Cumparaturi Victoria's Secret - conversie marimi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

quote:
Originally posted by danangie

Si mie mi-a venit doar rochia. Costumul de baie inca nu. Rochia a costat 55 de dolari si taxa vamala 20 de euro. Nu merita. Rochia e frumoasa, material bun, doar ca imi este mica. Eu port S dar se vede ca la ei S inseamna XS. Adica si mai mica decat S. Sa vedem acum ce surpiza voi mai avea si cu costumul de baie.

POZELE MELE

Exista diferente intre scala americana de masuri si cea europeana.Eu am folosit scala lor de masura(la fiecare poza au link spre size chart-ul de marimi) si m-am masurat si am transformat in inch si imi vin ca si turnate hainele pe care le-am comandat

Si noi am facut o noua comanda si acum mi-am luat 3 produse.Din pacate pe aceste va trebui sa le asteptam mai mult ca unele nu erau in stoc si ajung abia pe la sf lunii.

Daca vreti sa vedeti ce mi-am comandat eu intrati pe link-urile de mai jos:
costum de baie
tunica
babydoll

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PISICUTA da....si la mine pentru costumul de baie scria ca nu este in stoc.....dar cat trebuie sa asteptam oare? Sunt sigura ca si costumu mi va fi mic.....chiar daca eu am luat marimea 2 la costum.....sper sa imi vina.....ca eu am si fundul mai maricel....Dar tu esti multumita de taxe?

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Zepellina iti trebuie marimea 34B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Kim,plizz,spune-mi si mie,85 cupa Ecat inseamna la voi?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Valentinag...marimea ar fi 38...problema este la cupa....E...ar trebui sa fie DDD (in USA)...si eu vad ca VS are doar DD...

Mergi la inceput

Merci kim!Imi gasisem si eu un costum de baie misto dar...nu merge sa mi-l comand!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

valentinag pai in mod normal iti zice cam in ce data til livreaza,daca iti verifici contul pe care l-ai facut la ei. Noi de fiecare data cand am facut comanda le-am trimis in state la un prieten al meu si mai mult de 5$ nu am platit pe transportul pana la el(bine partea mea,ca am facut mai multe fete) si de acolo le pune el prin posta si a venit tot cam asa vreo 6$de fiecare.Asa ca eu nu am platit prea mult pe taxe.

Fetelor va recomand petru sigurata sa folositi size chart-ul de pe site-ul lor.Va masurati si apoi trasformati in inch si va uitati acolo cam la ce marime a incadrati.Si asa evitati faptul ca nu toate chart-urile de conversie de pe net corespun.Eu am cautat o data pt pantofi si am gasit 5 chart-uri si fiecare indica altceva

Poze noi cu noi;Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisicuta,nu merge sa comand pentru ca nu au marimea mea la sani,nu de altceva!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ieri mi-a ajuns si partea de sus a costumului de baie: adica numai sutienul!! Nu e posibil!!! Dar sunt smecheri nu gluma. Pai eu cand am facut comanda......prima comanda....am comandat rochia si costumul. Cica. Pentru ca pe urma m-am descaltat si mi-am dat seama ca imi comandasem numai sutienul de la costum. La o distanta de vreo 20 d eminute am comnadat si slipul. Deci 2 comenzi:

1: rochia si sutienul de la costum.

2: slipul de la costum.

Pana acum mi-a venit rochia care costa 55 de dolari.....si am platit taxe 20 de euro. Plus sutienul de la costum intr-un alt colet.....care costa 36 de dolari si taxe 15 euro!!. O groaza de bani. Acum trebuie sa mai vina si slipul care normal costa cam 23 de dolari...deci taxe voi mai plati vreo 10 euro. Deci faceti socotelile ca sa vedeti cat am platit pe-o rochie de vara si pe un costum de baie ca aici cu acesti bani imi luam de firma!! Asta e!! M-am fraierit. Omul cat traieste invata!! Le-am si trimis un e-mail sa le spun ca sunt foarte nemultumita de ei. Trebuiau macar sa-mi trimit tot costumul odata. Ma rog....

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralookutza spune:

buna tuturor!eu am aflat de curand k poti face comanda on line pe siteul victoria's secret.am o prietena kare da comenzi cam o data la doua luni si m-a ajutat si pe mine.eu am comandat un costum de baie marimea XS(marimea slipului).iar eu in mod normal port M si spre surprinderea mea mi-a venit perfect.sutienul este marimea 34A.
aveti mare grija cum faceti comanda.dak vrei sa iti comanzi un costum de baie din 2 bucatzi,trebuie sa treci si codul sutienului si cel al slipului,pentru k altfel te trezesti doar cu unul din cele 2 produse.in legatura cu taxa,eu am platit 50 de ron si mi-am comadat doar acest costum de baie in valoare de 120 de ron.cam aceiasi bani ii dadeam si la etam,id sarieri...dak nu,poate si mai mult. eu am fost multumita,numai k am asteptat 2 saptamani sa imi vina comanda.

Mergi la inceput