Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONICILOR- nu m-am suparat pe Bianca, legat de educatzie- dar m-a deranjat faptul ca a pus repede un calificativ ca Emma e sensibila, si eu imi cunosc copilul si stiu ca nu e, ca a devenit mai sensibila cu nasul, era normal din moment ce la cresa e focar de asa ceva, ok- sper ca am fost clara- nu vreau sa starnesc alte ocmentarii, iar dc iau pauza nu o iau din cauza nimanui, ci ca asa simt ca e mai bine pt mine si copii mei, deocamdata.Pina gasesc o solutzie si ma mai destresez, na..

Denisa 30+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Apropo de alergii,Diana stranuta la ... soare! Asta e alergie?

V-am povestit ce reactie a avut Diana cand s-a trezit dimineatza intr-o camera necunoscuta? S-a uitat primprejur si a bufnit-o rasul
Inainte de a pleca de acasa,ea dormea inca si m-am apucat sa ma epilez ,numa' m-am trezit cu ea in baie razand cu gura pana la urechi ... tare amuzant i s-a parut

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

DENISA pai eu pe DC ma destresez la greu ,de ce nu faci la fel?

IOAIII pai stai ca tu esti cea prea sensibila nu Emma
Fug ca pute asta ca un sconcs,cred ca e a patra oara azi,plus ca e tot cu degetele-n gura si e cam nervoasa.Eu zic ca se intrevad niste dintzosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,eu te inteleg perfect pt ca acelasi lucru l-am patit si eu cu dani.degeaba spune toata lumea ca trebuie sa se imunizeze,pai eu pe dani l-am dus 7 zile cu intreruperi si mi-a fost bolnav 3 luni.numai eu stiu cat am tras cu el cu nasucul si cu tuse....sper sa gasesti o bona ceva sa te ajute
CATA,felicitari pt mica vedeta
dani se pare ca are colici,de aici o parte din maraiala lui,mi-a adormit cu niste urlete si se chinuia sa traga bashinele...a avut 2 scaune cam moi azi,sper sa nu o dea pe subtzirica
IOANA ce mai face razvanel?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

DENISA fi serioasa,pai cati au zis de Diana,ba ca are parul rar,ba ca are gura mare,ba ca e prea mica,ba ca e slaba ... ar fi culmea sa ma supar,ma distrez si gata Unii au dreptate,unii nu ... putin imi pasa.
Gata chiar ca fug acum ...
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Denisa, ti-am explicat pe PM. Sper sa nu te supere ceea ce ti-am scris. Faptul ca am spus ca e mai sensibila nu e un diagnostic si nu ti-am catalogat nici cum copila!!
Moni, si Dani stranuta la soare. Si sotul meu stranata la soare. Odata era la el in brate, au iesit din bloc si da-i pe stranutat amandoi la unison de 2 ori. E tipic pt ei pe mine ma distreaza. Cumnatul meu cand vrea sa stranute si nu poate iasa la soare.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

MARAKI setul ala cum zici ca are si Angelo l-am primit cadou de la vara-mea din Germania,asta e explicatia.

Azi pana am gatit a stat foarte cuminte Diana in scaunul de masa.I-am pus pufuleti intr-un castron si i-am dat furculitza de plastic. Dupa aia i-am mai dat castronul de la setul asta si linguritza si i-a tot mutat din unul in altul. Mai tarziu i-am dat si cana cu capac de la set si acolo sa vedeti manevre,vreo juma de oara a tot scos si pus la loc capacul, a umplut cana cu pufuleti,a golit-o etc.

Si ca sa o mai si laud,mai are o multime de cuvinte noi in vocabular,nu prea le mai tin minte pe toate.De exemplu acum seara a zis DIZI (dintzi), poc (PORC),oi,bou ... Acuma sa nu va ganditi ca le zice toata ziua,dar daca ii zic un cuvant,il repeta imediat daca ii cer si daca poate.Nu stiu de ce nu vrea sa zica "vaca" inca ... I-am zis sa zica vaca si a zis tata si s-a si uitat la el.I-am precizat ca ala nu e vaca e bou Nu cred ca stie ce e boul,asa ca i-am explicat ca e nenea de la vaca S-a uitat cam mirata
Am invatat-o in seara asta si burta,degetele,fruntea si gatul.Burta si degetele le-a aratat imediat,iar gatul si fruntea nu intotdeauna,se mai blocheaza.Ca eu o intreb intai alea pe care le stie,nas ,urechi,maini etc. si brusc o intreb unul nou

Mergi la inceput

salut,am sosit si noi acasa acu spre seara.........ce sa va povestesc dav a fost f cuminte,sociabil(el care se rusina la greu si statea cu capul in pamant),am fost la bran,la busteni,am urcat cu telecabina ,i-a placut tare,ne-am plimbat prin predeal,am fost si la plaiul foii,la piatra craiului.Pe masina nu am avut treaba cu el,noptile le-a dormit super,cred ca l-a doborat aerul tare de munte,vremea a fost frumoasa cu exceptia unor mici ploi(de vara).....ne-am simtit super si cred ca vom repeta figura in curand.........

Mergi la inceput

cred ca ii place mai mult in deplasare,ca stam afara tot timpul,ca vad de cum am ajuns acasa e marait,ne omoara niste dinti si masele.
Fetele dav are cariat un dintisor,cred ca e carie,ca e un pic negru,prima data am zis ca e murdar de ceva,dar nu....,ieri cand ne-am uitat la el in guritza incepea sa se inegreasca si cel de langa si ce credetzi,l-am spalt pe dintisori si vad ca pe al doile dinte nu mai nik,e alb curat,si pe cel mai negru acum e mai bine,maine oricum merg si la dr sa vedem care-i treaba,s-o luam din timp ,sa nu se strice toti dintii,poate ne tre un supliment de calciu ceva,oricum continui cu operatiunea spalat pe dintisori,.........o intrebare are ceva dak i-am pus pasta colgate,adik nu pt copii?........

Mergi la inceput