Mamici de ianuarie-februarie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina e fain ca suntem toate cu burtici mici si putem sa ne consultam la orice rahatel de teama, siptom sau lipsa de simptom! Mergem impreuna mai departe
Eu am deja o cezariana (povestea mea trista) asa ca voi face tot cezariana. Si ma bucur! Din punctul meu de vedere, e mai sigur pentru bebe!

5+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

BUNA DIMINEATA, ZUZELE MELE DRAGI!!!

acum am aterizat si eu pe la odisee! ieri am fost plecata din bucuresti: gratare, lenevit la soare, sporturi, adik eu am jucat doar tenis de masa A fost super, m-am incarcat de multa energie pozitiva

Laurica: felicitari pentru noul capitol, multumim pt user si parola!!!

Pe mine sanii ma deranjeaza doar noaptea, ziua sunt normali.
Mai nasol e ca imi simt picioarele umflate mai tot timpul si desigur balonarea care nu-mi da pace.
M-am mai linistit in privinta sarcinii, m-am tot gandit eu si am ajuns la concluzia ca fie ce-o fi, mai mult decat sa am grija de mine nu pot face, voi lasa natura sa-si urmeze cursul si inteleg ca nu am ce face, vreau sa ma bucur de sarcina, iar daca totul e in regula cu bebe voi fi cea mai fericita, iar daca ceva nu e in regula inseamna ca asa a fost sa fie, insa sper sa am noroc si sa nu existe nici un fel de anomalii sau alte prostii

Totusi eu ma simt ff bine, simt ca bebe e bine si ca totul va fi foarte bine. Voi aveti un asa feeling?

mai am doar 3 zile pana la ecografie de-abia astept!!

gugule: felicitari pt saculetul de 8 mm! se pare ca esti prima care l-ai vazut pe bebe! ce super

pupici la toate zuzele

bubuleana
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Mai fetelor eu stateam si ma gandeam ieri ce norocoase suntem noi ca gravidutze. Traim intr-o perioada in care se acorda multa atentie sarcinii si e privita altfel ca alta data. Bine ca putem sa ne permitem lucrul asta si e bine ca avem soti care sunt alaturi de noi si ne cocolosesc. Inainte parca erai gravida si atat, nu se facea mare caz de lucrul acesta. Acum lucrurile stau altfel.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Laura, felicitari pentru cele 5 saptamani si la cat mai multe ( vreo 40 ).

Fetelor, eu sunt tare nedumerita...poate va d-ati putin cu parerea. Sunt abia Z 21 la un ciclu de 25-27 de zile si 2 nopti m-am trezit cu dureri de burta ca la ciclu, eu care nu am aceste dureri nici cand imi vine...dar mai ales cu o saptamana inainte. Am luat no spa si in 15 min mi-a trecut si m-am culcat la loc. Poate sa fie asta semn bun? Eu normal ca sper pentru ca nu mi s-a mai intamplat asa niciodata!

Mi-as dori tare mult sa vin aici la odiseea asta , la sfarsitul saptamanii trebuie sa am un raspuns...Deja am super emotii!

Va pup pe toate si sa aveti sarcini usoare fara nici-un fel de probleme.

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna dimineata fetele mele dragi, hop si eu prezenta la apel!

Am pana acum 7 teste de sarcina pozitive, am mai facut ieri trei, ce mai, zuzele 2008 e perfect pentru noi. O sa le mearga de minune farmaciilor, acum ca suntem noi gravidute si tot profitul o sa le iasa din vanzarea testelor de sarcina.

Nici eu nu mai pot dormi mult dimineata, Gugule, te inteleg perfect, inainte trebuia sa imi pun telefonul sa sune ca sa ma trezesc la 12 acum la 7, 8 cel mai tarziu sunt treaza.

Fir-ar el sa fie de 1 mai, nu gasesc si eu un eco azi deschis sa ma calmez, nu va imaginati ce draci am. Eu sunt zuza mai ceva ca voi, eu inca tot nu cred ca sunt insarcinata, ce spuneti de asta? Vreau sa ma conving. La un cabinet la care am sunat si avea deschis azi mi/au spus ca ei nu fac eco la sarcini mai mici de 12 saptamani ca e contraindicat. Idiotii naibii, si daca e extrauterina, pana la 12 sapatamani dai si coltul, cum adica? Si cabinetul ala mai e si foarte renumit. Mai incerc, trebuie neaparat sa merg azi la eco.

Clauclau poate da Doamne Doamne si e cu ochisori, sa vii si tu aici cu noi.

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

CLAUCLAU eu zic ca ai sanse mari. Si eu am avut dureri usoare de burtica cu mult inainte de CM, in conditiile in care pe mine ma durea burta doar in prima zi de CM.. Sper sa ni te alaturi cat mai repede.

http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 5+

Mergi la inceput

Bubule bine ai revenit! Sa nu ne mai lasi asa, fara sa ne spui, ok?

Clau multumesc mult! Poate fi de bine si la tine! Iti tin pumnii sa ne anunti la sfarsitul saptamanii ca-i faci o surioara lui Razvanel

Angelique clar zuze! Ma temeam ca n-o sa va placa titulatura pe care am ales-o pt noul cont, dar vad clar ca ni se potriveste Deci ai facut 3 teste, zici? iti tin pumnii sa gasesti un eco, pt linistea ta sufleteasca (inteleg perfect). Astia cu farmaciile sigur fac bani gramada acum cu noi Ieri, cand mi-am luat testul, am ramas datoare su 1,5 mii lei, ca nu aveam marunt, la o farmacie de unde am tot cumparat testele. Si tipa imi zice: "Nu-i nimic, imi dati data viitoare!" Imi venea sa rad de una singura Ma stia de acum, femeia

5+
Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Laura, "data viitoare"??? Mooooor de ras... Deci stia ca va mai fi o data viitoare, nu? Hai ca a tunat si ne/am adunat cu toatele aici!!!

Pupici
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Marea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Angelique, Gugu, Laura, multumesc din suflet si va pupacesc tare de tot sa se ia si la mine!

Va tin la curent!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Fetelor am prins curaj si iata ce minunatie de ticker mi-am facut

Angelique am zburat din farmacie imediat, ca-mi venea sa rad Si sigur nu va fi ultimul test facut, deci, da, stia

5+
Poze Laura
Iepurasul nostru

Mergi la inceput