PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 22
anasia spune:
michella
, katik

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici
martta spune:
Buna, fetelor!
Multumesc frumos pt urari!
Noi am plecat la Vama Veche. Am fost, 2 zile, si in Bulgaria. Am vizitat Gradina Botanica si Castelul din Balcik si Cetatea de la Kaliacra. Superbe ambele locuri!
Cu exceptia frigului, totul a fost perfect!
Consi spune:
Buna dimineata mamici!
Eu azi si maine voi fi o rasfatata! Chiar acum mama imi pregateste micul dejun, Luca doarme si eu bantui pe net. 3 zile des desfatare si de luni la job.
Anasia iubita, nu dispera. Eu nu am dormit 2 luni, ca gasisem apartamentul, dar nu aveam banii de avans. Si pana am mers la notar, eram si eu cu nervii prastie. Ideea e ca a meritat! Si merci pentru retete!
Babee si eu am patit la fel cu mancarea. De ceva timp si Luca a inceput sa manance mancarea facuta de mine si asa am renuntat si noi la borcanele. Cred ca a fost o faza de-a lor. In schimb la noi e obligatoriu sa-i pun rosie in mancare, altfel nu mananca. Iar iaurtul natural fara fructe e in continuare
. Dar mananca la greu Danonino.
Larissa are Alexiunea niste ochiiiii...
In timp ce va scriam am mancat si micul dejun.Michella si am mancat si o patratica de cioco, dar de lapte, ca cea neagra nu imi place.![]()
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
larissa_79 spune:
nu mai vorbiti de cioco please.
..nu de alta dar sunt cu Alexiunea acasa singura..si pana vine sotul diseara cu una...mai este multt

Am niste pofte ..mama mama nu stiu ce am.
Multumim de aprecieri fetele...Alexia era zburlita...ca transpirase si am tinut sa o pozam asa! Are 10 kg...intreba cineva de greutate!
emiliapop, tare dragalasi sunteti voi..mi-ati facut pofta de mareeee....
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
andreea25 spune:
offf netu' asta scrisesem si io si am pierdut tot.rezumat:
multumim ptr urari ,pupici,la multe lunutze si ptr ceilalti sarbatoritzi
sanatate si multi
ptr Clara si mama Tweety
anasia o sa uiti de tot stressul prin care ati trecut atunci cand veti sta toti 3 in casutza voastra...merita! nu te lasa 
larissa ma hipnotizat ochii Alexiei 
ma duk la vase
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.
maryion spune:

11 lunisoare
Marc Adrian, baietelul lui Mikiion
10 lunisoare
Maya Alexandra, fetita lui Pumpkin
David Andrei, baietelul lui Cosmmyr
Maria Ioana, fetita lui July25
9 lunisoare
Ariana-Irina, fetita lui Andreea25
Timeea Elena, fetita lui Ramoon
Vladut, baietelul lui ionelalit
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
nu mai vorbiti de cioco please...nu de alta dar sunt cu Alexiunea acasa singura..si pana vine sotul diseara cu una...mai este multt
Am niste pofte ..mama mama nu stiu ce am.
Multumim de aprecieri fetele...Alexia era zburlita...ca transpirase si am tinut sa o pozam asa! Are 10 kg...intreba cineva de greutate!
emiliapop, tare dragalasi sunteti voi..mi-ati facut pofta de mareeee....
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
multumim
dar voi aveti niste ochiiii.....ce mai m-ati hipnotizat.....emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate
map spune:
Salutic tuturor,
multe lunite piersicutelor nascute in zile de cand noi nu am mai aparut (adica de foarte multe zile
). Noi ne pregatim de vacanta in tara, facem bagaje, spalam, calcam. Normal ca atunci cand este Robert treaz nu se pot face prea multe actvitati, atunci ne jucam. Vom veni in tara cu avionul siasta ma bucura ca vom castiga doua zile de sta cu familia.
Noi suntem binisor. Robert tuseste ff putin dar am sa merg la medic cu el sa ma asigur ca este ceva trecator ca sa plec acasa impacata. Eu tusesc ceva mai tare dar sper si eu sa fiu OK pana pe 11 mai cand decolam.
Robert nu sta locului o clipa, a prins gustul catararilor si acum incearca sa se urce peste tot. Cum este foarte instabil trebuie sa eu sa fiu mereu dupa el de teama sa nu cada. Cele mai faine jucarii is obiectele pe care nu are voie sa pua mana, asta ca la toti copilasii.
Va pupam si o zi faina. Merg sa mai fac cate ceva cat face el nani.
Monica si
Robertel cel istetel
Prima mea drumetie
doniro spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Am si eu o intrebare. Mai sunt piersicutze care nu ciocnesc doua jucarii intre ele? Clara loveste cu suzeta in masa sau in cutia cu servetele umede, dar nu apuca doua jucarii pentru a le lovi una de cealalta. E normal sa nu faca asta la varsta ei? O vecina de-a mea are o fetita cu o luna jumate mai mica decat fii-mea si face asta inca de la 6 luni. Ori Clara are 8 luni si aproape 2 saptamani...![]()
Aaaaa, si nici nu se ridica sg in fundulet. Asteapta mainile mele drept suport.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
Dumnezeule, ce probleme iti pui........... Sa nu te superi pe mine, dar hai sa fim seriosi...........
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE