Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
...helou??!!! (..ou.....ou...ou....ou....)
e cineva?? (..va....va....va....va......)
in afara de ecou?? (again:..ou...ou...ou.......) :)))

DAA! DAA! Daa! daa!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

miro mi-as vota si eu nora daca as stii unde

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

donia, exact la asta ma gandeam.. din lipsa de activitate, sa editez mesaju' ala, sa scriu in ordine descrescatoare, in mai multe culori, la un rand jumate, centrat, etc.... :)))))
si acuma, pe bune.. care-i faza, e cu greva??? semnam si-o dam anonima??? :)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

multumesc tuturor celor care mi-au votat piciul. si o

Am vazut un mesaj de la o noua mami care vrea sa adere la grup - voiam sa-i urez bine a venit si s-o trec in lista - dar zau ca nu-i mai gasesc mesajul. Am avut eu vedenii? Nu a mai vazut-o nimeni?

si revin dupa baita.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

mirona, ba da, cum sa nu.. roxanal.. cu bebe ioana, parca... pe 12 decembrie... daca ma mai concentrez nitel, cred ca iti zic si-adresa de-acasa :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Miro nu ai vedenii este o fata noua
Bun venit la noi

MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)

poze bebita Mario Gabriel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanal

ne primiti si pe noi ?
Ioana Teodora, 12.12.2006 ora 18.20 ? - nastere naturala, scor apgar 7, 2,850 kg, 49 cm-nasterea ei, aici :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

multumim

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

asta e postarea.. era pe pagina cealalta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

helau a_dejule maica, helau...
urechea motanului e mai bine?

incep prin a mentiona ca scroll-ul meu mere tare bine...eu sunt de felul meu toleranta. si neutra pe deasupra..dar o sa mor cu elvetia de gat de nu zic ceva..

Ariadna am observat ca in fiecare mesaj(sau aproape in fiecare mesaj, asta ca nu cumva sa scrii din nou acelasi lucru..) ne tragi de urechi ca nu iti citim cu atentie postarile. Se prea poate sa ai dreptate. Dar la fel de adevarat e ca tot aproape fiecare din mesajele tale are un ac la adreasa uneia dintre fete. Poate ar trebui sa iti revizui tu atitudinea si apoi sa ne pui pe noi la colt.

pentru restul trupei din colt, in genunchi pe coji de nuci..

Sandy Bell..jdiu..telepatie sa fie...eu insa nu-mi amintesc de nici o melodie, in schimb plangea fata mea ieri cu gura in jurul capului pentru ca nu ma miscam destul de repede cu nenorocita aia de sticla dom'le..si pe mine m-a pufnit rasul amintindu-mi de Sandy Bell si lacrimile ei care ii zburau in dreapta si stanga cand dadea apa la soricei.

am uitat ieri sa ii urez bun venit tovarasei doamna Ktrinel...

povestea povestilor e prea lunga pentru a fi scrisa azi,plus ca nu imi vine deloc sa relatez in mod amuzant cum fu atuncelea, caci mi-a venit azi ditamai facturocul pentru ale 2 geamuri sparte ....900 de euroi. 900...pai sa nu imi vina sa ...dai foc la casa ?

pot insa sa va relatez minunata intalnire cu tanti dieteticicana.
care zice urmatoarele:
- diversificarea se incepe la 6 luni
- cu pireu de morcov la borcan de cumparat, mai, ca de ce sa te obosesti sa faci tu acasa?!?
- si anume la masa de pranz
- si dupa aia se introduce cartoful...din alt soi de borcan
- si dupa aia vine fuga fuguta vaca/curcanul/puiul bio..tot la borcan..
- si numai DUPA AIA se introduce la masa de seara una fulg de orez.
- si NU se da suc de morcov la ora 10 dimineata ca in mama si copilu, cartea noastra cea de capatai..
nu tu supica, nu tu suculet, nu tu mar cu biscuiti..

S-a aratat in schimb foarte interesata de comfortul meu psihic, de capacitatea mea de a duce la capat asa o infruntare cu o bebeuca cu intoleranta la proteina din laptele de vaca.....

iar am luat-o peste scafarlie...

de batut shefa..io stiu...la cap sa invete precis..
eu mi-am luat-o pe cocoasa, nu de multe ori, sa tot fie vreo 4..de ultima imi aduc aminte bine, eram in clasa a 5-a..sau a 6-a...nu mai stiu,in orice caz de dupa-masa la scoala..si dimineata in loc sa invat citeam pe rupte..il descoperisem pe hugo si bagam intr-o disperare...vine al meu tata mai devreme acasa, afara ploua cu galeata, io cu cartea sub nas... aud masina, ascund cartea..vine tatal, zice temele mai..io zic pas..el zice ce ai facut pana la ora asta?
am spus ca m-am uitat pe geam la pisici. jur pe cuvant de pionier. atat m-a dus capul pe moment. m-am uitat pe geam la pisici.

ca o concluzie apoteotica, nu vreau sa lovesc vreodata shefa.
dar poate ca intr-o zi o sa ma convinga totusi sa ii mangai mai hotarat popoul.

chinico de Bea (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

si pentru ca ma uitat am din nou onoarea..

bun venit roxanal!

miro mai da o data linkul sa votam si noi.

chinico de Bea (13.12.2006)

Mergi la inceput

buuuunnn... ma duc sa sterg c-o carpa umeda copilu' (n-avem voie baita doua zile..), il hranesc, il adorm... cand ma intorc, toata lumea la careu, fac prezenta.... eeee.. pai se poate.... acu' ajung la 666 mesaje... scot biciu', cureaua (corsetu' negru de piele si cizmele peste genunchi, cu toc cui de vreo 12 cm... )....... nu de alta, da' avand vreo opzej' da kile..imaginea nu e chiar incantatoare :)))))))

Mergi la inceput