Pompe san
Ce pompe de san aveti? Care sunt bune inca din prima zi de la nastere?
Multumesc, Andreea
Raspunsuri
elyanne spune:
Avent, manuala... Eu sunt f. multumita...
Eu am doi bb-ei si mi-e greu sa-i pun pe amandoi la san, asa ca scot laptele si le dau din biberon... Fac operatiunea asta de aproape 2 luni, de cateva ori pe zi (5-6) si functioneaza f. bine ![]()
Acum, depinde cat de mult o vei folosi, pt. ca este destul de scumpa in comparatie cu altele si daca e pt. o perioada scutra de timp, nu stiu daca merita "investitia" ![]()
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
madau spune:
Votez si eu ptr Avent Isis...face toti banii 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Delia spune:
Eu am avut Chicco la fi-miu si Avent la fi-mea.
Intr-adevar Avent a fost mai buna ahh si ambele manuale.
Mis-a spus sa nu iau cu baterii ca din pompita sa reglez eu viteza cu care pompez ca sa evit durerile ca eu am avut destule la ambii copii, canale infundate pare-se.
TOMALAVINIA spune:
Andreeea, eu am folosit Chicco, pompa de sin manuala. A fost tare incomod deoarece avea recipientul mic si trebuia sa ma tot opresc sa golesc lapticul:(
Parerea mea e ca merita sa investesti in ceva de calitate!
Multa sanatate!
clarrice spune:
Eu am avut pompa manuala de la Nuk. A fost un chin. Dura foarte mult pana strangeam o cantitate nu foarte mare de lapte si mai era si dureros (mai ales ca la vremea aceea dobandisem niste minunate ragade). Bine ca nu am avut nevoie de ea prea mult timp. Oricum, eu, din alte discutii de pe forum, am dedus ca pompa electrica este clar de preferat celei manuale.
Mamica_A spune:
Va multumesc pentru sfaturi!
E clar ca Avent e in top, ma gandeam sa o incerc pe cea electrica; am gasit pe site informatii cum ca si-ar autoregla ritmul intocmai ca cea manuala, doar ca nu te chinui tu.
La primul copil tot de la Avent am avut, insa manuala; ma doare si acum mana cand imi amintesc cat ma chinuiam cu manerul ala.. imi lua cam 1 ora sa umplu un biberon ..
Germina spune:
AVENT manuala! Super! Isi merita toti banii. Eu am imprumutat-o de la alta mamica (ea nu mai avea nevoie)-ia in calcul si situatia asta.
Lumi
doradora spune:
avent isis, si-a justificat banii si nici nu se compara cu vreo pompa manuala din cele 3 pe care le-am avut: primii pasi, chicco si nici nu mai stiu care a fost a 3a.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri