DIN MILA SAU DIN DRAGOSTE...!!!
Raspunsuri - Pagina 4
Elenalove27 spune:
Asa cum am promis am sa mai scriu cite ceva despre povestea vieti mele celor care le-a placut si cine stie cui o sa ii mai placa...
Sunt acum de 8 luni de zile in Florida...viata de aici mi se pare cu totul diferita de viata din japonia,,,aici totul este foarte departe si foarte mare,,,zilele trec si sigurul lucru care ma face sa fiu fericita este sotul meu Al si bineinteles bebelul care creste in mine -19 saptamini-
In japonia incepusem sa ma simt exact ca la mama acasa cum se spune.... totul era aproape,,, pe toate drumurile erau aparate de sucuri, mincare,inghetata..etc ,, ,,aveam bicicleta care o hoinaream zi de zi ,,,,aveam prietenele care ne sunam si ne intilneam zi de zi sa mergem cu bicicletele la cumparaturi,,,zilele libere mi le petreceam cu fetele in Hiroshima prin frumoasele parcuri si minunatele magazine de haine,,iar zilele care le lucram treceau tare repede...
Viata in japonia ma facea sa ma simt o copila,,ma motam la par cum vruiam eu,,ma imbracam de foarte multe ori numai sport,,incepusem sa iubesc japonia foarte mult,,,si inca mai iubesc japonia,,,civilizatia si traiul de acolo nu se compara cu absolut nici o alta tara...au acel ceva care tot timpul te face sa te miri,,,si in acelasi timp au ceva care nu iti poate iesi din minte...
Imi aduc aminte in primul meu an de casnicie in japonia ce frumos mergeu lucrurile in casa,,si cit de bine ma intelegeam cu domnul naftalina,,,imi aduc iar aminte cit de bine ne intelegeam si cit de mult ne mai iubeam,,,in fiecare sezon de vara mergeam cu cortul la ocean cite 7 zile si dormeam pe plaje,,,,iar in vacanta de craciun mergem in munti cite 4- 5 zile la zapada si skiam si ne perpeleam prin zapada...OFFFF,,frumoase amintiri,,,cu toate caci sunt aici acum si il iubesc enorm pe Al,,,nu pot nega caci nu ma gindesc la fostul meu sot si tot atit de mult la cei 5 ani care i-am petrecum impreuna,,,dar acele amintiri din japonia imi vor ramine tiparite in minte poate pentru tot restul vieti ,,si imi doresc foarte mult ca in citiva ani de acum inainte ca eu cu sotul meu Al si bebelul nostru sa mergem in vizita in japonia ,,,
Al mereu ma pune sa ii povestesc faze petrecute in japonia ,,,si ma asculat cu foarte mare atentie...
Saptamina trecuta am primit e-mail de la domnul naftalina care imi scria caci el si-a inceput o noua viata si ca isi doreste enorm ca eu sa fiu sanatoasa si ca oricind vreau si sunt sigura ma pot intoarce la el...hehehe OARE SA MA INTORC !!!! am glumit
Si uite asa am inceput deci viata mea aici in Florida si sper sa imi face si eu cit de curind rostul cum se spune,,,vreau sa lucrez caci m-am plictisit in casa si nu stiu ce as putea lucra caci studiile mele din romania (mecanica fina nu se potrivesc aici,,si in japonia am lucrat la librarie timp de 3 ani,,,deci sper pina la urma sa gasesc ceva de lucru...cu toate ca am burtica marisoara acum sper ca americani sa fie blinzi si sa imi dea si mie ceva de munca,,,,
Cu Al ma inteleg enorm de bine ,doar caci lucreaza foarte mult si cind vine de la servici doarme ca este tare obosit,,,si asa cum am citit prin ceva subiecte prin site ,,,,simt ca il doresc enorm de mult si ca el nu mai vrea sa facem dragoste,,,hehehe,,,acum sunt sigura caci sunt hormoni care mi se urca la cap ..dar de cind i-am spus in fata ca simt ca nu mai ma simt pupacita de el,,,de atunci nu mai sta jos de pe mine[xinpat
Numai bine si va pupic,,,o sa va mai povestesc daca va place !!!!
Elena cu burtica si sotul AL
ncristina spune:
Draga mea Elena,
cred ca ai avut o viata destul de zbuciumata, cel putin pana acum cand ti-ai gasit dragostea si esti implinita.
Eu vreau sa te felicit pentru ca ai avut curaj sa-ti pui ordine in viata si sa faci pasul decisiv. Te inteleg foarte bine si eu pana sa ma casatoresc am avut o relatie lunga si destul de grea. Acum sunt foarte fericita. In definitiv, o viata avem nu?
Felicitari inca o data, bebe frumos si sanatos, iubiere maxima si o viata frumoasa!
Te pup si sper sa mai vorbim!
cristina
Danza spune:
Draga Elena, vreau sa-ti spun ca mi-a placut mult povestea ta si ti-am admirat mult sinceritatea, curajul de a schimba totul la 360° si dorinta ta de a fi fericita mai presus de orice. Ai dus o viata destul de zbuciumata, singura intre straini, nu stiu si nici nu-mi imaginez de unde ai gasit puteri sa mergi mai departe, sa iubesti si sa daruiesti atat de mult incat sa faci un om fericit.
Esti tare , si-ti doresc sa ai parte de o sarcina usoara, o nastere la fel de usoara si fara peripetii, un copilas sanatos si dulce si toata dragostea si sustinerea din partea lui Al.
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 10 luni pe 20 iulie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Gabriela19 spune:
Dragä Elena!!
Ce pot sä-iti spun decat cä povestea ta mi-a pläcut foarte mult si vreau sä-iti spun cä meriti laude
Povesteam si colegelor romance la servici despre poveste ta si ele tot mä mai intreabä , ce mai face tipa cu fostu sot" naftalinä" si iatä cä acuma am si noutäti ptr. ele.
Iti doresc o sarcinä usoarä si numai bine!
danielac spune:
Elena povestea ta a fost fascinanta!!! Ma bucur ca esti bine! Sper ca totul este OK si ca bebele din burtica sta acolo linistit pana va veni vremea sa iasa afara !!!
Mai da-ne de veste!!!
Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
vikinga spune:
Ei uite ca mai avem ceva in comun:)))) Nu numai un sufletel in burtica, nu numai o soacra spanish, tot cu studii ingineresti acasa si tot cu am plecat si eu din tara; si am trecut si eu prin NENUMAROASE peripetii...oho! As putea sa scriu si o carte! Am ajuns prin tari ce nu-mi imaginam vreo data sa ajung..toate experiente extraordinare de viata!!! Si mai avem ceva in comun: puterea de a o lua de la capat si puterea de a schimba un stil nociv de viata! Felicitari pt povestea ta pe care eu o citesc abia acum si toate cele bune pt sufletelul din burtica. PS: Si succes cu soacra spanish:) Dar ce sa-i faci am vrut barbati "hot " cu sange latin in ei(si al meu e brunetel si frumusel foc ca si al tau, felicitari), ei bine, trebuie sa suportam si consecintele:))))
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Ei uite ca mai avem ceva in comun:)))) Nu numai un sufletel in burtica, nu numai o soacra spanish, tot cu studii ingineresti acasa si tot cu am plecat si eu din tara; si am trecut si eu prin NENUMAROASE peripetii...oho! As putea sa scriu si o carte! Am ajuns prin tari ce nu-mi imaginam vreo data sa ajung..toate experiente extraordinare de viata!!! Si mai avem ceva in comun: puterea de a o lua de la capat si puterea de a schimba un stil nociv de viata!
Felicitari pt povestea ta pe care eu o citesc abia acum si toate cele bune pt sufletelul din burtica.
PS: Si succes cu soacra spanish:) Dar ce sa-i faci am vrut barbati "hot " cu sange latin in ei(si al meu e brunetel si frumusel foc ca si al tau, felicitari), ei bine, trebuie sa suportam si consecintele:))))
Wow ...subiectul asta il si uitasem ,,se pare caci Moderatori nu au uitat .....
VIKINGA...cind ne intilnim pe aici cind pe colo.....hehehe...ma bucur caci se mai citeste si subiectul meu(Povestea vieti mele) din cind in cind .....
Ceea ce pot spune este caci ne potrivim in legatura cu ce ai scris tu mai sus "Dar ce sa-i faci am vrut barbati "hot " cu sange latin in ei"..si nu numai ,,,dar cel mai mult ma bucur caci suntem bine si sanatoase care conteaza cel mai mult...
DANIELAC iti multumesc ca esti fascinata de povestea vieti mele dar pe mine ma fascinat mult de tot DIANA MARIA fetita ta care este o dulceata....
De spus va mai pot spune caci sunt in 31 de saptamini si abia astept sa nasc,,,cu domnul naftalina nu am mai avut absolut nici o relatie de citeva luni de zile de cind l-am sunat ue ultima oara sa il rog sa imi trimite email cu niste adrese din japonia,,,iar el tare botos a spus ca il deranjez si ca nu vrea sa mai vorbeasca cu mine,,,pot spune caci am simtit un gol in stomac cind l-am auzit cu a vorbit cu mine si altceva nu am putut sa fac decit sa tac si sa inghit ceea ce am meritat...si de atunci nu mai stiu absolut nimic de dinsul doar caci mai imi fuge gindul la el din cind in gind si rescunosc caci de multe ori imi este dor de el ,,dar nu siu exact daca ma intelegeti cind spun imi este dor...dor de unele faze care numai el le face,,,dor de unele vorbe care numai el le spunea si uite asa spun dor de el...dar nimic absolut in ceea ce a fost intre mine si el sexual....etc ...sunt sigura caci ma intelgetisi mai recunosc caci de foarte multe ori il visez ....oricum sper sa fie bine si sanatos caci si eu una sunt tare bine cu sotiorul meu Al si cu bebelul asta neastimparat din burtica....Apropo imi este mare dor de japonia si inca nu ma pot acomoda cu situatia de aici,,,totul departe ....si lume pe strada mai putina,,,,in japonia eram in largul meu dar si cu mine acum ,,,multe mai vreau...heheheh,,hai ca va las acum ,,mi sa facut fomica de cind scriu,,,
Va pupic si promit sa va mai scriu ...
Elena cu burtica & sotul AL
maryam spune:
Povestea vietii tale este intr-adevar impresionanta...eu iti apreciez curajul si mai ales sinceritatea cu care ai povestit-o...multe dintre femei nu au puterea sa o ia de la capat sau sa lupte pentru fericirea lor.
Sincer , bravo tie!
Pacat ca exista ipocriti si carcotasi care nu au capacitatea de a lua exemplu din adevaratele exemple de viata.
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
korinna spune:
Buna Elena,
Desi subiectul de la prima pagina era mai vechi,marturisesc ca nu am avut pana acum curiozitatea sa-l citesc..azi insa l-am citit..furtunoasa viatza mai ai!!
Insa e ok ca ai gasit in sfarsit linistea si stabilitatea.Realitatea e ca o diferenta de la cer la pamant intre stilul de viatza japo i cel american.
Cand citeam ce scriai tu..ma gandeam ca acum 2 ani...am avut posibilitatea sa ma marit cu un tip,un roman plecat in State,care statea in NY.INsa pana sa vina el in tara l-am intalnit fulgerator pe sotul meu,m-am indragostit lulea si rapid m-am si maritat.Uneori regret ca nu am plecat din tara..poate alta ar fi fost viata mea acolo..insa iliubesc si acum la nebunie pe sotul meu..recunosc ca are si el meritele lui...intre care ca e cu mult mai tanar ca mine..dar ce conteaza??E bine sa traiesti partea buna a vietii atata cat ea rezista!
KORINNA mamika x 2