Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Myral, ma bucur ca e soare si frumos afara si in sufletul tau! Asa te vreau!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Myral hai ca am reusit sa pun niste poze cu mine, o sa scanez si pozele cu bebelina in curand.

Mandarinutza 20+ Antonia Maria

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandarinutza

Myral hai ca am reusit sa pun niste poze cu mine, o sa scanez si pozele cu bebelina in curand.

Poze

Frumoase poze si frumoasa burtica!

Mergi la inceput

Gabriela merci frumos

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandarinutza, sper ca nu te plangi ca nu se vede frumos burtica

Gabriela, mersi de complimente pt Ana. E chiar o fetita fte frumoasa, nu doar pt ca e a mea, insa se opreste lumea in parc si pe strada sa o priveasca, si nu numai pt trasaturi si ochii mari, ci si pt ca e fte haioasa si expresiva, desi nu e un copil expansiv sau genul sa se arunce bucuroasa la straini. Din contra, e circumspecta si studiaza la greu pana isi da drumul, dar asta ma bucura.

Patutul se poate comanda, suni la nr. de contact de pe site, o cauti pe Dna. Jeni care e o tipa fte draguta (io si acum o tin minte dupa 2 ani) si ti-l trimite cand au masina cu marfa pt Cluj. Sau dc vrei scaun de masa, etc. poti da o fuga pana la Dej, ca nu e departe.

Bine c-a iesit soarele si e frumos, dimineata ploua in draci.... insa era un aer curat si caldut de primavara.

Ripley 15+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna. fetelor mai stiti ceva de nature? ce a facut cum se simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nature stim de la Roxana ca a facut intreruperea sapt. trecuta, ca e foarte curajoasa si.... speram ca se simte bine. Nimic mai mult.

Myral, saluta marea din partea mea... ca nici in urmatoarele 2 veri nu avem cum veni Am fost gravi cu Ana, apoi anul trecuta era prea mica, acum sunt gravi cu mazarica, anul viitor va avea vasrta prea mica.... so, undeva in 2009 sper

Sim, sa porti sanatoasa rochita, eu ti-as recomanda niste balerini asrtati ca si culoare, luciosi. Sunt si comozi, si eleganti, si la mare moda.

Mergi la inceput

Pinacolada, uite ca am gasit date despre magazinul care il cautai tu : "Mother Zone (str Vasile Lascar), in piata maria rossetti - este chiar ultima strada pe stanga (din rond) .....in spatele liceului spiru haret" Am preluat dintr-un subiect nou la Odisee " magazin nou cu haine pentru gravide"

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ripley

Mandarinutza, sper ca nu te plangi ca nu se vede frumos burtica

Gabriela, mersi de complimente pt Ana. E chiar o fetita fte frumoasa, nu doar pt ca e a mea, insa se opreste lumea in parc si pe strada sa o priveasca, si nu numai pt trasaturi si ochii mari, ci si pt ca e fte haioasa si expresiva, desi nu e un copil expansiv sau genul sa se arunce bucuroasa la straini. Din contra, e circumspecta si studiaza la greu pana isi da drumul, dar asta ma bucura.

Patutul se poate comanda, suni la nr. de contact de pe site, o cauti pe Dna. Jeni care e o tipa fte draguta (io si acum o tin minte dupa 2 ani) si ti-l trimite cand au masina cu marfa pt Cluj. Sau dc vrei scaun de masa, etc. poti da o fuga pana la Dej, ca nu e departe.

Bine c-a iesit soarele si e frumos, dimineata ploua in draci.... insa era un aer curat si caldut de primavara.

Ripley, mersi frumos! Chiar imi place patutul si mi se pare foarte practic. Si Ana a ta chiar e minunata! Recunosc ca din cei doi copii pe care mi-i doresc, unul vreau sa fie fetita!
Ce bine ca e soare! asa m-as plimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata burtici

afibebe felicitari ptr baietel
oare cand or aparea si fetitele?
mandarinutza tare faine poze,si burtica...
daniela si eu simteam parca se joaca cineva cu buricul meu.cred ca bebe se muta
myral ai grija de sotiorul tau.si eu am,cand vine acasa stie ca trebe sa faca ceva de mancare la bebe sau sa mergem la cumparaturi

eu,asa matinala sunt acum...bebe nu ma mai lasa sa dorm.ma pun in pat pe la vreo 12-1 noaptea si ma trezesc pe la 8:30-9. nu stiu ce e cu mine ca de obicei dorm de sforaie si patul sub mine
bebe misca numai seara si noaptea,e nocturn,iar ziua nu il simt aproape deloc.doar daca stau intinsa pe spate.

va pup si va doresc sa aveti o zi minunata

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput