Albinute si bondari de martie - aprilie 2007
Raspunsuri - Pagina 29
madybulancea spune:
Va multumesc la toate ca ma incurajati....la 6 ma duc la doc,sa vedem ce facem...
Andreea20 e superba albinutza ta...ce copanase a facut...
Va pup si va multumesc!
Mady
40+1
lauramar spune:
Bafta Mady!!! Si eu eram disperata asa cum am ami spus,dar ce m-a amuzat cel mai tare a fost o incurajare care spunea ca nu o sa ramanem niciuna nenascuta ,la mine sa implinit deja acuma urmezi tu....
si mult curaj ai sa vezi ca va fi totul bine
laura
de arianna
roxanici spune:
hai Mady!!!, sa auzim repede vesti despre tine si bebe
La Multi Ani Ellamiss, sa ai parte de tot ce-ti doresti
roxana, mamica de Rares Teodor
ralualexandrei spune:
Raspund si eu pe scurt ca nu prea am mult timp.Am calcat azi o gramada de rufe,am facut lectiile cu Robert si uite asa mi-a trecut ziua.Noi crestem si ne lungim pe 26 mai avem botezul asa ca vineri mi-am facut de cap si mi-am cautat de imbracat ,o sa vedeti cand o sa postez pozele pe care le voi face la botez.
Batista bebelusului e super asa ca nu ezitati sa o cumparati.
Kaka e cremos si la Praslea.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Jaana spune:
Buna fetelor!
Noi am inceput sa dormim binisor noptile si parca zilele sunt mai putin agitate.
Nu stiu daca s-a mai discutat sau nu... nu am reusit sa mai citesc de prin urma, dar am si eu 2 intrebari:
- Folosesc si eu pompa de sin pentru ca fetita mea nu prea trage si nici eu nu prea am mult laptic. Eu folosesc o pompa manuala. Intrebarea mea e: se merita sa imi iau una automata? E vreun avantaj ca sa o cumpar, ca e scumpisoara si vreau sa stiu daca se merita sa dau banii. Eu folosesc pe cea manuala de citeva ori pe zi...
- Pentru mamicile de pe la inceputul odiseei, de pe la ce virsta au inceput sa isi tina bebeii vostri capsorul? Fetita mea si-l tine cocotat destul de bine cind sta pe burtica, dar cind o ridic de pe spate nu si-l tine si trebuie sa il sprijin.
Multa batfa Mady si Pitzica! Majorete ptr voi:

Jaana, mamica de Cristina (30.03.2007)
iunita spune:
Jaana - fetita mea e nascuta pe 1.04 si de vre-o saptamana isi tine capul destul de bine si pe umar dar mai ales pe burtica. se ridica un pic pe manute si ridica si umerii. Mai nou nu suporta sa stea inpozitia de "bebelush" ci numai ridicata sau pe burta.
Din cate stiu eu capul lui bebe trebuie sustinut pana pe la 3 luni chiar daca si-l tine bine.. ca ei mai au miscari necontrolate... asta cand sunt in pozitie verticala. Daca spun prostii..
shoot me!
Azi a fost o hlizita si o gangurita. Incepe sa scoata sunete noi si.. plescaim si scoatem limba una la alta si raadeeee.
ralualexandrei si noi tot pe 26 mai facem botezul!
Si acu sa va pun ce am obs.. : dupa ce venim de la plimbarea cu carutul si implicit niste zdruncinaturi zdravene la urcarea/coborarea din lift, mandra nici gand sa se trezeasca daaar... incepe o mitraliera prin pampersul ei de am zis ca il blindez. si pa-pa colici. deci..ZGALTIALA NEAMULEEE !
.
A incercat cineva sa vada daca functioneaza faza cu pus bebe in cosulet pe masina de spalat cand stoarce?

Hai mady!

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea
karra80 spune:
quote:
Originally posted by iunita
Jaana - fetita mea e nascuta pe 1.04 si de vre-o saptamana isi tine capul destul de bine si pe umar dar mai ales pe burtica. se ridica un pic pe manute si ridica si umerii. Mai nou nu suporta sa stea inpozitia de "bebelush" ci numai ridicata sau pe burta.
Din cate stiu eu capul lui bebe trebuie sustinut pana pe la 3 luni chiar daca si-l tine bine.. ca ei mai au miscari necontrolate... asta cand sunt in pozitie verticala. Daca spun prostii..shoot me!
Azi a fost o hlizita si o gangurita. Incepe sa scoata sunete noi si.. plescaim si scoatem limba una la alta si raadeeee.
ralualexandrei si noi tot pe 26 mai facem botezul!
Si acu sa va pun ce am obs.. : dupa ce venim de la plimbarea cu carutul si implicit niste zdruncinaturi zdravene la urcarea/coborarea din lift, mandra nici gand sa se trezeasca daaar... incepe o mitraliera prin pampersul ei de am zis ca il blindez. si pa-pa colici. deci..ZGALTIALA NEAMULEEE !.
A incercat cineva sa vada daca functioneaza faza cu pus bebe in cosulet pe masina de spalat cand stoarce?Hai mady!
are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea
GRIJA MAREEEEE CU ZGALTAIALA......si in mama si copilul si mai ales in Dr. Spock...unde este un capitul intreg in care se spune sa nu zgaltaiti niciodata un bebelus...pt ca au creierul mai mic decat cutia craniana si se misca fff usor acolo si poate cauza leziuni pe creier....plus ca zice clar ca bebelusul tace si atunci parintii sunt tentati sa o folosesca ca metoda de linistire....dar parerea medicului e ca sa nu facem asa ceva....eu am citit Dr Spock....si mai scria undeva pe net despre Sindromul"of shaeken baby".....nu am scris corect.....am sa caut si va dau linkul;
deci aveti grija ...sa nu-i linistiti de tot doamne fereste.....oricat ar plange....NU-I ZGALTAITI...
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
cel mai frumos dar de ziua MAMEI
pozici
diana_jors spune:
Am si eu o problema: de unde ati luat marsupiul acela Chicco cu 3 pozitii, ca nu mai gasesc link-ul ![]()
Si multumesc Aliona, am inceput si eu sa il imbrac mai subtirel si e ok ![]()
Diana
de
Alex
roxanici spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Am si eu o problema: de unde ati luat marsupiul acela Chicco cu 3 pozitii, ca nu mai gasesc link-ul
Si multumesc Aliona, am inceput si eu sa il imbrac mai subtirel si e ok
Dianade
Alex
eu am luat din selgros ca la magazinul Chicco nu mai aveau. sau aici mai este http://www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=CH755
roxana &Rares Teodor
arissa spune:
Eu l-am comandat online de www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=588" target="_blank">aici
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007