Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 ( 44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

wow, Liviana, ai grija de tine! sa iti fie bine si sa nasti usor! Doamne ajuta!

Bubu, eu n-am retinut cate nopti ati rezervat la Antalya? am auzit ca e cea mai TARE zona pt mers cu copiii!!! pe bune, am vb cu cineva de incredere care are agentie de turism.. noi am fost cand nu il aveam pe Codrin in Kushadasi de 2 ori si odata in Marmaris si ne-a placut la nebunie... voi in ce zona mergeti in Antalya? vacanta placuta!
si noi azi am rezervat la bulgari in Rusalka tot cu all inclusive pt ultimele 2 sapt din iunie. Abia asteptam!!!

Lavinia , bunica nostra facea "boboroade" - asa le spunea ea - un fel de chifle de casa, dar erau cu drojdie si nu stiu oricum reteta. M-ai terminat de ras cu coliva ta , m-a pufnit tare rasul aici la birou . si cu mamaliga cu gem, la fel
fa-le si tu alba ca zapada si umple-o cu crema vanilie sau de lamaie, gasesti pe net o gramada de retete.

crinuta , si noi vrem sa-l inscriem tot la una particulara lunile viitoare, sa vedem. acest pret e la program redus 9-14? tot cam asa am gasit si noi insa nu primesc sub 3 ani si cu pampers la cele mai ieftine si din zona noastra. in schimb am gasit una oarece mai departe putin cu sub 3 ani si cu pammpers insa e cam scumpa (7 mil progr redus).. de aceea ne mai gandim..

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, programul este 8-13 si primesc si copii de 1,5 ani.
Rayan oricum nu face ziua in pampers, decat cand doarme, si oricum acolo nu va dormi.
Si chiar si ziua, face inainte sa se trezeasca, ca il tot urmarim sa nu ude patul.

Oricum, va trebui sa dau si eu o fuga pana acolo, sa vad cu ochii mei ce si cum.
Mamei i-a placut faptul ca nu se vorbea decat in engleza, si exact asta caut.


Crinuta si Rayan



Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georges14 spune:

Am ajuns azi la 6 dimineata, suntem franti...O sa va scriu cat de curand. Va pupam dulce pe toate si copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

am trecut sa va salutam si sa va mai dam un semn de viata!

Sunt capie ca nu stiu ce sa fac cu casa mamei, acolo unde as vrea sa imi demarez gradinita!Eu tare mi-as dori pt Tudor un loc in care stea 4,5 ore fara sa fiu stresata ca se catara pe nu stiu ce si ajunge in stradasi sa aiba activitati diverse,sa nu se plicitiseasca!

O sa o rezolvam pana la urma...Nu vreau sa fie ceva de mari fite,ci un loc curat,mancare sanatoasa si un super loc de joaca...cu un spatiu de lucru in aer liber!Iar pretul unul pe care eu mi l-as permite...

Noi suntem in urma rau la capitolul olita ,dar sunt convinsa ca o sa recupereze..-vina este a mea in mare parte...
vorbeste binisor,spune poezii ,dar nuami cand are chef,este fasciant de trenuri ,poduri,autobuze!


Liviana, ai grija...
vroiam sa iti spun ca dupa ce nasti sa incerci pe cat posibil -stiu ca la sfaturi se gasesc multi binevoitori - sa il tii pe matei mai mult langa tine...e un moment f imp pr copilul mai mare!

Shobo,de unde ai aflat de statiune?A fost cineva?

Crinuta, sa va fie de bine!Din toamna, da?

Va pupam!


http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Bestuza, din toamna.


te pup

Crinuta si Rayan



Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Multumesc de complimente, doamnelor.
Eu ma tot chinui cu Irina, cu alergiile. Nu stiu la ce le face, dar e mereu rosie rosioara si cu dermatita nu stam bine deloc. Erica merci pt programare abia astept sa aflu exact ce se intampla cu fetita asta.
Crinuta unde e gradinita asta minune?


Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Incognoscibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele,
Bestutza, multumesc pt sfat. Eu nu refuz nici un sfat mai ales daca vine de la o mamica cu 2 copii. Matei merge la cresa si deci practic raman cateva ore din zi pe care sa le petrec impreuna cu el. Tu de ce zici ca e imp sa-l tin mai aproape de mine dupa ce va apare BB2? Eu am gandeam ca mersul la cresa il va ajuta sa nu fie gelos, tocmai pt ca daca ar fi stat cu mine acasa, n-as fi avut cum sa-i acord lui mai multa atentie, caci pt un bebelus dependenta de mama e mai mare. Astept detalii cand poti, te rog.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 36s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Liviana,Bestutza cred ca s-a referit la faptul ca noul bebe care va veni in curand o sa i se para lui Matei ca un intrus,daca acum ai timp numai de el,in curand vei sta mai mult in brate cu cel micutz si Matei s-ar putea sa-l vada ca pe cineva care i-a furat dragostea mamei,ca nu e mai e el pe primul loc.Si el va trebui la inceput sa nu simt nici o schimbare in casa,apoi cu timpul o sa-l iubeasca si el si nu o sa mai fie gelos.Eu asa cred.E usor de zis,greu de facut,avand in vedere ca noi mamele avem tendinta sa protejam pe cei mici fara de ajutor.Nastere usoara si bebe sanaotos si cuminte.Parca vreau si eu unul acum.Mic mic si dragalas,fomist cum a fost Natalia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

si eu sunt convinsa ca nu-i usor deloc sa impaci si capra si varza cand e vorba de 2 copii, eu personal nu cred cand aud "dar nu-i nicio pb"... sa fim seriosi! si mai ales realisti! mie mi se pare f important pt bb1 momentul venirii pe lume a lui bb2 si trebuie citit/documentat si filtrat de mama prin filtrul sau propriu (adica sa faca ce simte ea ca e mai bine fata de ce zic toti specialistii aceia). usor nu e, oricum! am citit ca gestiunea acelui moment cat si a celor ce urmeaza se va amprenta pe caracterul adultului de mai tarziu la cel mare. sa nu te sperii, Liviana acum! e mai bine sa stii si sa iti stabilesti tu cu tine si tati niste tactici dinainte (cu gradi poate chiar e o tactica buna!), cum abordezi sosirea ac, alaptarea (mai poti citi pe net dc e) etc. eu nu stiu sa-ti spun ce sa incerci pt ca n-am aceasta experienta- pot spune doar ce am citit. Eu sunt insa sigura ca vei face fata pt ca esti o fata TARE curajoasa si ambitioasa! Bafta!

Lavinia, ce ai gatit pana la urma?

Bestutza, da, avem recomandare de la cineva care a fost acolo. sper sa fie frumos si sa ne simtim bine.



Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, sunteti tare dulci si va multumesc ca-mi sunteti aproape, acum in prag de nastere a celui de-al doilea pui. Am emotii si orice sprijin e bine venit.
Lavinia, Bestutza zicea sa-l tin pe M mai aproape de mine DUPA nastere, ceea ce nu prea vad cum, tocmai de aceea ii ceream lamuriri suplimentare. Acum desigur ca ii acord timpul meu liber lui Matei, in special la activitatile statice (gen citit povesti, spus canetecele/poezii), dar dupa ce nasc imi va fi mult mai greu. Acest aspect depinde mult si de cat de cuminte va fi BB2 caci daca va urla non-stop cum facea M, am incurcat-o rau de tot.
Shobo, nu prea am avut timp sa citesc pe net cum trebuie sa fie atitudinea fata de BB1 cand apare BB2, dar eu sper ca intuitia sa ma ajute.
Una peste alta, am fost la eco. BB2 e in continuare dezvoltat in avans cu 2 sapt, arata ca de 39 sapt, nu 37, e grasut (3.8kg +/- 550g) si bucalat. Noul termen ar fi pe 22 mai, taman cand e dr Badiu de garda la Municipal. Daca se nimereste sa vina sorocul exact atunci, nu ma va putea asista la CMU-Elias si inca nu stiu ce sa aleg: doctorul sau spitalul+spagile+conditiile de la stat?
Diseara ma duc la Badiu cu rezultatele de la eco si ctrl. Sper sa-mi poata spuna cum e mai bine sa nasc: natural sau cezariana....


Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Mergi la inceput