Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Am tras un pui de somn pe langa Antonia
astia cu masuratorile nu au mai venit
Alexandra25-cred ca este prea lung filmuletul am vrut sa pun si eu unul si mi-a zis ca e prea lung
am facut si altele si tot prea lungi erau
o sa fac altele mici mici cand mai am chef
Sa fie intr-un ceas bun crestinarea harbujeilor
Donia-mersi mult de informatii eu fac papica cam pt 1 sapt si o pun la congelator
o dezghetam in apa calda
deci era Ok
faina povestioara
?Carla2005-super bunica ta
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
panaa spune:
quote:
Originally posted by crykett
PANAA bine ai venit ce face ana ?
cristinade
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
Multumim, bine! Creste pe zi ce trece, vomitatul a ramas doar o amintire neplacuta.....ne apropiem vertiginos de 6 luni.....traim la intensitate maxima "placerile" primului dintisor......nu a iesit inca, este "pe vine".... ne creste parutzul...peste tot (cap, mustatza, nas si ......mai ales la pasa...) deh, crestem....ne rostogolim, spunem TA-TA, MA-MA, A-NA, DAAAAAA, ne "prindem" de pasa, dansam, facem "genoflexiuni" la greu........Cam asta, pe scurt......
Mirela
![](mamica.gif)
![](bebic.gif)
poze ana mihaela
varsta anei
sbogdana spune:
Roxana(roxanica2006), baietelului scump si tandru ce o iubeste mult de tot pe mamica lui
Miraco am votat-o pe Alessia si i-am arat si Zarei acum doua zile filmuletul sa ia lectii de intoarcere si ieri ne-a facut marea surpriza primele rostogoliri. acum se intoarce de fiecare data cand o pun pe burta. Multumim mult si
Teutz , a fost asa fericita dupa ce s-a rostogolit, era bine daca mai filmam vreo 2-3 secunde in plus dar idiot mom de mine a oprit camera, cica sa nu devina mare fisierul
Diana(dianocica), Felicitari pentru cei doi dintisori, se vad foarte bine in poza. Wow 10 kg, ce barbatel bine Bogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)
Donia spune:
dianocica, eu am tot studiat si am hotarat ca o sa incep diversificarea cu cereale, pe la 5 luni si un pic.
De ce cereale? Pen' ca au aport de energie si de fier si in felul asta Cristinel nu o sa piarda din greutate pe perioada in care se va obisnui cu legumele. Deci el va avea pe vremea aia (sper) o masa (sau doua) de cereale si in momentul ala voi incepe cu legumele. Ca pana o sa tot scuipe la legume si pana va papa o cantitate sanatoasa o sa aiba alt fel de mancare care sa il faca sa isi pastreze greutatea.
Adica mi se pare ca daca incep cu legume il pun la cura de slabire, ca legumele nu aduc prea multa energie. Pe cand daca incep cu cereale ii mentin greutatea, plus un oarecare ritm de crestere, nu cred ca se va ingrasa mai tare din cauza lor.
Se intelege? Ca m-ai molipsit cu explicatiile astea... hmmm cum sa le zic oare in saptamana tolerantei ?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ktrinel spune:
bun, e vineri. incepe weekendul.
donia, nu mi=ai zis cand lipsiti ca sa nu venim tocmai atunci in toronto ...sau mi=ai zis si am uitat
eu apa o fierb, racesc si tin in termos 24 ore.
are dreptate Donia cu borcanelele, desi noi romanii am zice ca iar e un tertip capitalist sa le cumparam produsele ..dar parca legumele de la noi ar fi asa de bio cum se zice? nimic nu mai e bio in ziua de azi...adica cel putin eu nu mai cred.
asa am citit si eu, din diverse surse referitor la nitrati. zice ca radacinoasele aduna cei mai multi nitrati , de=aia nu e bine sa se adauge apa in care au fiert pt piure.
noi de la borcanel mancam piure de piersici, caise, prune, fasole verde, mazare , porumb.restul (mere, pere, morcovi, pastarnac, telina, dovleac, cartof, cartof dulce) facute "manual"...
daca cineva stie sa imi spuna si mie variantele de facut branza de vaci . am auzit de varianta cu calciu lactic, cu lamaie, cu iaurt, cu jumate lapte fiert, juamte nu -stiu -cum...daca puteti sintetiza un pic sa imi aleg si eu reteta potrivita.multumesc.
dianocica, si eu vroiam sa intreb despre galbenus si ficat la 6 luni.
ruxandra, sanatate micutuzul operat. si eu m=am operat de polipi pe la 5 ani si fost f bine si usor..din cate imi povestesc ai mei
desiree spune:
eu chiar vreau premiul ala de IDIOT MUM OF THE YEAR !!!
...diaree urata..e la al 6-lea scaun pe ziua de azi, urlete, dureri de stomac...imbraca-l si fugi la pediatra...cica e devreme sa ne dea dintii...si oricum cica nu se face diaree la prima eruptie..si cica se poate sa fie de la glucoza de indulcit ceaiul?...m-a luat la rost de ce ii dau glucoza..i-am zis ca altfel nu il bea, decat indulcit si ca stiam ca asa se indulceste la bebei...in fine, mi-a zis ca glucoza creste tranzitul intestinal si de aia crede ca face asa...o reglam cu Smecta momentan si maine mai vedem cum se prezinta..asa ca v-am luat pe toate la stupizenia secolului..mai sa imi imbolnavesc copilul...
dianocica..10 kile jumate...si mai poti sa il tii in brate??
panaa..chiar voiam sa fac o strigare de mai multe mamici, printre care erai si tu..unde ai fost? ma bucur ca esti bine si ca micutza e bine!
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3
miraco spune:
Donia esti p'acilea? www.youtube.com/watch?v=pEzuC5UoM8g" target="_blank">ce zici?
.Multzumim
de explicatziile din carticica...noi deja papam cu drag si spor mar,morcov de 3,4 zile supitza.La 10 i-am inlocuit masa cu suc/piure mar si morcov, la cea de la ora 12 azi am papat supa si doar 105 laptic...maine cred ca vom papa doar 70,30 si apoi doar supa pe care o vom ingrosa treptat...
Fug si eu la o baitza...si revin diseara cu niste raspunsuri ca-s datoare....ma bucur ca macar sunt cu cititul la zi...recuperat si din capitol mai vechi...hi-hi.
dar vreau sa va zic inainte de a pleca un bank:
La inmormantarea unui cardiolog. Sicriul in forma de inima este asezat intr-o groapa in forma de inima, pe care sunt puse coroane in forma de inima, pe o muzica divina. Un om incepe sa rada. - De ce razi, esti nesimtit?! Cum poti sa razi la inmormantarea unui asemenea om? - Ma gandesc la inmormantarea mea, ca sunt ginecolog.Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006)
Teutz spune:
Dianocica, dintisorii se vad foarte bine! Bravo! Super poza! 10 kg? O sa-ti rupa spatele, nenica!
Panaa, bine ai revenit!
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Teutz spune:
Miraco
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
deeaA spune:
Buna seara ! DANUTZ,vezi,incerc sa scriu cat mai des,dar dc ne-am intalni in parc ai vedea cu ce una bucata baiat plangacios ma laud eu!
TEUTZ mersic pt.felicitari
DIANOCICA suuuuuuuuuuper poza cu dintisorii de si mai ales m-a fermecat dmic pe mingea aia!
DIA 1609 exact asa procedam si noi afara,ne-ai descris cu de-amanuntul,dar ce e mai rau e ca si incasa tot asa procedam,urlam,urlam de somn,dar fereasca sfantul sa doarma mai mult de 15 min,max 30 min.(in cele mai fericite cazuri)asta dupa ce-l legan in brate vreu 30 min.
deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)
deeaA