Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura Ioana spune:
Oooofff! M-am laudat degeaba, ca nu merge tickerul O iau de la capat, nu ma las!
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
sim_stoian spune:
Laura, iti raspunsesem la sf capitolului trecut, nu stiu daca ai apucat sa citesti.
O zi buna tuturor!
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Laura Ioana spune:
Sim sarumana! De cand mi-ai spus ca se ia biomarin de la 12 sapt, nu am mai luat omega3, ca mi-a fost frica. Azi imi cumpar magneB6 sau poate gasesc varianta romaneasca (am inteles ca-i mai ieftina). Te pup
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
Laura Ioana spune:
Acum chiar ca mi-a reusit! Am o mandrete de ticker, ca sa stie toata lumea cand vine iepurasul meu iubit
Mai am 246 de zile
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
sim_stoian spune:
E mai bine sa fii prevazatoare, Laura. Chiar nu stiu ce sa spun de Omega3, dar ma gandeam ca si Biomarinul are acizi grasi omega in el si mi-a zis sa il iau dupa ce am implinit 12 sapt. Pana atunci, ti-am zis ce am luat. Magneziul are un rol important pt ca e relaxant muscular si reduce riscul sa apara contractii. Eu am luat Magne B6 de la Sanofi o cutie de 60 comprimate parca. Destul de scump, oricum, dar ce nu facem pt bb. Sarcina usoara si un bebe sanatos .
Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Acum chiar ca mi-a reusit! Am o mandrete de ticker, ca sa stie toata lumea cand vine iepurasul meu iubit
Mai am 246 de zile
5+
Poze Laura
Iepurasul nostru
Foarte frumos ticker!!!!!!!
te asteptam, 2
Decembrie 2006
Alina
Violeta_m_tm spune:
ceau fetelor.
Flicitari Angelique, iti doresc sa ai o sarcina usoara
ma bucur ca sunteti toate paca mai linistite, cred ca nu va mai indoiti ca in burtica voastra se dezvolta un ingeras. Eu sunt in ziua 22, ma doare pieptul, deci am o speranta ca ma voi alatura in curand voua, zuzelor.
Vio DN 22.10.1982
bubuleana spune:
Angy: ce bine ca ai venit si ca esti aici printre noi, zuzele
clau: eu cred ca sunt sanse mari! iti tin pumnii!
bubuleana
4+
oana_r spune:
Bubuleana ,acum am citit.felicitari,sarcina usoara si BB sanatos.
toate sa fiti sanatoase sa va bucurati de sarcina si de BB
13+ si matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
carmen77 spune:
Ma primiti si pe mine in gasca? . Test pozitiv facut acum 3 zile, mai avem un baietel de 3 ani jumate, Matei. Teoretic ar trebui sa am DPN -ul in ianuarie, voi stii mai multe dupa ce imi fac testele de sange si eco, dar asta peste vreo luna probabil (testele), si eco aici nu se face pana in luna a 4a.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003