Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
oana_r spune:
aici am gasit altceva.nu mai inteleg nimic
http://www.romedic.ro/sanatate/Luna_III_0485.html
13+ si matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
darleena spune:
Asa cum zicea si Roxana, poate ar fi bine sa nu mai intelegem
Oricum, am vazut ca si acolo scria ca in sapt. 14 esti in al doilea trimestru.
11+
Pana vine bubu
poze bubu mic
adalia spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
... ma faceti sa rad ... ba cu pomana, ba cu lesinatul sotului, ba cu coafatul ...
Fetelor, ce m-am gandit ... daca as trimite PM tuturor fetelor de pe lista de inceput de la odiseea noastra cu parola contului... ce ziceti? Ca sa nu mai vina mereu cineva sa o ceara ... si poate nu suntem pe faza ... Nu e ca ma denuntati de spam??? Daca imi dati aprobarea, ma ocup de asa ceva ... Si dupa aia fiecare trimite cate un mesaj de pe noul cont ca sa terminam si mesajele moderate ...
10+
fine with me
adalia
Petronela
happy
pussi spune:
am trimis 2 mesaje de pe ..new user comun...asa spor la asteptat!
PUSSI 6 +
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pet.cost2005 spune:
Gata, am trimis !!!!! (emoticonul ala care se sterge pe frunte ...)
Deci ... geany, da, cu userul ala comun de forum DC (deci nu ala de yahoo) poti intra incepanc cu capitolele viitoare pe prima pagina si daca ai de modificat, de adaugat ceva o poti face ...
pussi - ok
kikilina si boaba nu accepta mesaje private ... iar userul Jasmine012 nu exista. Asta am primit raspuns, asta va zic ...
10+
Petronela
cataro spune:
Petronela, ai trimis la toata lumea? Chiar ca esti o martira. Eu inca n-am primit nimic, dar poate e pe drum. Multumim.
Cata 11+
pet.cost2005 spune:
cata - da ... am trimis la toata lista ... mai putin exceptiile mentionate mai sus. Si motivul pt. care nu am reusit sa trimit acestora. Eiiii martira ... de fel sunt o pers. organizata si imi place sa fac lucrurile cum trebuie, ca sa fie toata lumea multumita .... atunci cand ma implic .
10+
Petronela