Bucurii de sept-oct 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Saru'mana Elenia de ! Ma pui si eu la vizionat poze.
Vladut are muci. Si ceva bubite pe piele, banuiesc ca e de la banana, dar inca nu stiu sigur, ca sunt niste bubite grupate care parca se descuameaza, nu stiu daca asa arata o reactie alergicca la ceva aliment. Sun azi dr. sa vad ce zice.

La multe luni si ani pentru Bucuriile nascute intro zi de 7!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

FETELOR,

DACA CUNOASTETI O BONA BUNA, CARE SA ACCEPTE SA STEA CU DARIA, VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE. SUNT IN CAUTARE DE BONA SI ZAU DACA NU E GREU! DACA AVETI PE CINEVA SA-MI RECOMANDATI, SCRIETI-MI SI MIE UN PM, VA ROG.

Va pup, din pacate sunt in plina desfasurare a activitatii mele antreprenorilae, asa ca nu pot vorbi mai mult cu voi.

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Roxana & cocutzel Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
sarumana de aprecieri fetili
marina nui asa ca are o freza de pot deja sai impletesc codite

va pupez
noi astazi o luam din loc prin oras cu caruciorul ca poate mai slabeste mami un picutz(mai mult)s rezolvam treburile
ma duc sa beau s eu ceva cafea ce am lasat de aseara pt voi care e inca fierbinte

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Elenia, tare simpatic Darius! Are si Narcisa vestuta ca a lui, doar ca este rosie. Si ii plac papucii la fel de mult...
Roxana, sper sa gasesti repede o bona pe placul tau!
Cristina, sanatate lui Vlad, sper sa nu fie totusi alergie.
Marina, poate prinzi totusi o ora de somn pe ziua de azi... Maruca, poate se va plictisi pana la urma de atatia pupici de la mine si va face nani...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Alexia Maria, Armand, Antonia, Alexia Nicole, Grace Hannah Janho si Iulia Ioana, la multe lunite!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by xandrutza_76
Marina, poate prinzi totusi o ora de somn pe ziua de azi... Maruca, poate se va plictisi pana la urma de atatia pupici de la mine si va face nani...[/b]

nu cred sa se plictiseasca vreodata de pupici...
Peste zi nu mai vreau sa dorm fiindca nu mai pot adormi ca lumea seara

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Marina, peste zi nu pot sa dorm, atipesc cinci minute si imi fuge somnul; dupa aia sunt asa de ametita ca nu pot face mai nimic, imi pica ochii in gura... dupa ce o alaptez pe Narcisa dimineata, in jur de 7, nu mai pot dormi, indiferent de ora la care ma culc; seara cand pun capul pe perna, adorm aproape instantaneu...
Si cat am fost insarcinata am avut niste perioade de nesomn..., cate doua trei ore pe noapte, daca nu mai mult... sunt restanta la capitolul somn... nici daca are cine sta cu fata nu pot dormi

poze cu noi

Mergi la inceput

Xandrutza, stiu cum e, ma mai apuca si pe mine cate o insomnie din asta ori la inceputul noptii, ori in mijlocul ei si e tare nasol. Tot de "bibilica" tine si asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!

Tare urata vreme...
Elenia- sar'na de cafelutza!!

Cristina - poate daca-l stergi asa cu putin ceai de galbenele, sa vezi daca se mai estompeaza, sa vezi daca e alergie sau nu...asa avea grasanu meu sapt trecuta in obrazul stang - puncte mici rosii - albicioase grupate si parca stateau sa faca coaja - si l-am tot tamponat cu ceai de galbenele - si vad ca a inceput sa treaca, adica nu se mai simt la atingere desi mai sunt cateva razlete - al meu face asa de la galbenusul de ou - ne-a zis pediatra ca e o reactie normala la unii copii cu pielea sensibila, si ca mai pot iesi asa de la unt.. pt Vladut sa-i treaca si mucisorii si bubitele!!!

Ramonar - felicitari pt reusitele lui Patri

LA MULTI ANI !!! sarbatoritilor zilei de 7 sa creasca mari, frumosi si sanatosi!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Cristina, nu stiu ce ar putea fi...iritatiile astea cutanate de multe ori sunt si pentru doctori o enigma..."o fi de la...sau de la..."

Eu tocmai am lasat-o pe Maruca sa doarma...plange si se jeluieste deocamdata. I-am dat-o pe suzi, i-am cantat cantece de leagan si am plecat din camera fiindca mai mult o intaratam. O mai las asa vreo 10 minute sa vedem ce efect are. Parca vad ca tot la tzitzi ajunge Am zis ca macar ziua sa ii fac un program de tzitzi, adica sa nu sugatoata ziua buna ziua, ca sa mai pape si piureuturile. Of, acum geme...mmmmmm, mmmmmmm, mmmmmm

Mergi la inceput