Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Si mie mi-a venit a doua comanda si sunt super super multumita.Produsele imi vin ca si turnate si materialele sunt super.De fiecare data cand o sa am ocazia am sa mai fac comenzi la ei si vi recomada cu toata caldura.

ralookutza-eu folosesc ca si referinta size chart-ul de pe site-ul lor. M-am masurat si am transformat in inch si apoi am aplicat la size chart-ul lor si am vazut unde ma incadrez.Si de fiecare data hainele mi-au venit ca si turnate.

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxaSys spune:

Hello.Vreau sa ma ajutati cu ceva ca eu pe site nu prea am ghicit .
Nu inteleg ce e cu 30"inseam, 32"inseam, 34" inseam,36"inseam la pantaloni.nu prea inteleg 30" inseam. Sizes 0-14. #221-018
va rog ajutati-ma:)sunt la prima comanda:p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Inseam este lungimea pantalonilor. 30" este pentru persoane scunde, 32" pentru persoane peste 1.60m si tot asa si celelalte 34" si 36" pentru persoane inalte dar nu stiu exact cat de inalte, cred ca peste 1.70.
Spre exemplu, eu am 1.60m si port inseam 30". Pantalonii cu inseam 32" eu calc pe ei, chiar si cand port tocuri inalte tot sunt lungi, se termina la podea.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

RoxaSys sau poti face conversia in cm ca sa vezi cat inseamna ca si lungime si asa poti sa faci o evaluare ce lungime ai nevoie in functie de cat de lungi ai picioare

Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

eu am 1.74 si lungimea picioarelor e peste 1 m..cred k e 36" .ce tzepa era sa imi iau:)) am pus 30" :p

Mergi la inceput

Va multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubita spune:

Ce rau imi pare ca nu v-am gasit mai demult la acest subiect....asa am luat un costum de baie cu sutien 80 C si slip M si ma uit la el....si ce fain eeeeeeeeeee.Nu-mi vine cupa e mica..

Mergi la inceput

Ubita si ce taxe vamale ai platit la ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubita spune:

Nu stiu ca platisi si comision ca a fost prin intermediar.oricum costumul e 2 mil jum...mama ce nervoasa sunt nu ma anunta cand am raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina14 spune:

Buna,
ma bucur ca am gasit acest forum pentru ca am o gramada de intrebari pentru voi :)si sper sa ma ajutati! imi plac produsele de la VS si vreau sa fac o comanda dar nu prea stiu cum..
Mi-am facut cont la ei si am ales cateva produse pe care le-am adaugat in Shopping Bag si vad ca imi face un total in $ pt produse, la urmatorul pas completez adresa pentru livrare, am trecut adresa din buletin, in limba romana..este ok? sau trebuie in engl? am selectat optiunea de livrare Standard si apare sumarul comenzii..si observ ca la pretul produselor a fost adaugat un comision de livrare..cam maricel
Aici m-am oprit pentru ca trebuie sa bag numarul de card(Nu stiu daca cardul pe care il am e bun..Am un card Visa Electron de la AIG in RON. Este ok? sau trebuie sa am un card in valuta? Imi extrage banii cand fac comanda online sau platesc costul intregului colet at cand il ridic de la posta? PO BOX este cumva codul postal de care apartin ) si sa verific daca am ales corect dimensiunile...
offf si cu taxele vamale cum e?
va multumesc frumos si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Mergi la inceput