Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
marinar spune:
catalina mi-au dat lacrimile. offff, eu sunt mare si am nevoie de multa atentie si dragoste...oare ce o fi in sufletul ei?! Doamne ajuta sa merite, fratele tau sa se indrepte si sa fie totul ok pt ei ca familie.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ylilimic spune:
Catalina si eu raspund cu lacrimi la mesajul tau, poate totusi eforturile lor si suferinta sa nu fie in zadar. Dumnezeu sa ii ajute sa treaca cu bine!
Tu de ce crezic a sunt si copii ce isi iau viata din cauza lipsei parintilor, asa au ajuns TV sa traga un semnal de alarma, insa situatia financiar aii obliga pe parinti la asemenea decizii...
De regretat, ca si de Raluca Stroescu. Si ca sa vedeti ca nu e singura, la Galati ieri a mai fost inmormantata o fata de 24 de ani, a murit chiar la serviciu...aceleasi cauze.
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
buna dimineata la fetite!!!
ce faceti? va ca nu e toata lumea bine...
Flavia - mama, cum te mai simti, cum te descurci? te ajuta cineva? Ce frumoase sant papuselele, si identice, sau cel putin asa le vad eu! Oare nu le-ai mai incurcat intre timp.... multa rabdare la fetita!!!Si sanatate la alea mici!
maria - doamne ce ai de tras cu steriletul. Eu nu mi-am pus la recomandarea medicului care mi-a zis clar ca dupa ceza dar si in general dupa nastere un an nu e recomandat steriletul, nu stiu ce se intampla acolo dar eu am ascultat-o si un an stam la pastilute, sa-si revina toata alea de acolo....
Ylilimic - cata munca - atata respect!!! Sa fii sanatoasa sa ne mai faci surprize! Eu am vazut tot!
Catalina - stii ce e mai rau! Ca asa cum sufera nepotica ta - sufera foarte multi copii in Romania, pentru ca multi parinti sant nevoiti sa apuce drumurile pentru a munci si pentru a le oferi copiilor ce e mai bun.... si le ofera - haine, incaltaminte, jucarii, mancare, fructe si multe altele, dar nu le mai pot oferi toata dragostea si asistenta zi de zi! Asta e realitatea zilelor noastre! cam dura.... multa sanatate nepotelei tale si sa poata depasi cat mai usor pragul asta!
Doamne ce frumoase santeti in pozele alea in parc.... mor de oftica, vreau si eu cu voi acolo!!!! Mama cate carucioare - ca la magazin!!! Nu mai fiti nesuferite si nu mai puneti poze din astea ca mor de draci!!!!
Criss multa sanatate!
fetelor cu bb bolnavioari - multa sanatate!!! sa reveniti repede
Daconst spune:
Catalina,mi-au dat lacrimile si mie sa stii.Biata copila.Oare nu se putea sa mearga doar unul din parinti?Sau sa o ia cumva si pe ea?
Stiu ca e greu in tari straine,ca abia te descurci,dar bietii copii sufera si raman cu sechele.
Tu ne-ai mai povestit de fratele tau cind eram gravi,imi amintesc de problemele lui.Sper sa se indrepte,mai ales de dragul fetitei care inca nu poate intelege multe lucruri pe lumea asta.
Un pupic si o imbratisare calda pentru Alexandra!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
maria72 spune:
Neata fetele!
Lili eu am vazut-o pe Iulia exact din link-ul ala de deasupra mesajului meu, cap 18, pag 1. Acum daca intru nu mai sunt decat cateva poze. Cand am vazut-o eu nu erau pozele cu stelute sclipitoare. Poate asa te lamuresc cand ti s-au sters celelalte. Am mai cititi si vad ca te-ai elucidat unde a fost buba.
Gio nu este Mirena al meu. Habar nu am ce mi-a pus am dat 1,5 mil. Acum s-a oprit hemoragia dar tot mai e o sangerare. Am facut injectii cu hemostatice, asa mi-a prescris dr. Mi-e frica de aceasta reactie, poate e o reactie de respingere si atunci de ce ma mai tine cu el?
Mediterana am vb cu dr si nu a zis nimic de scos decat ca daca nu se opreste de tot cu hemostatice sa iau Exluton (un progesteron cred).
faza e ca eu alaptez si am bagat atatea in mine. Nu cumva a fost cam devreme sa mi-l pun, de ce m-o fi grabit medicul asa cu pusul steriletului, ca la indemnul lui l-am pus.
Roandre exact asa am fost si eu cand avea Iulia 2 luni. Fugeam dintr-o camera in alta si ma spalam pe maini cand intram la cea mica. O saptamana le-am tinut separate dar pana la urma eu am fost cea care i-am transmis-o si celei mici. Ai tu grija sa nu o iei . Sanatate multa va doresc.Nu stiu ce sterilet mi-a pus, oricum nu e Mirena sigur ca l-am intrebat si a spus ca el nu mi-l recomanda pe acela hormonal.
Catalina e trist , sa ii ajute D-zeu!
Monu si Anis, sanatate multa
mama de Iulia
conchita spune:
teribil ce povestesti despre Alexandra, draga Catalina...bietul suflet de copil, ce poate fi mai dureros decat lipsa parintilor? m-a pocnit plansul instant, nu am cuvinte...era pe-aici pe dc la un moment dat o discutie, tot asa, despre parintii care pleaca la munca in strainatate si-si lasa copiii cu bunicii, matusile, etc. ce m-a frapat si m-a umplut de frustrarea neputintei a fost faptul ca au existat muuulte voci, de mame desigur, care au sustinut ca nu e nimic grav in asta si ca copilul oricum e prea mic sa simta despartirea si ca le va multumi cand va fi mare ca va avea bani sa-si cumpere ce doreste...
mami de Sonia Marie
ALINATXA spune:
Lilisor mii de pupici ptr activitatea ta aici........Multumim ca ne-ai inclus si pe noi
.
Eli mamaaa cum sa ma supar fatooo inebunisi?Azi acelasi loc aceaiasi ora da?![]()
Cine mai vrea un moghioros noi suntem acolo ....Intr-o ora ma tirez.Maine s-ar putea sa fac un herastrau.
Va pup!
adela2006 spune:
flavia ai 2 fetite superbe sunt convinsa ca tu le deosebesti dar cei ce vin in vizita ?
cred ca le e cam greu
roandre anis monu sper sa se faca bine puiutii , multa sanatate
lilica mi-ai umplut inimioara de mamica de mandrie 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
ALINATXA spune:
Inca ceva fetele.Eu sa stiti ca vad toate pozele tuturor insa e foarte greu sa scriu la fiecare in parte mai ales ca eu nu sunt tocmai o experta in a-mi organiza timpul sau o activitate.Uit de la mana pana la gura.TOTI BEBELUSHIII SUNT DE-A DREPTUL MINUNATI .
gio spune:
Catalina, la fel ca pe fete, m-a intristat tare mesajul tau...Saracuta fetita...
Flavia, sa-ti traiasca bebelusele, sunt absolut superbe!!! UItandu-ma la poze nici nu-mi vine sa cred cat de tare s-au schimbat!!
fetele, vin si eu in parc intr-o ora. o sun pe eli, sper ca vine si ea.
pup