Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata,

Carpatina, landoul e ok, insa asa cum zice Madalina, pana la 6 luni doar, cat sta bb intins. Caruciorul meu Graco are 4 pozitii, de la perfect intins, la in fundulet, asa ca nu am avut nevoie de landou si carucior. Fiind iarna cand e bb mic, trebuie oricum carucior cu husa pt vant, frig, etc.

Ripley 15+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ripley, cat de frumoasa e Ana a ta! Poza aceea cand doarme cu piciorusele afara e superhaioasa! Imi place mult patutul! Mersi de pont!

Roxana, cand te apuca nostagiile, pune si niste poze cu Alex a ta sa o vedem,bine???

Afibebe, felicitari pt baietel si putza lui. Ma bucur ca totul e bine!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Alehiam, afibebe felicitari pt carucioarele albastre!
o zi buna tuturor!
ps. am schimbat si noi saptamana azi!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Cluj ploua si e urat! Asa as dormiiiiiiiiiii! Si am atat de lucru la birou! O sa beau o gura de cafea cu lapte poate imi intru in ritm.

Sa aveti o zi frumoasa!
Gabriela, 19 +

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am fost ieri in Cocor sa imi caut rochie pentru nuntile la care urmeaza sa ma duc vara asta. Dupa indelungi cautari, a gasit o rochie super cu buline care se poate regla la spate cu un snurulet (ca la un corset). Mi-a placut tare mult, mai ales ca imi doream ceva cu buline. Acum mai ramane sa gasesc ceva de incaltat...

Sim 21+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

helou,

am si io o programare de cedat
la Iosup, pe 7 mai, Centrul Medical Unirea

TOMITZA 20+

lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Fetelor am si eu niste nelamuriri referitor la concediu medical/prenatal.

Eu sunt in concediu medical de 2 saptamani, si probabil o sa mai raman in concediu medical(deocamdata pana pe 8 mai), medicul meu mi-a zis sa nu mai duc la servici, din cauza contractiilor. Am aproape 21 saptamani de sarcina.
Cat pot sta in coneciu medical? Mentionez ca lucrez de 5 ani de zile, neintrerupt, acum sunt la al 3 lea loc de munca din noiembrie 2006. Pe 2007 nu am avut alte zile de concediu medical sau de odihna.
De cand pot trece in concediu prenatal? Zilele de concediu acordate atat medical cat si prenatal/postnatal se considera 90 zile/126 zile calendaristic sau zile lucratoare? Banuiesc calendaristice dar vroiam sa fiu sigura.

Multumesc

Mandarinutza 20+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Neata fetelor! Ups e ora 11.A venit si sotiorul si o sa ma tina cam ocupata zilele astea sa nu va in trebati pe unde am disparut. dar sigur o sa gasesc timp macar sa va citesc. Se vede ca sunt deja mai bine dispusa dar m-au ajutat mult si discutiile voastre.Annisiami-ai inseninat ziua cu mesajul tau.Afibebe felicitari pt baietel!Gabriela la Constanta e soare si cald as pleca la o plimbare.La toate gravidutele si o zi frumoasa!Myral20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

fetele vreau si eu o info
de cateva zile tot simt ca ma trage ceva/cineva de buric prin interior
e normal???
a mai simtit cineva??
mentionez ca bb a falfait pana acum deci de miscat l-am simtit

18+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Daniela, si eu am mai simtit presiuni prin jurul buricului, cred ca din cauza modificarii uterului care creste.

Mandarinutza 20+ Antonia Maria

Mergi la inceput