Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASOL ma bucur ca v-ati distrat si bravo lui Dav ca a stat cumintzel pe masina,spre deosebire de stim noi cine
MARAKI in sfarsit ai pus pozele de la Zoo.Eu am facut o multime dar au iesit ca ,nu se vad mai deloc pentru ca au pus astia vreo 2-3 randuri de gratii mai ales la alea mai periculoase gen ursi,lupi etc.
Asa ca daca puneam pozele vedeati doar gratiile

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASOL poate nu e carie totusi.Si eu m-am speriat odata,ii ramasese ceva negru de la mancare ...
Si in plus eu nu o pot spala pe dinti ca nu ma lasa deloc ,tine ea peria si va dati seama ca numai o baga aiurea prin gura ... mai reusesc sa o clatesc cu degetul,cand scap nemuscata ... De pasta de dinti nici vorba inca. Ce sa fac,astept sa mai creasca un pic ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si nu am mai stat la pensiune in bran,am stat la niste rude la zarnesti,s-a acomodat dav f repede,si pe d-nul la care am stat il cheama gigi si dav il striga zizi,bai ce scump ,imi vine sa-l mananc ca numai pot de drag ce imi e,gagici asa misto sentiment cand ii zic dav:iubeste pe mami si ma ia de urechi si ma pupa pe nas,pe obraz pe gura,si rade cu dintisorii aia mici,ma simt asa implinita,il ador.........creca is la ora de sentimentalisme..........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

moni-este carie,pt ca i-am dat si cu unghia pe dintisor ,crezand ca e ceva de la mancare si cu periutza si plus ca am o prietene tehnic.dentar care mi-a zis ca da,e carie ,dar e bine ca e pe dinte si nu langa gingii,adik nus cum a zis ea ca e la suprafatza,si am observat caria asta de acu vreao 3 sapt,deci nu are cum sa fie altceva..............
A papat dav al meu si la restaurant,cart nature cu piept de pui la gratar si mamalig cu branza si smantana,deci ne descurcam si fara blender,numai ca bucatelele de carne i le mai maruntesc io in gura mea,ca se ineaca ,e tare inecacios pieptul asta....
am urcat pe munte ,cam obositor cu dav calare cand la mine cand la tasu,a aruncat pietricele in rau........se distra f frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasol...fain ca a fost David cuminte. Eu am fost la Bran cand eram copila si as vrea sa mai merg. Am auzit ca Peles-ul e si mai fain, merita vazut. Pasta de dinti eu folosesc Vademecum pt copii si o accepta. Nu cred ca are nimic daca l-ai spalat cu Colgate de adulti, aia de copii are gust de fructe ca sa fie accepta.
Moni..ai incercat cu paste pt copii? Dani are vademecum de capsuni si ii place f mult. Si Dani se spala singur, la inceput il spal eu cum vreau si cat vreau, apoi ii las lui peria. intr-o seara s-a culcat cu ea ca nu vroia sa o mai lase din mana si decat sa planga inainte de culcare mai bine i-am lasat-o acolo.
Azi auzit la stiri despre Nisipurile de Aur? Atata au laudat statiunea aia si acum oamenii care au fost acolo au fost tare nemultumiti. La 4 romani le-au furat masinile, nebunie in parcari si pe strada. conditiile nu erau cum se arata pe site si in pliante, pt niste informatii bulgarii iti cer bani..etc

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

bee-felicitari pt baietel,si cat mai putine greturi1
irinatunza-mi-ai chelit nora,pai frumos asa,dav de ce-o s-o mai traga acum?,lasa ca-i creste rpd,ca la dav a crescut rpd si nu stiu dak mai des,dar e mai tare firul si mai aspru,oricum vrem sa repetam figura iar,si mie mi-e tare drag chelios ca si sabi de altfel.....
Bianca-la sinaia nu am ajuns,ca se innourase nitel,dar e frumos la peles am fost cand eram insarcinata cu dav.....
o sa-i si io lui dav pasta pt copii si o sa-l spal de acum obligatoriu si dim si seara ,sa vedem de scapam de urata de negreala,imi e asa ciuda ca are niste dintisori asa frumosi si albi,nu vreau sa i se strice.........sa vad ce zice maine si doctora.
Denisa-sanatate emmei.........si voua........

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasol
deci ne descurcam si fara blender,numai ca bucatelele de carne i le mai maruntesc io in gura mea,

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

aaaaaaaa........si am urcat si sus la poaiana brasov,mama ce era numai bucuresteni,si ce mai de-a vile numai de 4 stele ce au aparut ca ciupercile dupa ploaie,merg la o tigara si revin de o mai fi careva........

Mergi la inceput

Anasol, la culcare pune-i pasta de dinti pe dintisorul cariat si nu il spala. Macar sa nu se adanceasca ca de trecut nu trece din pacate si pana schimba dintii mai trece mult timp.

Craciun 2006

Mergi la inceput

bianca,pai cum am mai zis incepuse si dintisorul de alaturi sa se inegreasca ff putin si l-am spalat si numai e, e alb,si m-am gandit ca poate s-o intampla si cu asta la fel,sa nu fie carie oare,dar ce sa fie de atata timp?

Mergi la inceput