lacrimi in suflet
Raspunsuri - Pagina 5
bebi spune:
Multumim ca ne-ai scris.
Aceeasi intrebare: Unde locuiesti?
Am trecut si eu prin asta... stiu ca e greu singura.
Love is all around
dyana spune:
Buna Freia,
Si eu cred ca acum, mai mult ca niciodata , ai nevoie de prieteni, nu de dusmani...
Gandeste-te numai la minunea de copil si crede-ma ca nimic nu e mai important acum.
Curaj si cu Dumnezeu inainte si stai in pat, cum ti-a zis doctorul.
Te intreb si eu unde locuiesti. Putem vorbi si la telefon.
Te pup,
camelia-daniela spune:
Dragä Freia,
mä bucur cä e totul in ordine cu fetita, dar ascultä te rog, sfaturile ginecologei. Ar fi mai bine, dacä te-ai muta la pärinti...asa te poti linisti psihic si fizic si nu mai esti confruntatä direct cu activitätile sotului...
Apropo sot...dacä tot acompaniazä femei peste tot, si are probleme cu banii, cä nu mai cistigä ca inainte, de ce nu le si taxeazä???
Dacä ti-a spus cä nu are nimic cu ele, incearcä sä-l crezi si nu-l mai bate la cap cu gelozia ta, dar pune-i in vedere...dacä e asa cum zice el, sä-ti aducä mäcar bani acasä de pe urma acestor servicii!!!
Spune-i si aratä-i cä-l crezi, dar fii totusi pregätitä pt o eventualä "loviturä", cä se pare cä e un tip cam nehotärit si care nu stie ce vrea!
Concentreazä-te acum asupra copilasului nevinovat pe care il porti si crede-mä, problema cealaltä, este atit de neimportantä in comparatie cu bb-ul täu...
Sä-ti spun ce mi-a zis o prietenä de-a mea, cind plingeam la ea, cä m-a inselat sotul...chestie care m-a pus pe ginduri!!!
A plins si ea cu mine, cä povestea a fost durä...nici eu nu meritam aceastä palmä din partea lui...dar in final mi-a zis cä ea ar prefera sä o insele sotul de o mie de ori, decit sä-i moarä copilul!!! ( avea 4 copii, iar un bäiat, i-a murit la 20 de ani, intr-un accident ). Desi au trecut ani de atunci, m-a impresionat asa de tare, durerea pe care am simtit-o, cind mi-a spus asta...nici nu vreau sä-mi inchipui, ce durere simti in cazul ästa, dar am tras concluzia cä toate celelalte probleme sint f minore in comparatie cu asta!!!
Tine-ne, te rog, la curent cu noutätile.
Cami.
Freia spune:
... sunt din Bucuresti...
si ca o completare la ce cred eu despre ce zice el... am vrut mereu sa-i acord "the benefit of the doubt" - asa numita prezumtie de nevinovatie ... pana cand am gait in pat si in alte doua locuri fire de par care nu sunt ale mele ... am zis ca am inebunit, am tacut dar cand am gasit acelasi tip de fir in masina dupa o noapte in care am fost avizata ca pleaca la baieram (si nu il pot insoti pt ca merge cu altcineva) pt mine nu a mai existat acest principiu. Atunci s-a starmnit in mine indifirenta, iar cand i-a se instaureaza numai e loc decat de plecare in alte directii sau razbunare... a doua varianta nu se aplica pt ca nu i-as face nimic... il las pe Dumnezeu sa i le plateasca... si culmea... a inceput deja sa i le plateasca... in ultima saptamana a avut tot felul de mici probleme. Aseara s-a trintit usa de la intrare fix pe mana lui, dupa cateva minute s-a lovit la picior... iar eu nu am mai reactionat cand a venit la mine cu texte"mami m-am lovit la degetel si curge sange"... i-am spus ce sa faca si mi-am vazut de cartile mele...
cred ca incepe sa realizeze totusi ca ceva nu e in ordine.. mai ales cand i-am respins atingerea si i-am spus ca nu inteleg ce vrea... nu i-a picat prea bine pt ca nu a mai dormit cu mine ...
Eu intru intr-un mic concediu saptamana viitoare ... dar promit ca incerc sa mai intru din cand in cand dimineata...
Sa auzim numai de bine si ma pregatesc de mici distractii cu pisicutza mea saptamana asta... magandeam sa ma duc la manastire in weekend la niste prieteni... cred ca mi-ar face bine
P.S. Am stat si m-am gandit daca l-as putea ierta... ce ar trebuii sa faca... nu mi-a placut ce mi-am raspuns, asa ca o duc pe pisicutza la manastire in weekend
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Freia
raman in continuare problemele cu care ma confrunt de la inceputul sarcinii, adica placenta prezinta calcifieri majore - asta inseamna ca nu se mai poate hranii de la o anumita saptamana - nu stiu care - iar colul daca pana acum era scurt (2.5 cm) acum s-a si deschis...
Vai de mine, tocmai am primit o veste despre o fata pe care am cunoscut-o. I-a murit copilul la 37 de saptamani, l-a nascut mort. Nimeni nu stia de ce, a fost cu doua zile inainte sa moara bb, la ecograf si i-au spus ca e totul in regula si dupa doua zile bb era mort. A avut 3.800kg bietul ingerash. Pana la urma au zis ca "imbatranire prematura a placentei" si ca nu l-a mai hranit. Ce nenorocire, la 37 de saptamani! Nu intelegeam ce s-a intamplat, dar se pare ca exact asta s-a intamplat cu placenta, ce ai spus tu. Sa fii foarte atenta cu calcifierea asta a placentei, cred ca trebuie o urmarire atenta a sarcinii, sa nu patzesti asha ceva! Pe mine ma urmareste zi si noapte povestea fetei asteia, nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa o nenorocire.
Ruxi
crinuta spune:
Freia, ia niste vitamine, si du-te des la control ca sa te asiguri ca totul e ok.
Pupici
Crinuta
voinea spune:
Locul tau nu e acolo. Fa-ti bagajele si pleaca. In preajma lui esti o amenintare tentru tine si pentru copil. De acum esti mama desi nu ai nascut deja. E un om care , fara suparare, e tampit sau a intrat in panica si reactioneaza asa, dar trebuia sa-l trezeasca sau macar sa-l puna pe ganduri criza ta nu sa plece la chefuri. Esti un om cu nervii la pamant si ai nevoie de multa intelegere, si sprijin pentru ca esti un om care trece prin momente cumplite. Eu am avut menintare de avort cand eram insarcinata in 2.5 luni dar am avut tot sprijinul din lume si a contat enorm.
Sa mai tii cont de un lucru: ca daca o sa continui in ritmul asta, criza se poate repeta cand o sa fie deja copilul nascut si cine stie ce se poate intampla. Daca e problema banilor (desi am inteles ca lucrezi) sa stii ca unui copil nu-i trebuie palat ci in primul rand liniste sufleteasca. Ai un copil sensibil, un suflet ales care reactioneaza la freamatul tau.
Ofera-i copilului liniste, nu te gandi la bani sau la ce zice lumea. Pentru pui nu conteaza ce zice baba de la 2 sau mama ta sau tatal lui.
Stapaneste-te, nu te razbuna pe el ca nu are nici o vina si nu merita un asemenea tata.
Mai poti sa-mi scrii pe adina@home.ro daca vrei sa-ti mai spui pasul. Nu te cunosc, nu am cui sa povestesc oful tau, poti sa nici nu-ti dai numele daca te simti mai in siguranta.
Freia spune:
ruxii cum a pierdut copilul la 37 de saptamani? ... stiu ca in cazuri de calcifieri trebuie sa existe un control la eco si gineco la cel putin 2 saptaman... la mine deocamdata e la o luna si in functie de ce imi zice data viitoare vedem cat de des reincep sa ma duc
... am facut primul pas si mi-am mutat o parte din lucruri inapoi la mama ... nici macar nu a observat cand s-a intors ca lipseste ceva ... saptamana asta cica pleaca in delegatie si m-am gandit sa plec si eu in aceasi perioada ... daca mi-a fost usor sambata sa imi starng majoritatea lucrurilor si sa plec de acolo, acum imi este greu sa iau si eu drumul asta ... stau si ma intreb daca isi v-a reveni vreodata, daca v-a mai fi ceva intre noi... e abusrd sa gandesti asa? cu tot ceea ce face imi dau seama ca inca mai simt ceva pt el si nu are legatura cu bebita ci cu omul care stiu ca e undeva ascuns in sufletul lui... o sa-mi fie greu mai ales acum ca stau acasa si nu am ce face... sunt terorizata de atat liniste in jurul meu si de ideea ca nu am la ce sa0mi folosesc celule cenusii... nu am mai stat acasa decant eram in liceu atata timp fara sa fac ceva... da-ti si mie o idee ce sa fac. Am citit toate cartile din casa de cel putin doua ori cand eram mica - am trei biblioteci imdense cu carti - si nu intentinez sa le citesc si a treia oara, cel putin nu acum...
da-ti o idee ce sa fac... m-as apuca sa-mi fac o firma ca sa am o ocupatie ... e cineva interesat sa faca ceva? am niste idei ce as putea sa fac dar nu am cu cine...
ma duc sa mai dau un tur prin parc pana la prinz....
Freia si bb Alexandra