Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Noi la 9,30 ne-am trezit ...
Pana pregateste tati micul dejun am zis sa bag nasul,ca tot e Diana ocupata cu caruciorul de papusi ... se pare ca i-a lipsit,desi a avut in ce se catzara pe acolo.
Eu am un munte de haine de spalat,cred ca nu intra in trei ture
Si eu am uitat sa va povestesc o faza.La tzara dupa inmormantare a fost pomana.Am fost si eu si Ghitza.Diana inca dormea,o pazea tati.Dupa ce am mancat am mers dupa ea si dupa tati sa vina si el sa manance si pe Diana voiau sa o vada . Exact cand am ajuns la poarta ... ieseau babele pe rand,isi luau ramas bun de la sotia mortului si ieseau. Noi am asteptat in fatza portii sa iasa puhoiul,am zis ca intram dupa aia.Doar ca pe Diana a apucat-o facutul de "Pa" Si cum iesea cate o baba cum se trezea cu un ghemotoc in rosu care ii facea "pa pa" Si erau muuuuuuulte babe si mosi in negru ... la toti le-a facut,merita sa vezi moacele alora.Si comentarii,evident.Plecau aia razand de la inmormantare
Merg sa pun o tura de haine la spalat ... si ma intorc sa imi mbeau cafeaua la PC .

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

MIRA am uiat,ziceai de sandale,da am vazut foarte faine si sandale,si saboti si in Arad si in Oradea. Sunt in jur de 100 RON. Probabil ca in Timisoara sunt si mai faine modele si eventual si mai scumpe Ai de unde alege,numai sa vii !

Diana mea se jeluie cand o schimbi si nu vrea ,striga "aiaia aiaia aiaia !!! " Mai face careva asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza si de la mine...eu la ca azi noapte am venit pe la 2 acasa dupa ce am colindat cu prietenii centrul ca sa cautam tigari ca au ramas fara.Ne-am distrat de numa, dintre toti au am fost singura apta de condus. Ei au mai ramas acolo, dar noi a trebuit sa venim Copii sunt la socrii asha ca sunt solo acasa. Aici e vreme de toata jena, sunt 15.5 grade, e cand soare sand innorat. In fatza blocului la mine la farmacie s-a pus un panou care imi arata tot timpul gradele de afara.
Moni faine pozele din minivacantza. La Diana ii sta mai bine in roz decat in rosu...adica mie imi place mai mult. Despre picior am sa urmaresc sa vad, dar iti spun ca cateodata umbla cu stangul spre interior.
Cata..ai grija cu bonele...sa nu iti iei vreuna tinerica si daca mai si doarme la tine. De ce vrei sa doarma la tine o zi pe sapt? Daca vreti sa plecati nu o poti lasa la mama ta?
Irina...pai intreab-o pe cumnata ta de unde i-a cumparat si du-te si schimba-i. Daca nu sunt mai mici ii cumperi alceva de banii aia. Sau poti sa ii pastrezi pana creste.
Si eu pastrez hainele lui Dani pana creste, am haine aici pana la 4 ani ca urmatoarele urmeaza sa le primesc pe parcurs de la sora mea. Cu ce i-am cumparat eu si ce are as putea creste linistita doi copii
Cred ca toata lumea e libera azi, pe la gratare , numai eu in casa. Daca e frumos dupa-masa voi iesii cu Dani pe undeva, daca nu nush ce facem
Denisa, ai un pescar in casa.Eu nu ma omor dupa peste, sotul meu nu pescuieste, el prefera sa mearga cu pusca pe coclauri sa impuste ce poate.Cred ca deja nu mai ai rabdare sa mergi la servici. Si eu le-am spus ca o sa plec in decembrie in prenatal dar m-am dus in noiembrie ca nu mai aveam stare sa stau atatea ore pe scaun.
Si cam atat..nimic nou ...am deschis geamul si mi-au inghetzat mainile.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

quote:
Originally posted by monica70

Gata am adormit strumfulitza!
Am ajuns pe la 20,30 dar au venit p-aci mami cu Catalina,nepoata din Oltenia si cu varul din Timisoara si sotia - au ramas cu masina in pana in Arad (erau la ceva repetitii ca-s violonisti)

Tareeee....

Maica-sa e olteanca mica, bruneta cu ochi negrii ca o tiganca ,taica-su moldovean inalt,slab, blond cu parul cretz si cu ochi albastrii Mi se parea un cuplu tare ciudat la nunta
Mai, ma lasi ? Deja ma umfla rasul...

Dar sa va zic ce calatorie am avut Din pacate am venit cu un accelerat normal,cu compartimente si era aproape gol.Cu noi era doar un tip care avea chef sa doarma.Precis a reusit A facut Diana un circ de vai si amar. Prima ora a mai mers cumva,am mai scos artileria grea - borseta cu elastice de par si a mai stat ocupata .Le scotea pe rand ... cu ajutorul periutzei ei de dinti pe urma le punea la loc si tot asa.Dar nu ii tacea gura o clipa Voia suc,incepea sa zbiere "apa apa" . (a baut 2 bibe de 150 ml de suc) I-am dat orice de prin bagaje,numai sa taca,dar s-a saturat de toate. Ea voia afara - pe hol si jos din tren A inceput sa strige mama,baba,tata,apa,caca,DIDA ... toate cuvintele ce le stie ... parca numai in ciuda ..... Dupa ce a trecut o ora,a doua ora a fost jale ...
Urlete,tipete "pa pa" ... unde sa o las pe hol in curent si fum de tigara?
Baiul cel mare a fost ca nu a avut public Tot a incercat sa il agatze pe tipul din compartiment (ii facea pa) dar ala,statea cu ochii inchisi si cred ca facea cu nervii
La coborare si-a revenit pe hol,cat i-au tinut companie niste babe ... astea ii lipseau

Fata, nu-i posibil asa ceva, lesin de ras, nu altceva!!!! Vaaai, e mortala si fenomenala, baietii mei dorm si ii voi trezi !!! Asta da calatorie cu trenul, pe bune.
Cat despre descrierea rudelor... nota 10, Moni. In realitate trebuie sa fie si mai haiosi...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

ASTERY razi tu razi,da sa fi fost in locul nostru Iti dai seama ce s-o fi gandit omul ala "uite la astia cum au educat-o ,cat e de razgaiata etc. ... Lui Ghitza cred ca i se urcase tensiunea la 200 de nervi
Noi iesim abia dupa amiaza ,asa ca mai bantui.Merg in bucatarie un pic sa actionez ceva,ca mi-a curatat Ghitza legumele: fac supa de gulii,cartofi prajiti si pentru diseara dovlecei pane.Zici ca suntem vegetarieni , dar astea se fac rapid si cam atat mai am prin frigider,nici nu ma stresez cu aprovizionarea,ca pe Ghitza o sa il trec pe supa de varza ca a facut deja burta Si eu pap en gros de la catering Pentru Diana imi aduce mami supa de pui (desi a mancat asa ceva zilnic si in deplasare ...) dar o sa ii dau si de gulii ca ii place.

Mergi la inceput

Breee dar chiar nu e nimeni? Toata lumea la gratare?

Eu am papat deja cartofi prajiti cu salata tzatziki ... nu sunt sigura ca am facut-o bine,ca nu stiu reteta. Am comandat odata la catering si am facut-o dupa ochi,asa cum mi s-a parut ca are trebui facuta : am taiat un castravete mare felii,am pus sare,niste frunze de patrunjel ca tot le pregatisem pentru supa si am turnat o cutie de iaurt.Pentru ca mi s-a parut ca nu e destul de acru,am pus si o linguritza de otzet din mere si mere ... si ... abia i-a mai ramas si lui Ghitza sa guste un pic
MARAKI tu trebuie sa stii,care e reteta originala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Nici nou nu suntem la gratar ca ici tuna si eu am carnea pregatita in frigider pt gratare . Si ieri a fot asa de cald . Imi vine sa mor de ciuda .
A venit mama ieri , cu o gramada de cadouri pt Clara q si noi . I-a adus un iepurila care canta, da din picior si din urechi , Clara e super incantata de el. Carucior de papusi , o camila de jucarie, periute de dinti, canita , bluzite, sosete si o punga de carnati numai pt Clara .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Eu o distrez pe Diana cu asa ceva
http://www.youtube.com/watch?v=H66RM4_Rj-M&mode=related&search=ANA
Mie imi place cum se misca asta:
http://www.youtube.com/watch?v=P0sy8qAQo40&feature=PlayList&p=52907BEA8F78F62F&index=18
Si imi plac la nebunie ZDOB si ZDUP
http://www.youtube.com/watch?v=5ezl2RGAzUU&feature=PlayList&p=52907BEA8F78F62F&index=10

Sper sa o culcam imediat pe Diana ,numai sa colaboreze!

ANA super,cred ca e incantata Clara! Mai pune-ne si poze cu ea!

Mergi la inceput

Mai, am citit acum la un subiect cu creme de protectie solara la copii,eu am uitat cu totul de asa ceva ...
Diana e si ea ca tzarancile cum zicea Daniela,e neagra deja pe fatza si pe maini si vad ca nu s-a ars.Pentru la vara o sa trebuiasca sa o dau daca mergm la mare.Acum are ceva ca nu i-am dat cu nimic? A prins-o soarele treptat cand era la plimbare. Voi i-ati cremalit cand ieseati afara si era soare?
Eu am vazut la nepoata ca dupa baie le punea ulei de corp in par ,n-am mai vazut asa ceva Eu i-am pus doar de 2 ori cand a avut cojite mai demult,sa se inmoaie si dupa vreo ora am spalat-o pe cap ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by monica70

Breee dar chiar nu e nimeni? Toata lumea la gratare?

Eu am papat deja cartofi prajiti cu salata tzatziki ... nu sunt sigura ca am facut-o bine,ca nu stiu reteta. Am comandat odata la catering si am facut-o dupa ochi,asa cum mi s-a parut ca are trebui facuta : am taiat un castravete mare felii,am pus sare,niste frunze de patrunjel ca tot le pregatisem pentru supa si am turnat o cutie de iaurt.Pentru ca mi s-a parut ca nu e destul de acru,am pus si o linguritza de otzet din mere si mere ... si ... abia i-a mai ramas si lui Ghitza sa guste un pic
MARAKI tu trebuie sa stii,care e reteta originala?

Soacra-mea e experta! Se taie castravete verde bucati mici,mici, usturoi pisat( fara asta nu e tzatziki ), iaurt simplu mai gras si sare. Fara verdeata!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput