Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (182)
Raspunsuri - Pagina 30
monica70 spune:
Chiar ANA drum bun distractie palcuta si salutari si lui Bee si poate si Ralucai,sper sa va intalniti.Asteptam multe poze!!!
ANASOL da mai,e exact cum zicea prietena-mea din Italia ca a inceput Alessia ei ,ca dupa un an jumate era ziua si cuvantul nou,numai ca asta vad ca luat-o cu o luna mai devreme si mai baga si doua cuvinte noi pe zi din cand in cand !
(dar evident ca sunt si zile fara noutati) Nu stiu cum oi fi vorbit eu ca nu cred ca mai tine mami minte de atata amar de ani,cert e ca e grabita Diana ca mine,in general.
Eu abia astept sa formeze propozitii ca atunci o fi haiul de pe lume ce or sa scoata din ei 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
--------------------------------------------------------------------------------
anasol spune:
cuscra,sa vezi cand s-o pupa 2 cheliosi,ce o sa iasa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
irinatunza spune:
o sa iasa scintei
in ritmul asta s-o intilni cind or avea plete amindoi
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
T_Ioana spune:
Fetelor, ce mai stiti de miri_mik?
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
anasol spune:
slaba miscare.........
nu deschide nimeni cap nou......
io m-am razgandit am facut pana la urma perisoare cu smantana.....hai ca pun si reteta acus........
anasol spune:
Perisoare cu Sos de Smantana
Pentru copii de peste 1 an.....
- 400 g carne toccata
- 1 ceasca orez
- 20 g unt
- 50 g smantana
- 2 oua
- 1 lingura faina
- 200 ml lapte
- sare
- zeama lamaie
Carnea tocata se amesteca cu orezul si albusurile, se fac perisoare de marimea unei nuci si se pun la fiert in apa clocotita.
Sosul se pregateste astfel: jumatate din lapte se pune la fiert, se adauga faina desfacuta in restul de lapte rece si se fierb 15 minute. Apoi se pun galbenusurile amestecate cu smantana, untul si perisoarele fierte. Dupa gust se poate adauga si zeama de lamaie.
monica70 spune:
Eu am facut supa de varza cum am promis,deja am bagat si eu
si Ghitza si a zis si el ca e buuna 
Deci de-acu odata pe sapatamana cel putin,ii fac,pana da jos burta ![]()
Diana nici acum nu doarme.Dupa ce a stat intinsa juma de ora s-a ridicat a mai bantuit,acum e iar la orizontala.Partea buna e ca a mai topit un bibe de lapte de 150 ml ( l-a cerut ea!!! "apa" ca ea tot asa le zice si la suc si la lapte si la Mures si la Cris si la apa din vana
) Deci cu asta ar fi azi 600 ml de lapteee ... record absolut in ultimele luni 
--------------------------------------------------------------------------------
anasol spune:
dav mi-a adormit in brate ,a papat si el 270 ml lapte cu cereale,si acu da cu porcul ,langa tasu.........
Biancas spune:
Seara...
Azi am iesit afara la plimbare si am fost si pe la socrii in fatza blocului. la un moment dat a venit o doamne bine imbracata care s-a apucat sa vb cu soacra-mea si sa o intrebe ca nu stie o contabila ca are nevoie
. Ea spus ca eu as fi dar sunt in anul 3 la faculta dar am si curs + ca am lucrat ca op calc si am facut conta primara. Mi-a spus sa ma gandesc daca vreau sa incep si daca patronul ala pt care lucreaza va fi de acord cu mine ca cica a vb si la oficiul de recrutari de forta de munca.
Am venit acasa, m-am gandit si am suntat-o sa imi spuna daca se lucreaza sambata si mi-a spus ca nu stie dar se intereseaza.
In caz ca voi fi angajata, voi fi singura femeie de acolo si vor fi vreo 5 angajati (barbati)Eu voi baga tot in calc si ea face inchiderea, are firma privata de conta.
Dar prima data trebuie sa il dea afara pe omul care e acum acolo ca numai prostii a facut si sa vada ce stiu eu..
Nu stiu ce va fi, nu stiu ce va iesi...dar daca s-a ivit ocazia...imi surade ideea de "contabil" in cartea de munca. Salariul la inceput e 8 mil in mana , dupa aceea nu stiu.
Cand am ajuns acasa de la plimbare eram asha de...nush...nici eu nu stiu ce vreau..as lucra dar cand ma gandesc ca vine sesiunea asta nenorocita...nu ca as invatza eu prea mult dimineata, dar dupa 8 ore se servici sa vin acasa sa invatz
.
Nush ce va fi, ma va tine la curent tipa ca a tot facut anunturi si la mine la facultate pt post de contabil, si patronul ala a facut la agentie...deci will see
. Oricum ii trebuie urgent![]()
Dani e in perioada de "tacere" iar nu mai zice mare lucru
. pe cand s-a apucat si el de povestit acuma pauza...
Eu nu l-am dat cu crema de soare si nici nu cred ca il voi da
. sa vad ce tip de ten are prima data...sa vad daca e ca mine daca are pigmentul meu.
Silvi, si eu tot baygon cu menta am parca, scrie ca e din subst naturale.
Bombo, tin pumpii sa fie totul bine
.
Azi si-a facut sotul meu un RMN si i-au desoperit ca are hernie la gat, 4 vertebre sunt tasate si trebuie sa evite efortul, nici ridicatul lui Dani nu e indicat
. Il tot durea gatul si s-a dus sa vada daca e spondiloza si cand cand colo e alceva. I-au dat tratament si sa speram ca nu il va mai durea asha tare gatul.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
Bre URSULINO ai facut curatenie la filme,da nu pusesi nimic in loc