PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 29
crissa71 spune:
Fetelor..ia spuneti-mi si mie voi ati dat la bebei ceva de rontait?daca da ...ce?!!Ma bat toti la cap sa-i dau paine sau morcov dar nu stiu cum!!!
Fiert..mare..mic...crud??!Cum sa fie taiat?!Sau ce sa-i dau?
Plus ca-mi e frica de mor ca se-neaca!!!
V-am pupat..mai am un pic de gatit...si trebuie sa-l scot ca nu ma mai pot intelege cu el!!
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
maryion spune:

10 lunisoare
Cristian, baietelul lui Arghirmonica
Nour, baietelul lui Norocuta
Mircea Luca, baietelul lui mihatocae
9 lunisoare
Oana Ilinca, fetita lui Geliza

LA MULTI ANI! Amabella

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
Multumesc greiere 
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
bulinuta27 spune:
neata fetele
nu am mai scris de joi ca nu am avut timp...am vandut masinile si am cumparat alta si mai avem una de luat dar mai stau ca si asa nu pot sa conduc inca ![]()
anasia esti o dulce
...iti tin pumnii sa iasa totul perfect
tweety...marea e solutie bune...eu am rinita alergica si o sinuzita care ma tot freaca an de an...si la mare sunt super ok...dar homeopatia e o solutie super din punctul meu de vedere....sanatate maxima va doresc
larissa e o frumusete rapitoare 
greiere sanatate multa
sabana merci mult de tot 
babee bravos 
Genie sanatate multa micutei
mitiam vazut pozele si arati bestial apoi am citit mailul si am plans ...ma rog sa isi revina si sa poata sa isi creasca micuta
maryion cu intarziere dar La Multi Ani! pentru sot...sanatate multa si sa traiti fericiti
am cantarit una bucata cupil si are 10 kg si 77 cm...mai nou facem pa-pa cand plecam sau cand pleaca cineva...nu mai pot dupa el 
va pup
PS legat de intalnire sper sa vin si eu pe 12 sau pe 19...de fapt tre sa vin dar sa vad cum fac cu picioru asta 
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ramoon spune:
salutare gagici!
nu am apucat s arecuperez cu cititul k i-a uitati ce de treaba am avut:http://www.dropshots.com/photos/219594/20070507/021201.jpg iar nu mai stiu cum se pune link of 
acum ne pregatim sa iesim afara dar promit k diseara vb.
Va
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
daca se vede prea mic intrati la poze Timeea...
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ancutex spune:
Salut.
va scriu pe fuga ca sunt la munca. Cele care v-ati mai intors la munca, spuneti-mi ce trebuie sa fac ca sa nu mai primesc indemnicatia de CIC. Vreo cerere/informare?
greiere spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Fetelor..ia spuneti-mi si mie voi ati dat la bebei ceva de rontait?daca da ...ce?!!Ma bat toti la cap sa-i dau paine sau morcov dar nu stiu cum!!!
Fiert..mare..mic...crud??!Cum sa fie taiat?!Sau ce sa-i dau?
Plus ca-mi e frica de mor ca se-neaca!!!
V-am pupat..mai am un pic de gatit...si trebuie sa-l scot ca nu ma mai pot intelege cu el!
Cristina, eu ii dau cate un morcov destul de grosut, crud, ca sa aiba ce roade la el.
Acest morcoveata!
(Mai devreme chiar l-am recuperat de pe unde l-a aruncat si admiram `rosatura` de mare-maestru-soricel!) Pufuleti nu-i dau, la biscuiti nu am trecut... colturi de paine a mai ros, ba chiar a mancat si miezul cu ocazia asta (i-am dat de vreo doua ori colturi de paine in situatii extreme, cand nu mai gaseam nimic sa ii ocupe timpul
Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii
MADYN spune:
Crissa eu ii dau sa rontaie fie banana (care e moale si chiar daca musca mai mult nu se ineaca) sau piscoturi (se gasesc de cumparat si sint speciale, pt copii de peste 8 luni). Cu mar se cam ineaca!
Buli hai casa de piatra si sa va plimbati mult cu masinuta cea noua
! Ce marca e?
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)