***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Unde ati fugit toate?

Feli, fa pe numele sotului, pe numele unei rude, a unei prietene..cineva care sa merga dupa colete la posta... Ca pana la urma tb sa ai buletinul pe numele respectiv, nu?!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am facut al 3-lea cont pe numele Andreeip, adica la nume e acelasi nume, la adresa e aceeasi adresa, numai mailul difera. De creat am putut crea contul, de primit comanda data pe acel cont nu s-a intamplat pana acum.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca am ajuns si eu acasa....

Claudia io nu inteleg ce e cu comanda ta....asa apar cele 3 tricouri subtirele, ca fiind unul singur, deci cred ca ai comandat bine. Cel putin la mine asa apar

Nepotzica bine ai venit, la cat mai multe comenzi date si onorate

Laura eu am luat adidasi Nike ptr mine, am luat exact cat port si a fost ok, la sot idem. Vezi si in tabelul cu marimi de la ei daca te potrivesti ca numar cu ce porti aici

Maria-alexia bine ai venit!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

mada, multumesc! Pe factura apare tee shirt bleu si atat (nu 3, nu culori diferite) si daca tot am comandat 20...chiar nu mai stiam daca nu cumva era 1 singur..dar se pare ca ai dreptate!!!
Le-ai comandat si tu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Azi mi-a venit si cea de a3a comanda, de pe 12.04.
Toate comenzile au fost ok, doar un cadou a fost schimbat (pilota cu setul plasticos)...

Ah, si asa cum se mai plangea cineva pe aici, nici mie nu mi-au placut deloc formele acelea de 'fiert' oua la cuptorul cu microunde. O data mi-a explodat in cuptor, a doua oara in fata (chiar daca le-am spart din-nainte). Eu spun sa adugati si comentariile noastre pe prima pagina, ca se nu mai cumpere si altii...

Si, madau, daca vrei, trimite-mi si mie parola pe raaluca - gmail.com (inlocuieste - cu @, incerc sa ma feresc de spam . Sarumana.

Mergi la inceput

rall, adica ai comandat pilota si a venit setul plasticos?!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Servus!

Chiar daca scriu rar va citesc zilnic si ma inspir din ce comandati voi. Imi pare rau pentru fetele care au avut neplaceri cu LR...va sunt alaturi...
Acum ca merge forumul, as vrea si eu parola pentru contul redutistelor pe PM.

Multumesc!

Mergi la inceput

mada, am trimis eu parola lui rall si Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

rall, ai incercat si recipientul pt omleta? Explodeaza si ala sau doar cel pt ou fiert?

Editez ca s-o rog pe Madau, cand are timp sa modifice listuta de la inceput ca incep sa am mustrari de constiinta. Apar acolo niste pantofi ca fiind recomandati de mine - sunt intr-adevar piele la interior si piele la exterior dar sunt foarte incomozi, pielea e tare si talpa rigida, deci nu-i recomand.

Mergi la inceput

croco, zi de colet!

Mergi la inceput