Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 29
Ralumat spune:
A-deju, mda, si aici e la fel cu troturarele.Pe traseul meu toate au bordura taiata la coborare, pentru carucioare, dar ce folos ca sunt transformate in parcari> Asa ca merg pe marginea strazii....deja nu mai numar cate injuraturi imi iau de la soferii contrariati ca nu sunt pe trotuar.
Roxanica, David mananca la 10 piure de fructe: juma de mar, juma de para, juma de borcanel (ori piersica, ori caisa), amestecate cu 2 masuri de cereale (orez si porumb Milupa). Am ajuns treptat-fortat la cantitatea asta, pentru ca atunci cand era prea putin, urla cand il opream si nu punea gura sub nici o forma pe lapte. de 2 zile la 14 mananca morcov pasat cu muuuulta zeama de supa (fierb la un loc morcov, albitura, dovlecel, 1 cartof si pasez doar morcovul), si i-o dau calduta (cica sa incep sa-i dau masa de pranz calda, ca el laptele il bea rece). Masa asta e inca micuta si imi accepta laptele dupa ea. La 18, orice ar fi, nu vrea decat piure de cereale (o seara mar si morcov, una banane de la Milupa si urmeaza sa ii dau piersica de la Humana cand s-o termina banana) - aseara a bagat 12 masuri de-alea de la lapte amestecate cu apa pana iese un piure grosut, care abia curge din lingurita. Cam astea sunt. Mai avem 2 mese de lapte- la 21.30 si la 6.Oricum, voi sinteti campioni- David pe vremea cand avea 5 mese de lapte manca cu greu 750 ml. Acum, din ce in ce mai putin. E innebunit dupa lingurita (ieri il tineam in brate si mancam inghetata- cand am dus lingurita la gura, a intins si el gurita
- o fi zis ca e piureul lui, dar eu mama egoista, am aruncat repede lingurita in gura si i-am facut "sac"), vrea mancare solida si se cam stramba la biberonul cu lapte.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Ralumat spune:
Marani, zi mersi ca face si ai in ce te uita!
Noi daca nu am avea para in piure...vai de c...u lui (constipatie am vrut sa zic). Iar cu ramasitele din scaun- asa e, se invata stomacelul sa digere. De exemplu, eu am avut surpriza asta abia la sucul de morcov- nu i l-am strecurat, i-am dat asa, cu niste pulpita de morcov crud.Probabil ca a fot cam mult petnru stomacel, exact asa l-am gasit in scaun, nedigerat. Eu am citit undeva ca eu un semn ca inca nu e pregatit stomacelul daca apare asa mancarea in scaun. Asa ca am scos morcovul crud pentru vreo saptamana. Si episodul nu s-a mai repetat- nici de la fructe, nici de la morcov fiert. Poate ar trebui sa ii scoti si tu pentru cateva zile marul crud- da-i-l copt, poate se digera mai usor.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
a_deju spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Hai, mai A_deju, cum s-a infundat tetina??? pai baga repede alta ca doar ai colectie!!Am 5 luni !!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
nu merge nicio alta!!!!! pai daca la asta cu flux reglabil, la care la III se face ditai gauroiu', si se unfunda, d'-apai la alea normale.... am incercat si cu 4 (de la 6m +) si tot aia e... alea au niste gaurele minuscule, pe unde sa treaca cocolosu'... da' lasati, mai bine ca se infunda tetina, decat gatu' motanului.... incercam cu alte cereale, o fi ceva de la astea milupa, nu stiu... sau le lasam naibii de cereale, ca si cu o masura in plus, una in minus.. tot aia e :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
flore26 spune:
a_deju nu te stresa draguto cu botezul. o sa fie foarte bine, emotionant ce/i drept, dar bine. Si eu am avut cateva zile numai cosmaruri inainte de botez, pentru ca, fiind ianuarie si ea doar de o luna jumate, nu stiam daca sa o bag in apa toata, sau doar sa/i dea cu apa pe cap. Am ales varianta cea mai simpla, adica doar sa o ude pe cap, de frica sa nu raceasca. As fi vrut totusi sa o vad scaldata toata, ca cica asa/i bine.
roxanica 2006 nu/i asa grava chestia cu DA, pe bune. Eu folosesc crema Eucerin cu 10%uree, si pentru fata LIposome repair, si pielea arata ffff bine. Nu mai e uscata deloc. Iar pediatra mea, cand am sunat/o disperata ca are DA, mi/a zis: Stai linistita, toti copiii fac! Ei, nu/i chiar asa, dar nici grav nu e. Bafta!
Saptamana viitoare mergem la ortoped, sa vedem cum stam cu soldul. Avem aproape 5 luni si trebuie sa mergem. Am emotii, mai ales ca ma citit si un mesaj din capitolul trecut despre operatia unei fetite, si m/a cam luat cu fiori. Sper sa fie bine, de fapt tre sa fie bine.marani nu stiu ce ai intrebat ( baga biciu, poate ma trezesc), dar referitor la kk, este normal sa apara resturi, pentru ca stomacul lor nu digera inca toata mancarea.Poze printesuca marmaluca
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by roxanica2006
Hai, mai A_deju, cum s-a infundat tetina??? pai baga repede alta ca doar ai colectie!!Am 5 luni !!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
nu merge nicio alta!!!!! pai daca la asta cu flux reglabil, la care la III se face ditai gauroiu', si se unfunda, d'-apai la alea normale.... am incercat si cu 4 (de la 6m +) si tot aia e... alea au niste gaurele minuscule, pe unde sa treaca cocolosu'... da' lasati, mai bine ca se infunda tetina, decat gatu' motanului.... incercam cu alte cereale, o fi ceva de la astea milupa, nu stiu... sau le lasam naibii de cereale, ca si cu o masura in plus, una in minus.. tot aia e :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
tz,tz,tz...sau stii tu, asa cum fac constantencele din buze ca sa dezaprobe
Pentru lichide cu alta densitate- a se vedea cereale mai groase- poftiti de incercati tetinele speciale pentru "food flow"! Pana acum - incercat Angel - nu merge la cereale grosute (eu ma refer aici la 6-7 cupe cu 140-150 apa) dar merge la suculet de mar cu pulpita, Canpol babies - asta merge la cereale dar nu la supa de morcov, si dimineata am descoperit ca stau cu Chicco Y in casa, dar n-au gura sa tipe!Numai ca nu-mi mai trebe-s-a invatat la lingurita.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
aka spune:
ne vedem altadata, ca bate un vant de te ia pe sus...oricum noi mergem pana in auchan pe la 4.
quote:
Originally posted by deeaA
Neata!
Fetelor,AKA si DANUTZ,e asa urat afara,mai mergem in parc?
deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)
poza concurs
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
deeaA spune:
Da,altadata,ca e tare urat afara.AKA si eu vreau sa ma duc prin AUCHAN doar sper sa nu ploua,ca noi husa la carut n-avem.Poate ne vedem pe acolo![]()
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
adinazot spune:
Buna fetele!!!
am citit si eu tot,acum abia,am avut niste zile super nervoase,tre sa ma mai calmez si eu,nu stiu ce sa fac cu atatia nervi si energie...ca i-a copila de la mine...ma rog...zile si zile
KTRINEL,ti-am ramas datoare cu un raspuns,eu alerg pt sanatate si pt a ma elibera de surplusul de energie,nu pt a slabi..doamne fereste,m-a certat si dr lui Alessia ca sunt prea slaba,dar asta sunt eu,si maninc de toate pt toti la orice ora din zi si din noapte....sin imi place mult miscarea in aer liber ,as muri fara...
Si Alessia seaman cu mine se pare,e hiper activa,nu sta o clipa linistita,e turbo!!!
FLORE si LULI,frumoase fetite aveti!!!

ASIZA,bine ai revenit!!!
DANDUSICA frumusica pe unde umbliiii???!!!
Am prins -o si eu pe fiica-mea razand intr-o poza,operatiune tare grea de realizat ,de obicei atunci cand vede aparatul devine fff serioasa,AICI
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4,Alessia luna 5,Alessia luna 6,
Alessia luna 7
Ktrinel spune:
neatza!
donia , mie mi-a scos ori iepurele, ori marmota, bulbii ce i-am plantat zilele trecute...
ralumat, a_deju, multumesc de raspunsuri ...una calda, una rece...nu voi, ci stirile despre ro ...asa primesc intotdeauna...si nu stiu ce sa mai cred. acuma sa nu credeti ca nu vin in tara din cauza autobuzelor...nuuu...asta ar fi ultimul motiv.
adina..asa energica esti? mai imprumuta si la altii..
dianocica, scoate repede din jobenul fermecat o alta idee pt sapt viitoare, la fel de pasnica si frumoasa, ca tare bine a fost...
marani, si eu am gasit in kk bucati de morcov...e normal sa nu digere tot , dupa cum ti-au zis si fetele.
roxanica, nu toate petele uscate sunt semn de dermatita atopica...acuma toata lumea vorbeste de asta, vrei nu vrei, stie nu stie...julia a avut pete multe multe, extinse, pe spate, maini, picioare si doctorul mi=a spus clar ca e doar o eczema , care se face primavara si toamna si ca va trece...ceea ce s-a si intamplat..sa nu fim asa paranoici cu dermatita asta...sanatate.
danutz spune:
Tot buna la ceva vremea asta nasoala...am terminat de pictat camera lui bebe. Poftiti de vizionati: camera lui Rares
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Am 5 luni !!!