PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ancutex nu stiu ce trebuie sa faci sa nu-ti mai primesti indemnizatia (ca io n-am intrat in CIC deloc) dar du-te acolo unde ai depus dosarul, sa-ti depui (din nou alte ) acte pt stimulentul ca ai inceput serviciul, care este de 1 milon. Cu ocazia asta si intrebi se CIC.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

madyn multumim de urari...un opel
ancutex te duci iar la protectia copilului unde ai depus dosarul de CIC si acolo trebuie sa faci un alt dosar pentru stimulent si probail ca acolo ii informezi de revenirea la servici
crissa eu ii mai dau cate un morcovel, un biscuit, painica...asa de fun...si sunt langa el...dar de obiocei daca musca bucata mare o scuipa singur...a si babana ii dau sa muste direct
Ramoon esti o scumpa....e superrrrr

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Aparem si noi

Pentru listuta:6.05.2007(adica 9 luni si o saptamana) Rebecca a spus "Mama".Nu am auzit eu ca eram la munci, sotul.Astazi am auzit si eu, repeta intr-una -ii place probabil.Si parese ca bebe 3 va fi fetita

Rebecca a mai prins cate un colt de painica sau corn, dar mai nou e topita dupa biscuiti cu unt (Phillip manca si cum ii era pofta i-am dat).Nu are dinti dar ii mananca bine, stau pe langa ea cand ii dau.Piscoturile sau biscuitii de copii de la Hipp, Milupa nu prea ii plac, asa ca nu mai cumpar.Astazi a mancat spanac si ousor si eu eram in delir...uf ce bine ca mananca si ea normal

Buli sa stapaniti sanatosi masina si sa va duca numai pe drumuri bune.

Si revin...ca am uitat

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

SCUTEC NOU - nr. 45

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput