stiu cum e cu trotuarele din C-ta.....mai adaug ca e o adevarata aventura sa gasesti un loc in care sa-ti parchezi masina.In cel mai fericit caz, gasesti unul la vreun km de magazinul (locatia) pe care doresti sa-l vizitezi. In Navodari e bine, trotuarele sunt, in general, libere....si e si curatel orasul. Mai rau e ca nu ne slabeste vantul deloc... O sa-ti raspund pe privat imediat ce voi putea....deja se agita destul de tare micutul.

Revin dupa ce-l hranesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am pus o. cica yahoo ne a facut o. citesc si eu cand am timp. uitati si voi

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dianocica, weekendul viitor avem miting la montreal pt basescu , in fatza consulatului...pai cum sa nu vorbesc de politica,,,, cand tara arde...sau nu?
bai, am gasit culcusul marmotei ...e sub scarile vecinului rus...e ciufulita rau, cred ca naparleste...dar de la ei nu mananca nimic, numai de la vecini...o fi si ea rusoaica? ...stiti bancul ala, cu cine se invecineaza rusii...cu cine vor ei..a nu se interpreta ca am ceva impotriva lor (doar a unora dintre ei )...rusul e chiar simpatic, vorbeste franceza cu accent rusesc...

sapt refularii deci...bun, pai sa pun in ordine atunci refularile...tovarasa , tovarasa(ridic doua degete!)...se poate si cu egzemple din strainatatzuri??

ca veni vorba de alte neamuri , mica barfa de duminica. zilele trecute pe sarma chinezilor din spatele casei am numarat ( pe cuvant!!) asa: 52 perechi chiloti , de 4 tipuri, toti albi, 18 perechi de blugi, 35 prosoape de bacatarie....in casa nu am vazut mai mult de 4 persoane niciodata...si cam asta e mereu cantitatea de rufe pe care o afiseaza, camasile nu am ajuns sa le numar ca ma dureau ochii...eu ii suspectez ca ar avea spalatorie la subsol....unde poate or trai de fapt vreo 50 chinezi maruntzei ??

ma duc la intalnirea cu mamicile din montreal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Io tot cu pozele... Cine pofteste la poze de Rares mai maricelaici
Gata...acu' chiar ca fug sa-mi vad de treaba!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

a-deju, mi-a luat-o ralumat inainte si ti-a raspuns f cuprinzator cum e cu tetinele ... si are dreptate, alea sunt pt lapte, indif. de nr. de gaurele, nu conteste ca oricum altceva mai gros nu trece, doar laptele curge mai tare....... pt cereale sunt speciale, cu gaura in y, si crede-ma ca merg brici

ralumat, m-am distrat citind postarea ta despre cum incepeti cu mancarea calda ca laptele il bea rece ... la noi e invers: o obisnuim cu mancarea mai rece ca laptele il bea doar fierbine

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!!!

VENITI DE FULGUITI LA CAP. 41!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Am revenit, dar n-am timp sa scriu mare lucru....pt. ca trebuie sa mergem la spitalul judetean. Ne-a chemat pediatra in seara asta acolo (e de garda) ca sa-i faca o hemograma lui Bogdanel pt. ca i s-a parut cam palid si e de parere ca e nevoie de supliment de fier. Nu stiu cat va dura pana o sa avem rezultatul, sper sa fie bine...

Scrisesem un mesaj mult mai cuprinzator inainte de a-l posta pe cel anterior, dar l-am pierdut pt. ca nu eram logata, etc.

Termos : Eu folosesc doua : unul Bohmann (un litru) si unul Meteor (Elite)(500 ml), care pastreaza apa fierbinte chiar si 24 de ore, daca nu se umbla deloc la el. Si primul e bun, dar apa incepe sa se raceasca dupa vreo 10 ore. Oricum, nu tin eu apa atat...asa ca-s bune amandoua. Folosesc apa de la robinet....fiarta cel putin 5 min.; o tin in termos maximum 12 ore. Am folosit si apa plata (cateva zile), inspirandu-ma de la voi, dar am renuntat....din motivele care s-au tot amintit pe aici (mineralele prezente, etc.).

Si Bogdanel are o mica portiune uscata pe fata, langa urechiusa....asa e de vreo doua luni, dar e singurul loc in care pielea arata asa. N-am mai intrebat pediatra daca ar trebui sa iau masuri in privinta asta...pt. ca, atunci cand a aparut probl., mi-a zis ca n-ar fi indicat sa folosesc vreo crema inainte de a implini copilul 6 luni.

Am cateva intrebari (daca vrea si poate sa raspunda cineva) :

1. Cu ce detergent spalati hainutele bebeilor? Folositi unul special, pt. hainutele bebelusilor....sau unul obisnuit?

Eu folosesc Ariel...si Lenor ca balsam. N-am folosit niciodata vreunul special.

2.Calcati rufele copilului?

(am gasit un singur mesaj pe tema asta....citind mesajele voastre de acum cateva luni)
Eu calc toate hainutele (care permit calcatul, evident)....chiar si prosopelele pe care le folosesc uneori pe post de bavetica. Nu le calc neaparat in ideea ca astfel s-ar distruge microbii, mai mult pt. aspect o fac. Dintotdeauna am fost maniaca in privinta asta.....as fi fost in stare sa calc si lenjeriile grofate, daca n-ar fi daunat materialului.

3.Cu ce inlocuiti masa de la pranz (supa)? (daca o inlocuiti vreodata, bineinteles) Ma gandesc ca se plictisesc bebeii sa tot pape aceeasi chestie in fiecare zi, de asta intreb. Cel putin asa mi se pare in ce-l priveste pe Bogdanel....

La categoria "idiot mom" ....m-a oripilat pur si simplu o faza ieri, la o alta mamica (nu ca eu n-as fi facut nici o tampenie pana acum). Discutam despre pitici...in general si, la un mom. dat, s-a ajuns la "curatarea nasucului", metode folosite, etc. La care una dintre mamici (bebele ei e nascut in aceeasi zi cu al meu, deci...5 luni si o sapt.) ne dezvaluie "secretul" ei : "eu ii desfund nasucul cu gura" Toate am ramas masca....credeam ca n-am inteles bine, asa ca am cerut detalii. Cica : "da, daca nu va e sila, puteti sa o faceti f. bine cu gura....se aspira f. bine, ies toate mucozitatile".
Nu e vb. de sila, nici pe departe (desi nu-sh` cat de placut poate fi ), dar, totusi, cu gura?! Nici nu vreau sa-mi imaginez faza....

Hai ca m-am intiiiins.......si tre` sa ne pregatim de "plimbare". Revin mai incolo, daca voi avea timp..

Mergi la inceput