Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Bine ca e ziua Italiei azi si ai timp

Oricum multumim frumos

11+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Petronella, jos palaria! Inca o data multumiri din partea tuturor fetelor, Sunt convinsa ca toate apreciaza gestul, numai ca stii cum e, fiecare intra si posteaz#259; cat de des poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

darleena - nu tine scuza cu ziua Italiei .... ca sunt casnica . Deci oricum, timp am ... nu simt ca e sarbatoare azi e o zi ca oricare alta ... tot aia fac ... mai ales ca sotul lucreaza ....

cata - asa e fiecare scrie si intra cand are timp ... inteleg eu de-astea, nu-i nici o problema ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna fetelor!multumesc ptr parola!v-am zis ieri ca azi ma duc la eco ptr prima data,e totul bine multumesc lui DUMNEZEU si am avut parte de o surpriza de proportii,am in burtik 2 bilutze,deci am gemeni.ieri ziceam ca o sa fac pe mine de emotii dar azi nu mai puteam nici vorbi.cand mi-a zis doctorul ca am doi,eu am intrebat,cum nu ma asteptam,zic doi ce?la care el razand imi zice doi bb-i.nici acum parca nu realizez.sunt in doi saci diferiti.fetelor va pup

12+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

IRINA felicitari ptr cei doi bb-ici ,sa fie sanatosi amandoi si sa te bucuri de ei
pupici la toate burticile

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Felicitari, Irina! Sa fiti sanatosi toti 3!

Cata 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

irina - wwwoooowww ... alta pereche de gemeni ... ce frumos !!!!!! Sa va fie de bine !!!!! Si mie mi-ar fi placut sa fie gemeni ... desi stiu ca e greu ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

multumesc fetelor,si eu va doresc din tot sufletul sanatate voua si la puiuti.aa si mi-a zis ca sunt dezvoltati cu 4 saptamani mai mult,eu am 12 sapt si mi-a zis ca de fapt ei sunt de 16 sapt,asta chiar nu inteleg

12+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

multumesc fetelor,si eu va doresc din tot sufletul sanatate voua si la puiuti.aa si mi-a zis ca sunt dezvoltati cu 4 saptamani mai mult,eu am 12 sapt si mi-a zis ca de fapt ei sunt de 16 sapt,asta chiar nu inteleg

12+

-IRINA-

IRINA poate ai avut ciclu peste sarcina si de fapt ei sunt mai maricei cu o luna
pusici

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Irina asta da surpriza!!!
Sa fiti toti sanatosi si voiosi si sa dea DD sa fie totul bine

11+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput