Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (182)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasol... ciorba de perisoare e buna cu zeama de varza Eu asha o gatesc.
Azi mi-a mancat Dani ciorba de salata si felul doi mamaliga cu branza si smantana. Ma mir ca a mancat ciorba de salata ca e usturoiata si otzetzita, dar i-a placut. Asta am mancat si noi. Usturoiul il mananca dar otet nu i-am dat pana acum. Ciorba de salata e facut pt noi...adica cu slanina si paparaie(omleta cum se mai numeste) Nu i-am dat slanina dar a fost in ciorba. Pana acum am evitat carnea de porc si grasimile, azi am facut o exceptie. Pana acum a mancat de 2 ori cartofi prajiti. Carne de porc inca nu as vrea sa ii dau...cel putin pana la vara...apoi mai vad.
Anasol..400 g carne e f mult pt o ciorba de copil. Cred ca ii ajunge o sapt jumate.
Moni, felicitari pt mandra ta vorbareatza

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA fii atenta,daca e firma de productie sau de servicii,merita sa mergi,dar daca e de comertz sau transporturi sa nu faci prostia sa accepti ca o sa lucri ca orbetele
E ok asa sa faca ea inchiderea si ce e mai greu, ca pe parcurs ai de unde invatza incet incet,dar pentru ca ai si faculta si pe Dani ... e de preferat ceva sa nu ai exagerat de mult de lucru,ca sa poti face fatza.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

--------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Moni e o firma cu patron turc cica, nasol e ca voi fi singura..deci nu are cine sa ma inlocuiasca (tot servicii dinastea nimeresc din pacate) si cumpara de la Azomures ingrasaminte si le vinde mai departe...deci se poate zice distributie.
Trebuie sa fiu atenta la furnizori, la datorii etc...sa operez facturi, sa fac mai mult ca sigur..etc.
Se lucreaza in WinMentor parca mi-a zis...asha retin dar nu stiu programul nu am lucrat in el.
Imi va fi greu cu sigurantza daca sunt singura pe acolo cu barbatii

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Cine baga scutec nou? Daca as stii cum se baga l-as baga eu.
Trebuie sa ma invatzati voi astea care stiti
Moni, ce zici? merita?
Inca nu stiu daca voi fi acceptata si daca se lucreaza sambata nu as vrea sa merg deocamdata.Sambata am scoala si daca nu merg imi e foarte greu sa inteleg acasa problemele.

Craciun 2006

Mergi la inceput

BIANCA lasa ca si eu tot la fel am fost,nu prea a avut cine ma inlocui.Pe de o parte e mai bine asa ,o firma mica ,unde poti invata de toate.Deci distributie ... dar daca nu e comert cu amanuntul,tot e cumva. De greu nu e greu deloc,doar ca fiind comert si fiind singura,n-ai voie sa lipsesti ca n-are cine factura in locul tau Si depinde de cati clienti are,ca daca are multi si esti singura nu mai apuci sa inveti nimic conta financiara de atatea facturari
Cat despre faptul ca nu-s femei,stai linistita ca va fi ok e mai usor de lucrat cu masculii
Daca se lucreaza si sambata sau se fac ore suplimentare,sa nu mergi in nici un caz,nu fi fraiera,ca nu e singura firma din oras si nu esti disperata!
O sa mai ai ocazii!

Mergi la inceput

Moni..ma bag sub pielea lui turcu sa angazeje facturista.
Mai mi-e groaza de turci ca la astia le plac femeile

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bianca pune si tu 100 grame atunciin loc de 4,io am sa mai dau la vecini dak ramane
si nu e ciorba,sunt perisoare cu smantana ,cum ar fi de ex pui cu smantana sau ciulama io stiu cum pana mea se mai numeste la voi.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

BIANCA Daca ii tragi si niste poate se multumeste numai sa ii faci cafeaua

Mergi la inceput

Moni, am mai lucrat la o firma unde erau numai barbati si mi-a placut, erau agentii, seful, eu ca si operator si aveam si un coleg. Era tare fain, colectiv tanar. Seful era arab dar nu venea toata ziua la lucru si era ok.
Nu ma bag cu capul in fatza ca am timp. Sunt putin entuziasmata de faptul ca voi fi contabila nu de alceva . O sa am vechime pt expert contabil. Ce departe gandesc nu?
Tot o sa ii dea barbatu-meu daca se leaga de mine

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

a la turca bre ,a la turca iscafe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput