Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 22
irinatunza spune:
Bianca, felicitari pt sarcina finutei tale ! sa aiba sarcina usoara !
A primit Sabina niste ciorapi superbi de la cumatra, o pereche lila si o pereche fistic. Da's mari, pentru 6-8 ani. Eu nu stiu cum cumpara cumatra asta a mea lucruri fara sa se uite si la talie. Are deja o gramada de hainute pt cind va fi mai mare.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
monica70 spune:
Am pus cateva poze,merg la baitza si revin!
http://www.dropshots.com/moni3
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi!
Bee FELICITARI PENTRU BAIETEL!!!!! SA VA TRAIASCA SI SA SCAPI CU BINE!Si eu am avut greturi pana in luna a 7-a parca si apoi aciditate de era mai rau decat cu greturi, dar trece, sanatos sa fie si sa ai o nastere usoara. Pupici Anucai.
Vad ca vb despre copilasi pletosi si chelosi
mie una mi se par adorabili tori si rasi in cap sunt frumosi, fara exceptii. Chiar am vazut si pozele puse de Toaca si de Irinutza, tare scumpilei sunt.Dropsul merge f prost nu am reusit decat foarte greu sa vad pozele, comentarii nu am putut lasa ca nu se incarca cum trebuie fisierul.
Catalina felicitari pt Bia
la cat mai multe aparitii !
Denisa, eu una zic sa nu te mai stresezi cu nimic, important e sa fi tu bine si bb lasa ca o sa se descurce la serviciu si fara tine.Pupici de la noi pt tine si bb si pt Emma cea bolnavioara.
Moni tare frumoase sunt si pozele voastre, vad ca v-ati distrat nu gluma, Dia imi pare tare mare in poze si in rosu arata bestial, un
de la Alain.
Eu de cand i-am tuns parul lui Alain i s-a mai intarit firul de par si dupa ce mai creste putin o sa i-l tund din nou, despre tunsul la ) nu stiu ce sa zic, poate are efect poate nu cred ca si ca predispozitia genetica isi spune cuvantul pana la urma dar ei sunt frumosi si asa tunsulici, pe mine tare ma distreaza cand vad un bb tuns asa.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
monica70 spune:
Gata am adormit strumfulitza!
Am ajuns pe la 20,30 dar au venit p-aci mami cu Catalina,nepoata din Oltenia si cu varul din Timisoara si sotia - au ramas cu masina in pana in Arad
(erau la ceva repetitii ca-s violonisti)
Toti voiau sa o vada pe Diana asa ca ... asta e ...
Maine iar avem plimbari ca trebuie sa o scoatem pe Catalina in oras,asa ca probabil o ducem pe Malul Muresului,pe strand si prin oras ... La prima vedere imi place, e dragutza, bruneta (nu chiar ca maica-sa) cu parul lung-lung si cretz ! De fapt de mica era frumoasa.Maica-sa e olteanca mica, bruneta cu ochi negrii ca o tiganca ,taica-su moldovean inalt,slab, blond cu parul cretz si cu ochi albastrii
Mi se parea un cuplu tare ciudat la nunta
Dar sa va zic ce calatorie am avut
Din pacate am venit cu un accelerat normal,cu compartimente si era aproape gol.Cu noi era doar un tip care avea chef sa doarma.Precis a reusit
A facut Diana un circ de vai si amar. Prima ora a mai mers cumva,am mai scos artileria grea - borseta cu elastice de par si a mai stat ocupata .Le scotea pe rand ... cu ajutorul periutzei ei de dinti
pe urma le punea la loc si tot asa.Dar nu ii tacea gura o clipa
Voia suc,incepea sa zbiere "apa apa" . (a baut 2 bibe de 150 ml de suc) I-am dat orice de prin bagaje,numai sa taca,dar s-a saturat de toate. Ea voia afara - pe hol si jos din tren 
A inceput sa strige mama,baba,tata,apa,caca,DIDA ... toate cuvintele ce le stie ... parca numai in ciuda ..... Dupa ce a trecut o ora,a doua ora a fost jale ...
Urlete,tipete "pa pa" ... unde sa o las pe hol in curent si fum de tigara?
Baiul cel mare a fost ca nu a avut public
Tot a incercat sa il agatze pe tipul din compartiment (ii facea pa) dar ala,statea cu ochii inchisi si cred ca facea cu nervii ![]()
La coborare si-a revenit pe hol,cat i-au tinut companie niste babe ... astea ii lipseau

monica70 spune:
ANA sa stii ca si eu am vrut sa o las pe Diana intr-o chestie d-aia de tunel,dar exact de aia imi era frica ... cum o mai recuperez??? Ca asta e capoasa rau,daca o strig nu vine,numai cand vrea ea.Ma si vedeam si eu p-acolo
Asa ca am renuntat.Bravo lui Tibi!
Pana la urma am urcat-o pe o platforma mai mica si de acolo s-a dat singura pe tobogan, a venit,s-a pus in fund si si-a dat drumul de mai multe ori. E innebunita dupa tobogan.De exemplu pe Nicu nu il poate da,ca si daca il tine ea ,plange ... Am vazut si fetitze mai mari carora le era frica pe ... hinte,chiar si pe leaganul ala mare si comod !!! Apropo ,asa s-a labartzat si relaxat Diana pe el,ca daca o mai lasam 5 minute adormea tun ![]()
monica70 spune:
IRINA las ca stau hainele alea acolo,o asteapta pe Sabina! Mai bine mai mari decat prea mici!
Noi iar ne-am trezit cu vreo 3 rochitze draguutze si o fustita,mi le-a indesat matusa-mea in plasa,ca nu mai incap pe nepotica Raluca.
Si
pentru cheliutza Sabinei,nu ca n-ar fi frumoasa si asa ,are niste ochi superbi 
BIANCA distractie palcuta la chef! Sa ma ti la curent la faza cu calcatul intr-o parte.Trebuie sa ma uit mai atent si eu,dar s-ar putea sa ai dreptate,poate doar o jeneaza fiind prea mari,ca probabil s-ar vedea la pantofiori daca ar fi suciti ...
SILVI si eu cred ca tine de genetica,nu neaparat de tuns. Si cum vedeti la copii pe cum cresc,se schimba culoarea parului,asa se schimba si firul,se mai indeseste ... nu cred ca are legatura cu chelitul.
DENISA lasa stresul,mai importanta e Emma,si sa nu te prind ca o chelesti ca vin cu 

dupa tine.Las-o crezta ca sorela ![]()
miraklucker spune:
Buna seara gagici!!
Va scriu si eu cateva raqnduri inaite de a ma baga la culcarica.
Bee, felicitari pentru baitel, ...sa stii ca si eu am avut greturi numai la David dar au tinut ...o saptamana. La fete nici macar atat. Am vazut-o pe Ana, ce mare s-a facut, si ce par frumos are. David are un prieten vecin aici cu noi, tot asa culoare frumoasa are, dar la baiti parca nu e asa interesant.
Moni, dar sandale de femei, ai vazut ceva frumoase? Ca ma bate gandul sa astept pana vin acasa sa-mi cumpar ceva, dar precis nu o sa am prea mult timp sa caut. Sau merita? Cam cat costa? ....ma tot minunez cat sunt de scumpe toate, eu le_am cumparat mai iefini papucii aici...bine ca de gasit gasesti si pana la 100fr= 200lei,
.
Noi ne pregatim de 1 mai. Eu sunt libera. Nu toate cantoanele au liber. Nu plecam nici unde, deobicei organizam ceva iesire, maine va fi destul tam-tam la noi in oras. O sa vine vreo 3 locomotive cu abur cu vagoane cu tot, un din Germania, una din Basel, si una de nu stiu unde, plus un vapor cu abur, plus Oldtimer Autos. David e super incantat, locomotilele cu abur sunt pasiunea lui. Nu stiu daca vom reusii sa ne si plimbam cu vreuna din ele, biletele s-au vandut dinainte.
Cand ajungem in Romania, de fiecare data mergem la Resita la Muzeul de locomotive. E regula, nu se poate altfel.
.
...eu nu am tuns copii chei, stiu ca nu foloseste la nimic. Cu ce te nasti cu aia ramai. Sora-mea le-a tuns pe amandou fete pe la 1 ani, ca poate totusi.... da,de unde daca au mostenit-o amandoua pe ea
.
....Selin creste, e tot mai smechera, stau mult pe afara cu vremea asta nu poti sa-i mai ti deloc in casa. Avem 2 dinti si inca doua urme de dinti. Nu mananca mai nimic toata ziua. Bea doua sticle de lapte de aprox 300ml una pe la 11 cand se culca de pranz si una pe la 8 cand se culca seara. La cina daca mai ciuguleste cate ceva, in special supa daca-i fac cu bucatele de paine muiata in ea. cand se scoala de dupamasa nu vrea in nici un chip pranzul, apoi ies afara mananca ceva fructe sau biscuiti si asa traieste pana seara.....dar e grasuna, o simti cand o iei in brate si nimeni nu ne crede cand spunem ca nu manaca. ![]()
...sa stiti ca sunt aici, va mai citesc asa pe sarite cate o postare, doua, apoi iar inchid pagina, ca de...sunt la servici, doar ca de scris mai greu.
Abia astept sa plecam in vacanta peste 2 saptamani, si peste o luna ACASA
.
Va pup, ...sa mancati un mic si sa beti o gura de bere maine si pentru mine![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
loren@ spune:
Neata fetele
..Bia imi da trezirea de 2 zile la 6 asa ca sunt matinala...azi tot in plimbari o tinem..apropo, ieri la Mall Bia s-a dus la un baiat de 5 ani si i-a pus capul pe piept...ala a percutat si au inceput sa se fugareasca pe dupa rafturi...ea cu o sanda de un fel si un pantof de altul, ca deh era in probe, nu-i mai pasa de nimik, doar doar sa puna mina pe pusti!
Mira cred ca numai Selin are doar 2 dintisori, dar si cind i-or iesi sa vezi ce se pune pe mincat!
Biei i-a iesit si a3-a masea..doar 2 colti pentru moment!
La capitolul vocabular ma tot freaca cu "pache", care nu stiu ce inseamna si zice mai nou si "ou"..
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
anasebe spune:
Cata Cred ca Bia vrea sa apara si la ProTv de tot zice Pache...cica s-o duci in Pache Protopopescu. Pup frumoasa starleta.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
loren@ spune:
Ana am uitat sa-ti multumesc pentru sfaturile cu bona..te-ai scos ce sa zic..vreau si io!Inca caut..Da, sunt sigura ca vrea iar la TV
..adica daca ar mai fi rost de distrus ceva sau de fugarit vreun baietel!
Pupici multi lui Tibi..barbat mumos!
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete