Crema ptr protectie solara
Raspunsuri - Pagina 10
roxanal spune:
eu intotdeauna dau la fete crema de protectie, pe tot corpul, inainte sa iesim afara, dupa multe incercari am ales Avon, cu factor de protectie 30 iar anul aceasta a aparut cu 40 si deja am luat-o...le dau si dimineata si dupa-masa, inclusiv cand afara este nor...ma gandeam sa incerc si vichi...asa, ca sa mai schimb
Roxana Claudia spune:
Eu sigur ii cumpar bebelusului meu de 1 an crema Vichy Enfants (FPS 50) iar pentru parc si oras am Nivea Baby (FPS 30).
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
roxanaz spune:
si eu sunt de parere ca o crema oricare ar fi marca cu SPF 25-30 este suficienta pentru copii de la 1 an in sus si fara probleme majore de ten (adica culoare normala, nu foarte blonzi, fara sensibilitate la soare). hai maxim 45.
dar ocebine are dreptate, intre 30 si 45 diferenta e infima.
Marcelle, 15 pentru bronzare initiala e cam mic. incearca sa gasesti macar 20 daca nu 25. pupici ca nu te-am mai vazut de mult!
Roxana
mamica.emma spune:
Micuta mea are 5 luni si 2 saptamani. Am incercat sa o protejez de soare, dar tot are piciorusele mai bronzate. Sa spunem ca sorele din Mallorca e neiertator. A trebuit sa incepem sa ii dam cu cremutza. Folosim de la Vichy, IP30,pt. copii, pt. piele deschisa la culoare sau sensibila. Spune ca e hipoalergenic. I-m dat doar de cateva ori. Pana acum pare ok. PEdiatra ne-a spus sa o dau cu crema. Nu mi-a interzis, nici recomandat nimic.
ad_rianna spune:
am o prietena medic si mi-a zis ca in fiecare an cand merge cu fetita in concediu foloseste o crema cu factor mare de protectie, cred ca peste 60 si nu are nicio problema cu soarele4. vom merge si noi anul asta la mare dar inca nu am cumparat crema de protectie, vreau oricum sa cumpar una cu FP cat de mare ca sa nu avem problema, mai ales ca tudor a avut dermatita atopica care i-a fost tratata f. bine, insa mai are o oarecare sensibilitate si nu vreau sa apara probleme. iar eu ca si sabina cand ajung la mare imi iese pe piele o eruptie, niste bubitze ca de la urzica si ma mananca foarte tare. insa eu deja stiu metoda (pt. ca nu trece cu absolut nimik, orice crema as folosi) merg la policlinica...perfuzie cu hemisucinat de ca si mg si apoi nu mai am nimik, pot sta la soare la nesfarsit. asa ca sabina si fetele care mai aveti problema asta de la soare puteti proceda si voi la fel. e la indicatia medicului, nu am stabilit eu asa.... a si am uitat sa va zic ca eruptia asta imi apare doar la mare, oriunde altundeva pot sta ziua intreaga la soare si nu am nimik
am intrat aici sa vad daca stiti vreo marca de creme solare. eu mai folosesc produse de la avene pt pielicica sensibila a lui tudor si am incredere in ele, asa ca probabil voi cauta din gama asta
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
flori76 spune:
Noi am luat anul trecut de aici,pentru nepotica noastra,crema Garnier cu factor de protectie 60.A dat-o mamica ei zilnic cat am stat pe litoral si chiar nu a avut nici o problema pitica.
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
anya spune:
Eu sunt invers decat Claujero. Asi vrea ca baietii mei sa fie cat mai bronzati. Daca ii dau cu crema cu factor de protectie peste 15 - ii am la toamna tot atat de albi ca si acum. Daca nu-i dau... iar nu e bine. Stie cineva vre-o crema care sa protejeza dar sa-i lase sa se si bronzeze? Am tot incercat diverse variante, dar n-am gasit. (Oricum baiatul cel mare e alergic la cremele de soare, asa ca la mare folosim varianta "tricou de sacrificiu" + umbra dupa anumita ora).
speed spune:
anya, nu cred ca exista asemenea crema...eu zic ca e mai important sa-i protejezi decit sa-i ai bronzati.
alt aspect important e sa nu se exagereze nici cu cremele de protectie,in sensul ca nu e indicat sa reaplicam copiilor (sau noua insine) crema toata ziua in scopul de a sta la soare toata ziua.chiar si cu crema de protectie statul la soare prea mult tot dauneaza,nu exista protectie absoluta.deci ideal e sa ne expunem nu mai mult de 2-3 ore pe zi direct la soare (cu crema de protectie,evident).ca sa fiu mai clara (ca nici chiar eu nu pricep prea bine ce-am scris ): ma refer la statul la plaja,sau la mersul la iarba verde etc cind ne expunem intentionat la soare-deci nu mai mult de 2-3 ore,chiar si cu crema de protectie.
Priscilla spune:
Am inceput sa-i dau lui Alex a mea cu crema de 3 zile si vad ca nu are nimic(reactii ale pielei).I-am luat de la Nivea Baby SPF 50.Noi oricum suntem fan Nivea Baby.
Iolanda Alexandra 10 luni
ocebine spune:
quote:
Originally posted by anya
Eu sunt invers decat Claujero. Asi vrea ca baietii mei sa fie cat mai bronzati. Daca ii dau cu crema cu factor de protectie peste 15 - ii am la toamna tot atat de albi ca si acum. Daca nu-i dau... iar nu e bine. Stie cineva vre-o crema care sa protejeza dar sa-i lase sa se si bronzeze? Am tot incercat diverse variante, dar n-am gasit. (Oricum baiatul cel mare e alergic la cremele de soare, asa ca la mare folosim varianta "tricou de sacrificiu" + umbra dupa anumita ora).
Anya
Anya, nu inteleg si pace de vrei sa le strici pielea copiilor tai. Bronzul este o "stricare" a pielii...cu cit ii bronzezi mai mult acum (pina in 18 ani) cu atit de mult le maresti sansele sa aiba cancer de piele mai tirziu. Care e baiul ca sint albi? Daca pielea lor este alba de la natura, lasa-i asa...Nu stiu de cite ori sa zic: orice bronz este daunator, in special la copiii sun 18 ani.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."