Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Flavia-Ioana spune:
Buna fetelor !
Revin si eu dupa o lunga perioada de timp, va citesc zilnic, dar cate putin pt ca de cand ne-am facut mari (5 luni) suntem tare nazdravane !
Am crescut bine in ultimul timp, ne apropiem incet si sigur de 6 kg, nu ne place marul si portocala, dar morcovul si supa sa traiasca !
Papam 4 mese de laptic (180-200 ml), o masa de suc de morcovi si una de supa.
In rest, suntem rele foc, facem tambalau, au inceput sa se auda una pe cealalta, sa se vada, ce sa mai zic...e distractiv, e minunat, dar cand urla in cor...sa te tii ! 

Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc sa cresteti mari !
Am mai pus poze...va invitam sa ne vedeti !
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 23.11.2006
Pozicile noastre
Daconst spune:
Ivona,in Spock scrie ca s-ar putea ca cremele de plaja sa irite pielea.Ca sunt prea sensibili inca.
Ti-am vazut fimuletul cu mamaruta.E o dulcica!
Romaria,Anis,sanatate multa va dorim si noi!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Messa spune:
Lilimicule, maine iti pun draciutza la posta ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Daconst spune:
Flavia,ce ce mandrete de fetite aveti!Ce mari au crescut!Cum le deosebesti?Cred ca dupa suzete si manseta de la blugi.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
eli1977 spune:
Roandre, Anis, Monu, multa sanatate la pitici!
Lilisor, esti suuper, ai mai stat si sa ne pui in ordine alfabetica., multumim mult mult,;mamica dar eu nu pot deloc sa vad piticii!doar vreo 10..cateva poze cu mamici cu A, apoi Terbitza si al tau Adam pe final, atat vad..oare am ceva la pc?
Roandre, am uitat sa-ti zic, m-am uitat la poze, ai doi copii absolut superbi, fata!ma omoara Alexia cu ochisorii ei ca doua albastrele..imi pare asa rau ca e bolnavioara!
Alinatxa, iubita, te rog din suflet, nu te supara pe mine ca n-am venit azi, sau mai bine zis am plecat, crede-ma, ti-am dat sms..vai de capul meu la dentist, nu vrei sa stii..abia acum o ora mi-a trecut anestezia...ne vedem maine, da?
Flavia, ce mari au crescut buburuzele!ce frumoase sunt!
va pupam cu drag
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
Ivona1977 spune:
Flavia, ce frumoase sunt fetitele tale!
Dana, merci. Conchita, merci si tie de informatii. Nu cred ca o dadeam pe Ella cu lotiuni de plaja oricum, noi avem programat un Paris anul asta, nu mergem la mare. Doar asa in apropiere, dar la mine sotul nu are rabdare de plaja oricum, apa e rece si te ia vantul pe sus, vine fluxul si iti ia cearceaful etc. Deci la mare, doar in vizita, 5 minute, sao mirosim ![]()
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
conchita spune:
Ivona, cu placere 
cu lotiune trebuie sa dai bebele de fiecare data cand iesi afara la soare, dupa 6 luni, nu numai la plaja. cel putin asa se recomanda aici. mai mult, cica deloc soare pana la 6 luni. pielea copiiilor este extrem de sensibila si pot face arsuri chiar la umbra (la mare, sub umbrela fiind, din cauza razelor reflectate de apa marii).
Lili, absolut superb montajelul, toti bebelusii sunt rupti din soare de frumosi si de dulci. 
Liuda, am vrut sa-ti zic de mult, dar n-am avut prilejul, ca esti simpatica foc, mereu ma amuz la mesajele tale, povestesti cu atata pofta, imi faci si mie chef de vorba. :-)) 
sanatate bebelusilor cu rosu in gat!
mami de Sonia Marie
monu spune:
Anis, Roandre, sa scapati repede de rosu in gat. multa, multa sanatate.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
marinar spune:
neata
LA MULTE LUNISHOARE:
Ligia bb de cris68
lili vad ca ai facut ceva modificari dar tot 10 stelute vad.
flavia sunt superbe buburuzele.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Neata fetele, hop si noi. Matei e schimbat, mancat, acu se joaca, io cu cremvushtii si cafeaua in fata calc. Inainte sa ma apuc de trebi. Azi fac snitele. :)
Dadap, ai fost colega cu Raluca Stroescu? I-auzi mai! Si mie mi se pare absolut strigator la cer. Mai ales ca acum o scot pe ea vinovata ca era dependenta de munca, uitand complet cum e sa ai sefi pe care nu ii intereseaza ca si tu esti om si ca ai putere cu limite. Nu poti, afara, e coada la usa, asta se aude peste tot. Eu am lucrat intr-un astfel de loc inainte sa vin la scoala si am sfarsit in depresie la Obregia. Oricum, m-am oprit la timp (cred ca in al 12 lea ceas). Si asta pt ca am avut sot si mama care sa zica gata, nu se mai poate ACUM te opresti. Dar daca eram singura in Buc, platind chirie si toate celelalte si incercand sa imi fac un viitor pt ca nu e nimeni sa ma ajute? Sigur nu m-as fi oprit (ajunsesem sa dorm cu mobilul la cap pt ca seful si-l forwarda noaptea la mine ca sa nu il deranjeze nimeni pe el ... si multe altele). Sa le fie rusine si Dumnezeu sa o ierte pe amarata asta ...
Flavia, maaaama ce mari sunteti!!! Sa iti traiasca buburuzele. Alta mama eroina si tu, cum va descurcati? Cine te ajuta?
Lili, frumusel foc filmuletul dar si eu tot cateva stelute am vazut. Ma mai uit azi poate poate.
Dana ... m-ai speriat rau cu faza ca sa nu il vada soarele pe bebe pana la 6 luni ... Aoleu! Pai Matei e tuci pe fata si pe manute. Si asta nu pt ca l-am lasat eu in soare ci pt ca din cand in cand mai venea soarele pe la el. Acu ce fac cu el ? Oricum, timpul inapoi nu il mai pot da ... . Eu il dau seara cu crema de galbenele si pe fata ... . Ma duc azi sa vad de o crema pt soare si intreb si pediatra. Eu am vazut in parc mamici care ii lasau cu fata in soare pur si simplu cat ele stateau pe banca si m-am gandit ca ce il tin io pe al meu numa la umbra, ce e cartita? Asa ca ... dadui cu bata in balta.
Hai va pup si mai vb, sper sa mai am timp de o traducere mica azi.
Pupici