***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Claudia, n-am ce sa zic de colet, sunt la servici si cred ca mai stau vreo ora. Maine nu pot sa ma duc ca vama are program dupamasa si nu pot pleca de la servici, am regim de puscarie. Abia vineri dimineata ma duc. Chiar ma gandeam azi cand am citit cazul tipei de la E&Y care a murit de prea multa munca ca ar trebui sa fac ceva sa nu mai stau asa mult la firma, mai ales ca sunt sclav pe plantatia altuia.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

offff...imi pare rau! macar diseara sa intri sa-mi zici daca a ajuns avizul...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Intru sigur!

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salut!
Ce am vazut eu la OP 66, cand am fost in seara asta sa-mi iau coletul cu tricicleta Ilincai? 2 colete Redoute! Am sarit repede sa-mi zica daca vreunul e al meu. DA! Si mi l-a si dat!

Cin daca astepti vreun colet, a venit.

Am luat asa:
-www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324090108&DocumentID=321407&IntRef=0002&SecIntRef=00004" target="_blank">Dunk de NIKE - mar 39, roz cu alb - ok, dar sunt mai frumosi in poza. CE nu-mi place e ca au talpa plata-plata
-www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=052021111&DocumentID=207607&IntRef=0007&SecIntRef=00003" target="_blank">
Les 3 T-shirts - sotul e multumit, ca zicea ca asa subtiri le voia
- aceleasi tricouri dar cu guler in V
-www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324079511&documentid=321407&categoryid=23112624&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">
Le jupon A L'HEURE ANGLAISE - foarte haioasa
Cadou: set de genti rosii- iarasi f.misto.

Insa surpriza, coletul e venit spart, intr-un sac de plastic, sigilat de posta Romana, cred, ca pe sigiliu scria "RO-DRPP"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Felicia, vre-un colet de-al meu nu era? Ca astept inca 4 din data de 13!!! Si daca am dat 5 comenzi intr-o zi..de ce nu or fi venit toate intr-o zi?! Sa vezi ce ma fierb astia...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Scuze, m-am tampit: nu OP 66, ci 16, cel de la Veteranilor.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Castronelul pentru omleta nu l-am comandat, deci nu stiu cum se comporta. Oricum, nu cred ca omleta explodeaza, eu am facut si in fafurie de melamina si a iesit ok

claujro, multam' de parola. Da, am bagat cod pt pilota, si am primit setul cu bluzele maro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Clau nu stiu daca mai retii, dar am day si io 2 comenzi in aceeasi zi si au venit la distanta de vreo 10 zile

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

deci se poate face omleta la microunde????
ia luminati-ma si pe mine (pe PM eventual )cum sta treaba, pare interesant si mai dietetic la la aragaz...pls......

azi e a 3-a zi de dat cu nivea autobronzant...se vede ceva-ceva, n-arata rau, nu m-am patat, dar proasta de mine m-a fost lene ieri sa ma duc sa ma spal pe maini dupa aplicare si azi am si palmele bronzate

aoleo claujuro, te plangi k ai 2 tricouri in plus????

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Mai am o intrebare...daca am un singur articol nouveau in cos nu pot folosi nici un cod ...?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput